Geweldige service ook als het wat minder gaat direct contact met de klant en een voorstel doen. Precies zoals het hoort.
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering, maar kwaliteit matig. Een professionele foto aflaten drukken waarvoor ik via wij alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Vond het er leuk uitzien maar het beeld was lang niet zo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze bestaan gelukkig nog, bedrijven die Service hoog in het vaandel hebben staan. Naast kwaliteit en vakmanschap ook oog voor After sales! Zwart wit vergroting 60 x 60 veel groenzweem. Na prettig mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de perfecte afdruk voor de klant, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Timbler maken we herinneringen tastbaar met verrassend leuke producten die een glimlach op je gezicht toveren. Je favoriete foto's verdienen meer dan een verloren plek op je telefoon. Ze verdienen een plekje aan de muur, op hoogwaardige kwaliteit award-winning producten. 🏆
Wij geloven in de magie ✨ van herinneringen delen, daarom willen we mensen inspireren en overtuigen om deze vast te blijven leggen en zichtbaar te maken, zodat ze herbeleefd kunnen worden!
De 3 Timbler-garanties:
✔ Simpel
✔ Verrassend
✔ Glimlach garantie
Waarom Timbler?
Wij zijn dé specialist in wanddecoratie.
✔ Alles in eigen beheer
✔ Kwaliteitscontrole bij elke bestelling
✔ Supersnelle verzending
✔ Jarenlange print ervaring
✔ Meer dan 100.000 blije klanten
Wij printen alles in eigen huis en kunnen daardoor de beste kwaliteit garanderen. We zijn volledig gefocust om van jouw foto's een kunstwerk te maken, waar je trots op zult zijn om in huis op te hangen!
Sonsbeekweg 4, 6814 BA, Arnhem, Niederlande
We hebben 2 foto's op aluminium laten printen en deze zijn heel goed gelukt. We hebben hele goede hulp gehad van Stefan toen bleek dat de foto's eerst niet van voldoende kwaliteit (pixels) waren. Erg blij met onze nieuwe schilderijen!

Antwort von Timbler
Hele fijne foto titles/tegels service. Goede UI, makkelijk te kiezen en zelfs te positioneren. Snelle service. Tegels plakken is erg eenvoudig. Je kunt ze ook weer makkelijk verplaatsen als je meer bij krijgt en je arrangement aanpassen.

Antwort von Timbler
In eerste instantie teleurgesteld dat de foto’s mat waren geprint en er geen bijgeleverd afstandkruisje was. Ze doen er echter alles aan om het recht te zetten incl. een nieuwe druk, dus dat is positief

Antwort von Timbler
Eerder besteld en nu nieuwe foto tegels besteld om het geheel aan te vullen. Fotos zijn mooi gedrukt maar er is nieuwe tape meegeleverd. Vond de oude tape fijner, deze kan je niet opnieuw gebruiken zonder de fototegel of de muur te beschadigen

Antwort von Timbler
Mooi systeem en redelijke kwaliteit afdruk foto's. Helaas geen afstandhouder er bij, zodat het ingewikkeld wordt de foto's in een mooie lijn op de muur te plakken. Ook zou wat meer plakstrips erbij wel fijn zijn. Wij moesten op een gespakte muur toch twee strips per foto gebruiken.

Antwort von Timbler
Perfecte klachtafhandeling, eerdere review kan in prullenbak!
Fototegel goed afgewerkt!

Antwort von Timbler
Een zeer slechte ervaring met laatste bestelling van een tegel, nog geen goede reactie op gehad.
Eerder tegels waren goed

Antwort von Timbler
De foto die we kregen is heel mooi. Mooi afgewerkt, goed verpakt en mooi ophangsysteem.
Gek genoeg kregen we nooit een bevestiging van de bestelling, die kwam pas 10 dagen later nadat het product al onderweg was. Ook ontvingen we geen verzendbevestiging maar lijkt dat daar in de software eea mis is gegaan want na contact met Timbler bleek dat deze wel verzonden was maar niet ontvangen.

Antwort von Timbler
Prima site om te bestellen, duidelijk, makkelijk en heel snel geleverd.
Daarnaast erg blij met het resultaat!
Foto laten afdrukken op plexiglas, en deze is mooi helder en scherp.
Aanrader!

Antwort von Timbler
Eerste afdruk was beschadigd. Na een e-mail berichtje een nieuw exemplaar ontvangen. Levering zou sneller kunnen. Nu zijn we bijna twee weken bezig geweest voordat alles was afgerond. Geef op de website ook de maximale bestandsgrootte aan. Zorg dat jullie telefonisch bereikbaar zijn. Neem een andere koerier ipv PostNL, bijvoorbeeld DHL. Deze komen hun bezorgafspraken WEL na.

Antwort von Timbler
Al meerdere keren foto's laten afdrukken op aluminium. Goede kwaliteit, snelle levering, goede service.

Antwort von Timbler
Wij hebben hier een Plexiglas schilderij besteld, was snel in huis, goed verpakt en duidelijk qua levering wanneer het kwam.
Bestelproces ook makkelijk.
Mooie kwaliteit en precies wat we verwacht hadden. Superblij mee :-)
Kan het iedereen aanraden om hier te bestellen.

Antwort von Timbler
Een plakhaak achter een grote aluminium plaat heeft na 2 jaar losgelaten, zonder problemen en zonder kosten komt er 2 jaar na aanschaf een nieuwe haak mijn kant op, dat is echt super service! Dank Timbler!

Antwort von Timbler
Een mooie familie foto laten afdrukken op plexiglas. Bestellen ging erg makkelijk en binnen een aantal dagen de plexiglasfoto al binnen, netjes verpakt en TOP kwaliteit!
Nogmaals bedankt!
Ga zo door! De volgende keer weet ik jullie weer te vinden.

Antwort von Timbler
Ruim een jaar geleden ook tegels besteld, die waren helemaal top. Een jaar later weer een besteld, maar die bleef niet aan de muur plakken. De tegel is van de muur gevallen, waardoor hij beschadigd was. Na een korte berichtwisseling met de klantenservice kreeg ik niet één, maar twee(!) nieuwe tegels toegestuurd! Deze keer met betere plakstrips, en nu blijft de tegel goed zitten (en bij oma nu ook, haha)!

Antwort von Timbler
Hele snelle persoonlijke service. Daarnaast was het product prachtig!!

Antwort von Timbler
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.