Banner for Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele Bewertungen 152

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele er et professionelt behandlingssted. Der er kompetente medarbejdere, der hjælper folk individuelt med deres misbrug. De er engageret og bruger deres egen erfaring fra misbrug til at hjælpe andr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele har været med til at give mig en ny start. Jeg tog i behandling da der ikke var mere værdigt liv tilbage for mig. Troen på mig selv var i bund og jeg havde en bagage med, som var tung men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i behandling i Tjele i 2016 og har været ædru siden. Mit ophold på Tjele gav mig redskaber til at forholde mig ædru, og jeg har selv vedligeholdt min ædruelighed ved at gå regelmæssigt til AA... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin som har været behandler, imens jeg har været i ambulant behandling i Århus, er meget faglig kompetent. Derudover er han jordnær, medmenneskelig og hjælpsom. Han har en god humoristisk sans o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Programm zur Behandlung von Alkoholismus
  2. Suchtbehandlungszentrum
  3. Entzugsklinik
  4. Rehaklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. Siden 1990 har vi hjulpet tusindevis af misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv, og har i dag centre over hele landet. Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug og misbrug af andre euforiserende stoffer. Desuden tilbyder vi behandling for ludomani, sexafhængighed og købemani.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i behandling for 2,5 år siden…

Jeg var i behandling for 2,5 år siden og er meget taknemmelig for det. Jeg ville ikke have været hvor jeg er i dag uden den behandling jeg fik på Tjele. Jeg lever i dag et ædru liv og jeg kunne ikke forestille mig noget andet🙏

10. Dezember 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Jacob. Allerførst stort tillykke med de 2,5 år fri af afhængighed - fantastisk. Tak for anmeldelse og rosende ord. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Vil varmt anbefale Tjele

Vil varmt anbefale Tjele, jeg var i døgnbehandling fra snart 2 og et halvt år siden, det har gået rigtig godt med at blive stoffri, kan meget snart fejre 2 og et halvt år clean og ædru. Fandt ud af mange ting om mig selv ved at være i behandling. Varm anbefaling.

PS. Kunne ikke sætte min clean dato fra da jeg faktisk var i behandling på trustpilot da den kun går et hvis antal måneder tilbage, så satte den bare så langt tilbage jeg kunne =)

10. Dezember 2024

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Lasse. Tillykke med de snart to et halvt år stoffri - der er klapsalver fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Fantastisk sted

Alle var imødekommende og tog hånd om mine problemer og jeg er idag 2 år og 3 måneder clean

10. Dezember 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Jens. Kæmpe tillykke med de 2 år og 3 måneder clean - det er fantastisk godt. Vi takker for den fine anmeldelse og ønsker dig alt det bedste fremover. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min største anbefaling til alle der har…

Min største anbefaling til alle der har et misbrug eller er pårørende til en, er at kontakte Behandlingscenter Tjele. At være i behandling for ludomani, har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Marcus, som er behandler i Århus, er et utrolig empatisk og anerkendende menneske, der forstår hvad det vil sige at have et misbrug. Der har ikke været en finger at sætte på min behandling og jeg kan kun anbefale at tage tyren ved hornene og kontakte Tjele hvis man har et misbrug og vil have hjælp til at komme ud af det.

6. Dezember 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Jonathan. Stor tak for den gode anbefaling og din ros til Marcus, der er vores ludomanibehandler i Aarhus. Vi ønsker dig alt godt fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min varmeste anbefaling til alle med et…

Min varmeste anbefaling til alle med et misbrug. Behandlingscenter tjele og Min behandler Marcus holder 100. Jeg har været i behandling for ludomani med succes. Efter mange år med misbrug og flere mislykkede behandlinger andre steder, hjalp tjele mig i mål. GO TJELE!

20. November 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Mathias. Mange tak for de 5-stjerner til Behandlingscenter Tjele og vores gratis ludomanibehandling. Vi ønsker dig alt godt videre i livet. Kærlig hilsen fra os alle i ludomanibehandlingen.

Fantastisk oplevelse

Marcus er en helt fantastisk behandler. Jeg kan kun anbefale alle med problematikker og eller pårørende med sådanne problematikker at starte i hans ludomanibehandling. Det bedste jeg nogensinde har gjort for min pårørende

4. Juni 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Juliane. Vi er så glade for at vi kunne hjælpe dig ud af din spilafhængighed. Tak for den gode anmeldelse og din ros til vores ludomanibehandler. Stor hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i ludomani behandling i Århus

Jeg var i ludomani behandling i Århus. Gennemført behandling som virker. Nok den bedste beslutning jeg har taget for mit liv at kontakte Tjele!

25. November 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Lasse. Tak for anmeldelsen og din opbakning til vores gratis ludomanibehandling i Aarhus. Vi ønsker dig alt godt videre i livet. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Misbrugscenter Århus

Derudover er han jordnær, medmenneskelig og hjælpsom. Han har en god humoristisk sans og forstår virkelig at møde individet i de forskelligheder kontekst samt udfordringer vi hver især møder op med. Han er omstillingsparat og ikke mindst er han mand for at modtage konstruktivt kritik.
Et hjertevarmt sted at komme, med kompetente mennesker. Tak for jer

27. November 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære AM. Tusind tak for den gode anmeldelse og din ros til din behandler i vores ambulante behandling i Aarhus. Stor hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Kære Tjele

Kære Tjele
Jeg var i behandling for 4,5 år siden. Jeg er stadig clean og ædru. Jeg kom på Langsødal gennem Hørsholm kommune - jeg er ikke sikker på at jeg forstod så meget den første tid, men så fik min behandler Preben fat i mig - og ja, en ting leder til det andet.

9. Oktober 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Peter. Stort tillykke med de 4,5 år clean og ædru. Hvor er det bare fantastisk godt. Også tak for din gode anmeldelse, som kan være med til at inspirere andre til at tage det vigtige skridt at få hjælp. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Tusind tak

Vi har været i familiebehandling i Kolding ved Dorthe , da vores søn er ludoman.
At vi er blev tilbudt familie behandling er det bedste der er sket , vi er blevet set , hørt og lyttet til .
Takket være behandlingen og Dorthe er vi igen ved finde tilbage til vores søn .
Tusind tak fordi at vi har fået denne mulighed .

22. Oktober 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Kirstine. Vi er så glade for at høre, at familiebehandling er det bedste der er sket for dig. Det håber vi andre læser om, så endnu flere pårørende beslutter sig for at få hjælp. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tågelund har givet mig livet tilbage

Tågelund har givet mig livet tilbage.
Er evig taknemmelig.

6. November 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Michael. Mange tak for den gode anmeldelse. Kærlig hilsen fra os alle på Tjele Tågelund

De varmeste anbefalinger til Behandlingscenter Tjele

Til jer, som overvejer at søge behandling for jeres misbrug hos Tjele, kommer de varmeste anbefalinger herfra.

Jeg har afsluttet et 12 ugers døgnbehandlingsforløb inklusiv efterbehandling og har oplevet et utroligt kompetent og tværfagligt team.

Det var en hård proces, men jeg følte mig tryg og forstået hele vejen igennem af både rådgivere og behandlere.

Behandlingsprogrammet er meget velstruktureret og professionelt med en god balance mellem undervisning og intensiv terapi både en til en med behandler og i de vigtige gruppesamtaler. Dette skabte et stærkt fællesskab og forståelse mellem de andre klienter og mig.

Personalet var til rådighed døgnet rundt og mødte mig altid med empati. De vidste præcis, hvilke redskaber jeg havde brug for i de givne situationer.

Efterbehandlingen har gjort overgangen til hverdagen langt nemmere og hjulpet mig med at fastholde de værktøjer og den selvindsigt, jeg opnåede under døgnbehandlingen.

Jeg kan varmt anbefale Tjele. Hvis du leder efter et sted, som tilbyder en komplet løsning fra start til langvarig opfølgning, så er Behandlingscenter Tjele det rigtige valg.

4. November 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Stephan. Tak for din anbefaling af døgnbehandlingen hos Behandlingscenter Tjele, der helt sikkert kan være en inspiration til andre om at tage det vigtige skridt om at søge rådgivning, hvis man har problemer med alkohol, hash, kokain eller medicin. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele

Jeg tog ansvar

I 2015 fik jeg livet tilbage, og mere til. I dag hviler jeg mere i mig selv, end jeg nogensinde før har gjort – også inden jeg blev alkoholiker. Efter min behandling på Behandlingscenter Tjele, blev jeg den mor, datter, søster og veninde som jeg elskede at være før jeg begyndte at drikke. Mine børn, forældre, søster og veninder fik mig, eller faktisk en bedre mig tilbage. I dag kan jeg uden besvær passe mit arbejde. Det kunne jeg ikke de sidste par år da jeg var aktiv.
Jeg ville da ønske jeg var gået i døgnbehandling tidligere, så jeg ikke havde nået at forgifte min krop, mit sind og mine kære så længe som jeg gjorde.
Når det så er sagt, så har jeg heldigvis lært at se fremad og klappe mig selv på skulderen, over at jeg faktisk gjorde noget ved mit problem. Jeg kan ikke spole tiden tilbage og lave om på fortiden, så jeg ser fremad og gør det bedste jeg kan, for mig selv og dermed mine nærmeste. JEG TOG ANSVAR.

Tilbage til før jeg gik i behandling:
Inden jeg valgte at gå i behandling hos Behandlingscenter Tjele, forsøgte jeg med de tilbud det offentlige stillede til rådighed, for jeg ville ikke være væk fra mine børn: VILD DÅRLIG UNDSKYLDNING! – For jeg var jo alligevel ikke rigtig til stede, selv om min fysiske krop var der (når jeg ikke sov brandert ud midt på dagen).
På det kommunale misbrugscenter fik jeg Antabus, men det drak jeg på og jeg snød med det, og efter kort tid droppede jeg det helt. Antabus gjorde mig på ingen måde ædru. Hvis jeg drak, blev jeg syg – jovist, men jeg drak jo alligevel. Og hvad med den mentale del? Jeg havde brug for redskaber til at blive og forblive ædru.
Resultatet af den kommunale behandling, blev at jeg øgede mit misbrug. Jeg drak på daglig basis og gik rundt med en ukendt funktionspromille. Jeg trak mig fra familie og mine venner, med alverdens dårlige undskyldninger. Aldrig i mit liv har jeg haft ”migræne” så ofte, som da jeg drak: PSYKOPAT DÅRLIG UNDSKYLDNING!

På et tidspunkt erkendte jeg, der bare ikke fandtes undskyldninger, som var gode nok, til at blive ved med at udsætte døgnbehandling. Hverken fødselsdage, børn, bryllupper, husdyr, barnedåb, konfirmationer, ferie eller begravelse. Jeg fyldte faktisk selv 40 imens jeg var i behandling.
Jeg vidste at hvis jeg ikke fik professionel og kvalificeret hjælp, så ville jeg dø af mit alkoholmisbrug. Og så ville mine børn slet ikke have en mor, mine forældre ville miste en datter osv. osv.
I min behandling hos Tjele, oplevede jeg at her satte man ikke nogen i bås. Her skulle jeg ikke passe ind i en bestemt kasse for at få hjælp. Jeg blev set på som præcis det menneske jeg var. Jeg blev ikke set ned på eller dunket i hovedet, over de dumme beslutninger jeg havde taget, og de dumme ting jeg havde sagt og gjort under mit misbrug.
Det gav mig ekstremt meget at være i behandling sammen med andre, som havde det præcis ligesom mig. Jeg fandt ud af, misbrug er det samme, uanset om det handler om alkohol, kokain, hash eller piller. Vi kunne alle identificere os med hinanden. Vi lyttede til hinandens livshistorier og vi støttede hinanden i at blive og forblive ædru/clean. Og det fedeste var nok at personalet jo selv har stået i samme situation engang, så de vidste hvordan jeg tænkte og hvad jeg følte.
Jeg har fået de mest fantastiske redskaber, som er til fri afbenyttelse resten af livet. Tak for dem er kun et fattigt ord. Det lyder måske kliche-agtigt, men det er præcis sådan jeg har det.

Inden jeg startede min behandling, var jeg på antidepressiv medicin, for min læge mente jeg havde en depression. Heldigvis fandt jeg hurtigt ud af jeg bare er alkoholiker, og med den sygdom i udbrud følger ofte depression, angst, selvmordstanker og andre psykiske lidelser. Hertil kommer alle de fysiske sygdomme. Det er i øvrigt også emner som blev taget op i behandlingen.
Siden jeg blev ædru, har jeg ikke haft behov for antidepressiv medicin. Det var misbruget der gjorde mig psykisk ustabil – meget psykisk ustabil. Heldigvis er kroppen fantastisk til at hele, og de fleste skader kan rettes op på, så længe jeg ikke forgifter mig selv.

Var jeg ikke gået i behandling hos Behandlingscenter Tjele dengang i 2015, så havde jeg 100% sikkert ikke været her i dag – TUSIND TAK FOR JER ❤️

3. November 2024

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Christina. Stor tak for din anmeldelse og fortælling om, hvordan dit liv var med misbrug, om behandlingen og om årene efter behandlingen. Din fortælling er god inspiration for andre, der måske overvejer om de også kan få et liv uden misbrug. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fandt mig selv 🤗😇🙏🤩 jeg var i…

Jeg fandt mig selv 🤗😇🙏🤩 jeg var i behandling i feb.2022 på orelund det fedeste jeg nogen sinde har gjordt for mig selv , 🤗 jeg havde prøvet at stoppe flere gange med antabus ,men uden held så tog jeg beslutningen en morgen hvor jeg vågnede fyldt med abstinenser at nu skulle jeg have hjælp 🙏 ringede og fik plads 48 timer efter og fik vist vejen med en fantastisk værktøjskasse jeg nu bruger af hver dag 😃 tak for jer ❤️🇩🇰

31. Oktober 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Mesterbager. Tak for den gode anmeldelse og de flotte ord om vores misbrugsbehandling på Tjele Orelund. Stor hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg troede ikke der var håb. Det var der.

Jeg ramte min bund d. 28/12-2020. Og tog kontakt til Tjele. Min søn kørte mig til 5 ugers behandling dagen efter.
Jeg er Tjele DYBT taknemmelig for en meget kompetent behandling, udført af behandlere som alle selv er tidligere misbrugere, og derfor nøjagtigt vidste hvordan jeg havde det.
Jeg kan i dag 29/10-2025 sidde og skrive dette som ædru i 4 år og 10 måneder. Tak bare tak Tjele.

29. Dezember 2024

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Per. Stort tillykke med de 4 år og 10 måneder ædru. Det da os der takker for den fine anmeldelse og de gode ord. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i behandling for et usundt…

Jeg var i behandling for et usundt alkoholforbrug hos Tjele i sommeren 2020. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg har ikke rørt alkohol siden. Forløbet var veltilrettelagt og personligt skræddersyet, og jeg fik venner og bekendte for livet. Mine varmeste anbefalinger :)

P.S. Jeg kan kun skrive en anmeldelse af en oplevelse, jeg har haft inden for de seneste 12 måneder, så jeg har sat datoen senere end min behandling, fordi jeg fortsat deltager i diverse Tjele-arrangementer.

27. Oktober 2024

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Morten. Tak for din gode anmeldelse og de flotte ord om vores behandlingstilbud. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Kæmpe taknemmelighed til Tjele Orelund

Var på Orelund i 2013 for mit alkoholmisbrug, og er stadig ædru, de meget kompetente og kærlige medarbejdere gjorde at jeg lærte at åbne ører og øjne for at der fandtes et liv uden at være påvirket hver dag. Opholdet har reddet mit liv, og endda givet mig et fantastisk liv.

27. Oktober 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Sten. Mange tak for din gode anmeldelse og din ros til vores medarbejdere på Tjele Orelund. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At lære at leve et åbent & ærligt liv🙏😊

Jeg har været i et behandlingsforløb hos Tjele - ad flere omgange....
Flere gange, fordi jeg havde svært ved at erkende og acceptere mit alkoholmisbrug/afhængighed - PUNKTUM! Hos Tjele er jeg blevet mødt af et personale i øjenhøjde, (Behandlere,undervisere,nattevagter chauffører). Alle med det til fælles; At de selv har haft et tidligere misbrug. De er allesammen, dedikeret, kærlige, forstående & kompetente, (& nogle gange "Tough Love" 💕når der er brug for det😁) Dé ansatte, jeg har mødt hos Tjele, forstår om nogle, hvor svært & ulykkeligt det er, igen; I mit tilfælde, at leve i årtiers alkoholmisbrug + alle de løgne der bæres rundt på. Både over for en selv & nærmeste🙁. (Der er "hævet skuldre" der bliver sænket, under sådan et behandlingsforløb og når jeg kommer hjem). Hos Tjele har jeg bl.a fået et åndeligt værktøj til, hvordan jeg kan få et ædru & godt liv👍Noget konkret som jeg kan bruge, frem for at tage en pille, som jeg mener er symptombehandling.😣I sidste ende er det op til mig, hvorvidt jeg vil bruge det her fine & brugbare vedligeholdelseværktøj til min ædruelighed eller ej👍En stor fordel er også, at man er i behandling med andre som har et misbrug. Netop det; Er med til at give et helt specielt og styrket fællesskab i mellem os🙏, hvor vi forstår og kan spejle os i hinanden, uden at blive misforstået & set ned på👊En lige så vigtig, (synes jeg) del af processen som selve behandlingen er. Nemlig at få et skub i den rigtige retning. Et "skub" til at lære, at leve et ædru liv👍Heldigvis er vi efterhånden mange fra et behandlingsforløb hos Tjele, der ender med at få vores sunde fornuft tilbage & få et godt ædru liv, uden i mit tilfælde, alkohol som støtteben - Derimod bliver støttebenet erstattet af et fællesskab i AA - efter hjemkomst fra behandling 🙏🤗💜🙏Kh. Laila - August 2024

26. Oktober 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Laila. Mange tak for din gode anmeldelse og de flotte ord med på vejen. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr