Banner for Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele Bewertungen 152

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele er et professionelt behandlingssted. Der er kompetente medarbejdere, der hjælper folk individuelt med deres misbrug. De er engageret og bruger deres egen erfaring fra misbrug til at hjælpe andr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele har været med til at give mig en ny start. Jeg tog i behandling da der ikke var mere værdigt liv tilbage for mig. Troen på mig selv var i bund og jeg havde en bagage med, som var tung men... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin som har været behandler, imens jeg har været i ambulant behandling i Århus, er meget faglig kompetent. Derudover er han jordnær, medmenneskelig og hjælpsom. Han har en god humoristisk sans o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Programm zur Behandlung von Alkoholismus
  2. Suchtbehandlungszentrum
  3. Entzugsklinik
  4. Rehaklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. Siden 1990 har vi hjulpet tusindevis af misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv, og har i dag centre over hele landet. Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug og misbrug af andre euforiserende stoffer. Desuden tilbyder vi behandling for ludomani, sexafhængighed og købemani.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne takke Tjele for at have…

Jeg vil gerne takke Tjele for at have grebet mig! Det er ikke sikkert jeg havde været her i dag, hvis ikke jeg havde fået oplevelsen af Tågelund.

Jeg landede først på Søgården, en rigtig Morten Koch ejendom. Der blev taget hånd om mig med det samme af både læge, ansatte og andre medfæller. Dagen efter kom jeg på Tågelund, som i fremtiden altid vil have en plads i mit hjerte - måske endda en følelse af at være mit andet hjem.

Mine første skridt på mit livs rejse, er startet hos Tjele. Tågelund har rustet mig til at gå skridtene videre, ikke alene, men med dem og alle mine medfæller, jeg har været i behandling med, ude på den anden side. Det giver et fantastisk sammenhold, og jeg føler jeg for første gang i mit liv, at jeg har en plads!
Den blandede behandling af individuel terapi, introduktion til eksterne aa/na møder, undervisning i programmet, lysmøder hvor vi deler hvordan vi har det lige nu, gruppeterapi med mulighed for at få løsnet nogle knuder der fylder, både hos mig selv, men også de udfordringer jeg møder på hjemmefronten som ædru misbruger. Alt det samtidig med, at jeg har fået venner for livet, har reddet mit liv. Åbnet mine øjne for en hel ny verden, der gør mit liv noget værd. Jeg har lært at kigge indad, se på hvor jeg spænder ben for mig selv igennem "mini" trin i programmet.

Jeg er færdig efter 4 uger i udslusning på fredag, og jeg er ikke længere bange for at komme hjem. Jeg har fået fyldt rygsækken op med kærlighed, selvrespekt og masser af værktøjer - det kun er mig selv der kan ødelægge det for mig - jeg har lært at tage ansvar for mit problem og mit liv.

Jeg er dybt taknemmelig for Tjele Tågelund, tak er bestemt et fattigt ord i denne sammenhæng. I samme forbindelse, tusind tak for at De vildeste fugle har givet mig denne mulighed, det havde aldrig kunnet lade sig gøre uden dem.

10. Februar 2026

Kære Rikke
Tusind tak for din fortælling og beskrivelse af dit behandlingsophold hos Behandlingscenter Tjele Tågelund. Hvor er det godt at høre - og mærke - at du har fundet din vej som ædru. Vi giver din dejlige hilsen videre til teamet på Tjele Tågelund - samt til De vildeste fugle - som jo også i den grad er med til at hjælpe mennesker videre til et godt og frit liv. Tak fordi du deler og god vej videre! Mange venlige hilsener fra os til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg henvendte mig til Tjele…

Jeg henvendte mig til Tjele behandlingscenter da min søn var i et voldsomt stofmisbrug, og der skulle gøres noget nu. Dem jeg fik kontakt med var meget professionelle og der blev taget hånd om min søn med det samme. Han havde et rigtig godt ophold og jeg fik min glade dreng tilbage som jeg havde ikke set i mange år. Jeg kan varmt anbefale Tjele Langsødal.

11. Februar 2025

Kære Annette,
Tak for din omtale af din søns behandling hos Behandlingscenter Tjele - Langsødal. Hvor er det dejligt at høre, at din søn har fået en glæde i livet tilbage. At komme ud af et misbrug er en meget stor og voldsom kamp. Det er stærkt at din søn har fundet en ny vej. Alt det bedste til jer begge, og tak fordi du delte. Mange venlige hilsener Behandlingscenter Tjele

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele ændrede mit liv til noget jeg ikke kunne drømme om for et par år siden❤️

Tjele ændrede mig og mit liv til noget fantastisk, jeg har igennem mange år haft voldsomme problemer med narko og kriminalitet. Da jeg første gang blev introduceret for at komme i behandling var jeg en smule skeptisk for om det ville virke for en som mig, men efter jeg blev modtaget at virkelig søde mennesker ude på søgården, og var åben for at gøre noget andet for at få det bedre🙏 Jeg har i mange år døjet med skavanker fra mit narkomisbrug som Tjele hjalp mig utroligt godt igennem, første gang følte jeg mig hørt når jeg kom på hospitalet igen, der blev gjort noget ved mine problemer🙏 Jeg havde den bedste behandler på langsødal, der fik mig til at åbne op om ting i min fortid jeg aldrig havde arbejdet med før, og lært at åbne mig op over for nye mennesker🙏 så længe jeg gør hvad jeg blev og bliver foreslået så går mit liv rigtigt godt, jeg har fået min kontakt til min familie tilbage og et ønske om et normalt og bedre liv er ved at gå i opfyldelse 🙏 tusind tak til Tjele og tak for mig 🤗

1. Oktober 2025

Kære Marc
TUSIND tak for din omtale og fortælling om dit behandlingsophold hos Tjele. Først på Tjele Søgården - og dernæst videre i behandling på Tjele Langsødal. Hvor er det stærkt at høre, at du har fået et godt liv tilbage og har fundet en ny vej fri af misbrug. Alt det bedste til dig fremover - og tak fordi du deler. Mange venlige hilsener Behandlingscenter Tjele

Livsforandrende behandling

Jeg var i behandling for ludomani i Kolding i foråret 2021, og det blev vendepunktet i mit liv efter 27 år som aktiv ludoman. Jeg blev mødt med forståelse, oprigtighed og hjerterum af behandleren for behandlingen i Kolding.
At være i gruppebehandling med andre ludomaner gav mig så meget, og det seriøse arbejde som behandleren ligger i hendes behandling og fortsat ligger i den kontakt vi stadig har, er uden sidestykke. Ludomanibehandleren i Kolding formår at vise hendes oprigtighed, men stadig på et professionelt niveau.
Jeg vil være Tjele og ludomanibehandleren i Kolding evig taknemmelig for hjælpen og støtten til at ændre mit liv.

9. Januar 2026

Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele er et sted, som virkelig formår at gøre en forskel for mennesker, der kæmper med misbrug og afhængighed. Personalet er fagligt dygtige, empatiske og oprigtigt engagerede i at hjælpe hver enkelt beboer med at komme videre i livet. Man mærker hurtigt, at der er fokus på både det psykiske, fysiske og sociale aspekt af rehabiliteringen — ikke bare på at fjerne afhængigheden, men også på at skabe et solidt fundament for et nyt og sundt liv.

Faciliteterne er rolige og hjemlige, hvilket bidrager til en tryg atmosfære, hvor man får tid og ro til at arbejde med sig selv. Der lægges vægt på fællesskab.

Efterbehandlingen og opfølgningen er også i top — man føler sig ikke “efterladt”, men støttet hele vejen igennem.

det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!

Efter flere mislykkede…

Efter flere mislykkede behandlingsforløb kom jeg til Tjelebehandlingscenter. Her mødte jeg for første gang ro, omsorg og forståelse. Det gav mig muligheden for at finde ind til mig selv og tage de første skridt mod et liv uden alkohol og stoffer.

Behandlingen varede fem uger, hvor jeg blev mødt med nærvær, terapi, gruppeterapi og møder, som hjalp mig til at forstå, hvorfor jeg ikke kan drikke eller tage stoffer, hvis jeg vil leve et godt liv.

Efterbehandlingen på seks måneder har haft enorm betydning for, at jeg i dag står fri af misbrug. Den fortsatte støtte og opfølgning gjorde, at jeg ikke stod alene, da hverdagen ramte igen.

Det hele starter i én selv – men jeg havde ikke kunnet gøre det uden hjælpen fra Tjele. De hjalp mig med at finde ind til kernen og arbejde ærligt og intensivt med mig selv.

Jeg giver Tjele fuld blus på stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Det kærligste hele skulder
Frank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i behandling i Tjele i 2016 og…

Jeg var i behandling i Tjele i 2016 og har været ædru siden. Mit ophold på Tjele gav mig redskaber til at forholde mig ædru, og jeg har selv vedligeholdt min ædruelighed ved at gå regelmæssigt til AA møder i årene efter. Jeg fik mit liv tilbage efter at have mistet alt og ser tilbage på mit ophold med stor taknemmelighed.

Kære Palle,
Tak for din flotte omtale af Behandlingscenter Tjele. Og stort tillykke med din ædruelighed. Ja - det er så fantastisk at få "sit liv tilbage", som du skriver. Det er vi mange her hos Tjele der også kan genkende. Fortsat rigtig god dag,- mange venlige hilsener fra os hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

9 april 2024 var dagen jeg trådte ind…

9 april 2024 var dagen jeg trådte ind af døren som en slagen mand. Jeg stod ved en skillevej, enten går jeg i behandling for mit misbrug elles skal jeg slet ikke være her længere.

Jeg valgte heldigvis behandlingen. Fra jeg tog beslutningen til jeg startede, først i afrusning sidenhen primær behandling.
Gik der præcis 16 timer. Med hjælp fra Tjele gennem behandling og 6 måneders efterbehandling og næsten lige så vigtigt ! pårørende undervisning, lykkedes det for mig at blive ædru. Jeg blev gennem mine 4 ugers behandling mødt af yderst kompetente medarbejdere både læger sygeplejersker, sygevagter og behandlere. Så jeg vil takke Tjele og 12 trins programmet for snart 2 år som ædru alkoholiker. Min kone og jeg havde ikke været hvor vi er i dag uden Tjele ❤️⚓️

Kære Morten,
Tak for din flotte omtale af Behandlingscenter Tjele. Og stort, stort tillykke med dine snart 2 år som ædru alkoholiker. Det glæder os at høre på både din og din kones vegne. Vi bringer din tak og hilsen videre til både læger, sygeplejersker, sygevagter og behandlere. Fortsat rigtig god dag,- mange hilsener Behandlingscenter Tjele

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele fik mig til at vælge livet til

Tjele fik mig op på benene igen, og lysten til at leve. Fra den dag jeg ankom på søgaarden blev jeg taget varmt og kærligt imod. Her bliver der virkelig taget hånd om en, inden jeg skulle videre på et behandlingscenter.

Jeg kom på Tågelund, hvor de gav mig det bedste “kørekort” i hvordan jeg skal holde mig clean/ædru i mine 20’er og resten af livet. Dagligdagen er fyldt med rådgivning, terapi, undervisning, mediation mm. Hvilket gav mig en bedre forståelse af mig selv, og værktøjer jeg kunne bruge i min dagligdag.

Derudover skal det belyses hvor fantastisk alle de ansatte var i min tid. Da de alle er tidligere misbruger selv, så giver det en helt magisk foreståelse mellem de ansatte og klienterne/patienterne. Har aldrig selv blevet forstået, set og hørt i mit liv, som jeg var på Tågelund.

Nu har jeg lige rundet 3 år clean/ædru, og dette ville ikke være muligt uden Tjele. Tjele er det rette sted for alle, som har brug for hjælp ud af deres misbrug.

3. Februar 2026

Ludomani behandling

Jeg startede i ludomani behandling i Kolding den 9/9-2025 og har lige gennemført fase 2 at starte ved Tjele har været det bedste valg jeg har taget i mit liv det har givet mig ikke bare spilfrihed men en indre ro og forståelse for at jeg er god nok som jeg er selvom jeg har gjord hva jeg har gjord det fællesskab man møder i gruppebehandlingen betød meget for mig det med at kunne spejle sig i andre der er samme sted som en selv. For mig har det betydet meget at behandleren kender til følelsen af afhængelighed og selv har prøvet at være der det gør det mere personligt hvilket har virket rigtig meget for mig men det vigtigste er at man lære at komme hjem til sig selv og for alle de værktøjer man skal bruge til at kunne leve et godt liv uden at skulle spille

Vil med hele mit hjerte håbe at folk der tror de har et spille problem vil kontakte tjele og få den fantastiske hjælp som jeg også har fået

Så 5 stjerners anbefaling virkelig et dejligt forløb jeg har haft for jeg har følt mig velkommen fra dag et

9. September 2025

Kære Brian
Tak for din flotte omtale om Behandlingscenter Tjeles ludomani behandling. Og stort tillykke med at du er kommet godt videre i dit liv med spilfrihed. Det glæder os meget at høre. Fortsat god dag,- mange hilsener fra Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand har været i behandling ved…

Min mand har været i behandling ved tjele og jeg kan kun give 5 stjerner som pårørende. Her bliver man virkelig grebet og hele familien bliver involveret i bedringen og behandlingen. Det pårørende kursus de tilbyder var alfa omega for mig. Jeg lærte så meget om sygdommen afhængighed og jeg lærte sindssyg meget om mig selv og min egen adfærd i relationen til en afhængig.
Det har 100% været alle pengene værd og jeg ønsker alle familier der er ramt af denne sygdom at de kan få hjælp fra tjele.

14. Januar 2025

Kære Helle,
Mange tak for din fine omtale af Behandlingscenter Tjeles pårørende kursus. Ja - som du skriver - hjælp til de pårørende og familien er så afgørende for - at alle parter - kommer godt videre i livet, efter at have oplevet afhængighed på nært hold. Fortsat rigtig god dag,- mange hilsener Behandlingscenter Tjele.

Virkelig godt sted

De har virkelig gjort noget godt for min kæreste ham kommer hjem som en ny
Mand

4. Januar 2026

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Tusind tak Laila. Dejligt at høre at du har fået en "ny mand" hjem efter opholdet hos os. Mange hilsener og god dag til jer begge,- fra alle os hos Behandlingscenter Tjele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Tjele og behandlerne for en…

Tak til Tjele og behandlerne for en fantastisk behandling. En fed oplevelse der redder liv💯🤘

7. März 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Tak Andreas. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med din behandling hos os. Mange hilsener og god dag til dig. Venlige hilsener Behandlingscenter Tjele

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjele har reddet mit liv !

Tjele misbrugscenter gør simpelthen det bedste stykke arbejde på den mest støttende, menneskelige og omsorgsfulde måde! Efter at havde været blandingsmisbruger i 20 år hvor min afhænighed primær var kokain og alkohol, kan jeg fejre over 7 måneder nu uden et eneste tilbagefald og det har jeg ikke kunne gøre uden tjeles “forarbejde” og hjælp i samarbejde med mig selv og behandler. Jeg kom ikke selv med ideen om at jeg skulle i behandling, det gjorde min familie og havde et godt samarbejde med Tjele inden jeg skulle afsted omkring hvordan de bedst ville kunne håndtere sådan en situation om at få mig med fra København til Jylland i døgnbehandling. Sød var jeg ikke i situationen, men den blev håndteret på bedste vis og kom afsted. Den største gave jeg har fået af min familie og hjælpen fra Tjele! Ville aldrig være foruden. Kan faktisk tit savne det sammenhold der var mellem både andre klienter og behandlere på Vingehus. Kæmpe kæmpe tak herfra for I har hjulpet mig på vej til et liv der er så meget bedere uden døden i baglommen og tak for at hjælpe min familie i deres største bekymringer og sorg ❤️❤️

11. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omsorg og kærlighed i faste rammer med et stærkt fællesskab.

Omsorg og kærlighed i faste rammer med et stærkt fællesskab. Og afslappede fællesaftner f.eks. fællessang og gode foredrag af erfarne alkoholikere.
Familie ( medafhængighed ) terapi er nødvendigt og er derfor højt prioriteret.
Tak for den store og professionelle hjælp.

17. Januar 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Mange tak for din omtale Finn. Vi er glade for at du har haft et godt ophold hos os. Mange hilsener Behandlingscenter Tjele.

Tak for hjælpen Tjele!

Tak for hjælpen Tjele!
Min ludomaniforløb hos Tjele ændrede alt!
Det har givet mig mit liv tilbage og det er jeg meget taknemmelig for. Utrolige dygtige behandlere!

10. Januar 2025

Taknemmelig

Tak til Tjele for at hjælpe mig ud af mit misbrug. Mange anbefalinger herfra af.
Jeg har været i behandling ved en anden institution før, hvor jeg ikke fik den hjælp og støtte jeg skulle bruge. Det har jeg fået hos Tjele og samtidigt har jeg fået håb for fremtiden. Her bliver man, uanset baggrund, mødt i øjenhøjde af mennesker der ved hvad det vil sige at føle sig fortabt og håbløs. Jeg er taknemmelig for at have fået mit liv tilbage.

19. Dezember 2025

Vil varmt anbefale Tjele

Vil varmt anbefale Tjele. Er pårørende og føler jeg har fået den rigtige vejledning, til at komme igennem, det pres der ligger i at få et familiemedlem i behandling. Hans misbrug var kokain, har flere gange siden, hjulpet andre i behandling på Tjele. Har selv været på pårørende kursus ( fantastisk lærerigt kursus ) de bedste anbefalinger herfra.

10. Januar 2025

Antwort von Behandlingscenter Tjele

Kære Ann. Mange gange tak for din anmeldelse og gode omtale af Behandlingscenter Tjeles pårørenderådgivning og kursus. Kærlig hilsen fra os alle hos Tjele.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr