Ik heb op 1 december 2024 twee huggies (volwassene lang) besteld, en daarvoor via Paypal €74,99 betaald. Ik kreeg dezelfde middag (op een zondag, nota bene) bericht dat een verzending onderweg was. Ma... Mehr ansehen
Thehuggy
Pakket naar verkeerde adres geleverd. Gelukkig door eerlijke mensen terecht gekomen. Geen hulp ontvangen door klanten service. Enige antwoord is om zelf courierdiensten te contacteren en bij courier... Mehr ansehen
Update: Product inmiddels geleverd en 20% retour ontvangen. In ieder geval geen oplichting geweest dus. Is er al een massale claim actie op touw gezet? Deze oplichting moet toch aan te pakken z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Spijtig dat ik geen 0 sterren kan geven. Eind november besteld en tot op heden NIETS ontvangen. Mails gestuurd om geld terug te storten maar daar krijg je natuurlijk geen antwoord op. Ondertussen wel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
lekker warm en erg blij mee tijdens deze koude dagen!
na even wachten heb ik dit fijne product in huis gekregen, lekker warm en erg blij mee tijdens deze koude dagen!
De klantenservice reageert snel en de…
De klantenservice reageert snel en de kwaliteit van het product is echt top!
Heerlijk zachte hoody
Heerlijk zachte hoody, erg goed geholpen door de klantenservice en super tevreden
Ook ik wacht al drie weken op mijn…
Ook ik wacht al drie weken op mijn bestelling. Heb meerderen malen contact gezocht met de klanten service om na te gaan waar mijn bestelling blijft. De laatste keer kreeg ik alleen een mail dat mijn bestelling onderweg is. Krijg dus geen duidelijk/ eigenlijk geen antwoord.

Antwort von Thehuggy
Helaas: nooit aangekomen en geen reactie
Had ik de reviews hier maar eerder gelezen.. Ze beantwoorden op zich mijn mails wel maar als ik aangeef dat de link naar ‘volg mijn bestelling’ niet werkt, blijft het stil… Waar mijn bestelling dus is en of ie nog komt is een raadsel. Waarschijnlijk helaas toch dropshipping en moet het uit China komen. Nou bedankt. Gelukkig was ik dan weer wel zo slim om met Klarna te betalen, dus ben m’n geld niet kwijt.
Nu op zoek naar een betrouwbare zaak voor zo’n warme sweaterhoodie-deken.

Antwort von Thehuggy
Wat dom dat ik de reviews niet las…
Wat dom dat ik niet naar de reviews gekeken heb... exact dezelfde ervaring als iedereen. Alleen heb ik het nog niet gekregen en hoop ik nog steeds, maar nu ik lees dat ook het product helemaal niet overeenkomt met de foto's... I should have known. Ik ben geen regelmatige koper online, en deze ervaring bevestigt me in mijn terughoudendheid. Echt niet ok.

Vertraagde levering + onaangenaam gevoel
Een 3 tal weken geleden plaatste ik via Facebook een bestelling als geschenk voor het gezin. Ze zagen er gezellig en dik uit. De mails over de bestelling die volgende wekten onmiddellijk argwaan, totaal niet professioneel en 'maak je geen zorgen, alles komt in orde' waardoor er al direct alarmbellen gaan rinkelen natuurlijk. Ze antwoorden inderdaad el op mails die je stuurt, maar steeds in standaard teksten, volgens mij weten ze zelfs niet meer over welke bestelling het gaat. Nu zou zogezegd de gevraagde kleur uitverkocht zijn (terwijl ik er 3 heb gekocht, en ze daar dus niets over zeggen) en de nieuwe lading zou vertraagd zijn. Waardoor er nog eens tot 10 dagen over zullen gaan. Als ik ze ooit nog aankrijg.
UPDATE
Gisteren, meer dan 4 weken na het plaatsen van het order, zijn de Huggy's dan toch nog aangekomen. Ik had het eerlijk gezegd niet meer verwacht. Na het lezen van de andere reviews was ik bezorgd om de kwaliteit, maar ik moet zeggen dat dit toch goed meevalt. Ik kreeg wel een andere kleur dan ik besteld had. Het is dus gewoon heel jammer dat de levering zo lang geduurd heeft. De mails van Huggy zelf waren dus wel oprecht, maar komen anders over. Dus bij deze, bestellen kan, als je geen snelle leverdatum verwacht.

Dropseller
Dropseller! Een gewaarschuwd mens is er 2 waard!

Antwort von Thehuggy
Producten zijn na 3 weken nog steeds…
Producten zijn na 3 weken nog steeds niet ontvangen! Zelfs nog niet bekend bij DHL dus nog steeds ergens in India of China. Klantenservice geeft algemene antwoorden en kortingcodes voor volgende bestelling! TRAP ER NIET IN MENSEN!!! CHINESE OF INDIA DROPSHIPPING.
20.30 13-12-2022 natuurlijk heb ik al diverse keren contact gehad met de klantenservice. Staat ook in mijn review. Reactie van huggy is weer typische standaard tekst. Dhl heeft nog steeds niets ontvangen dus bestelling is nog niet in NL... los t op Huggy!

Weken geleden bestelling gedaan
Weken geleden bestelling gedaan. Nooit aangekomen en geld willen ze ook niet terugstorten. Bestel hier aub niks het komt nooit aan en je bent je geld kwijt!!!!

DO NOT ORDER
As with everyone else, DO NOT ORDER. A month out and still no sign of a product.

Antwort von Thehuggy
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Ook ik ben er met twee benen ingestapt, te snel besteld en geen reviews bekeken, had ik maar. Ik heb twee hoody's besteld, voor 80 euro. Niets ontvangen
Mijn advies is om geen bestellingen te plaatsen The Huggy. Dit bedrijf heeft mooie praatjes maar leveren dat doen ze niet. Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een track en Trace nummer, helaas daarna gebeurt er helemaal niets meer en blijft de status ongewijzigd.
Diverse keren een mail gestuurd en ook daar wordt je met een kluitje het riet in gestuurd, je krijgt een algemeen antwoord en ontbreekt het aan iedre informatie. Men geeft constant aan "de bestelling is onderweg is" echter in de trach en Trace app is er geen enkele wijziging te zien, inmiddels 3,5 week verder en helaas nog niets ontvangen. Niet meer van deze tijd dat je zo lang moet wachten op je bestelling.
The Huggy is een zeer onbetrouwbare organisatie en geen enkel verantwoordelijkheid neemt.
Niet bestellen is het advies!

Zoals alle andere reacties
Zoals alle andere reacties, bestelling nog steeds niet ontvangen, we zijn weken verder. Op de mails wordt er niet ingegaan op je klacht. Ik kreeg een dhl link met follow shipment from YUNLING ELECTRONIC TECHNOLOGY (china). En nog steeds “in procces”.

Antwort von Thehuggy
Foto's en afmetingen matchen niet met artikel
-Product werd vacuüm-verpakt geleverd waardoor het volledig verfrommeld en gekreukt uit de verpakking komt.
-In werkelijkheid is dit product VEEL kleiner dan getoond op de foto's - vergelijk het eerder met een normale trui in maat XL.
-De rode kleur is eerder donkerroze dan wel het dieprode van op de foto's.
-De afwerking is in verhouding tot de prijs eerder aan de schamele kant (buidel staat er scheef op en binnenvoering pluist als gek...)
Correctere foto's en vermelding van de afmetingen zouden de consument een duidelijker beeld geven.
Kocht 4 stuks, maar behoorlijk teleurgesteld toch!

Zelfde probleem als iedereen
Zelfde probleem als iedereen,
Heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen, krijg wel netjes antwoord, maar vervolgens zeggen ze dat mijn bestelling wel aankomt. Ben al een maand aan het wachten.... dag geld, en dan vervolgens wel aanbieding geven dat het vertraagd is bovenop de bestaande aanbieding hahaha zo blijf ik deze oplichters sponseren.

GA NIET MET DEZE OPLICHTERS IN ZEE
GA NIET MET DEZE OPLICHTERS IN ZEE.
Ik wilde de Huggy terugsturen want de kwaliteit viel tegen en als je een iets grotere maat hebt als de slanke maat van de dames op de foto dan is de Huggy krap.
Dus ik een mail gestuurd. Kreeg een mail terug met het aanbod dat ik 'm mocht houden en dat ik dan 50% korting zou krijgen. Dat wilde ik dus niet. Vervolgens zeggen ze dat terugsturen heel duur is (ergens tussen 15 en 25 euro) dus houden met 50% korting is voordeliger. Bij de 3e e-mail waarin in aangaf echt de Huggy terug te willen sturen eindelijk het retouradres gekregen.
Redelijk snel kreeg ik bericht dat er een verrekening had plaats gevonden op Klarna. Dat was echter jiet het hele bedrag er bleef nog €11,99 openstaan.
Dus ik weer mailen met de vraag hoe dat zit. Krijg ik een mail terug dat ik akkoord ben gegaan met restitutie van 70%.
Nou dat dacht ik dus niet boze mail teruggestuurd en nu is het wachten op antwoord.
Aanvulling:
Ik heb inmiddels antwoord. Terwijl ik in alle e-mails duidelijk heb aangegeven dat ik de Huggy wil terugsturen en dit ook heb gedaan, zeggen zij nu dat ik heb gekozen voor 70% korting en de Huggy houden. Ze lezen dus de e-mails die ze ontvangen niet of niet goed.

Antwort von Thehuggy
23 okt bestelling gedaan en nog steeds…
Update 17-12
Levering is alsnog gedaan door extra inzet van Daan, super opgelost!
23 okt bestelling gedaan en nog steeds in afwachting van levering. Mails aan klantenservice worden wel beantwoord, steeds door andere medewerker. dHL heeft het pakket in sorteercentrum vanaf 10 nov maar nu radio stilte. DHL verwijst me weer naar de verzender. Iets met kastje en muur dus ben benieuwd of ik nog iets ga ontvangen.

2 Huggys besteld, geen korting
2 Huggys besteld, op de 2e zou 20% korting zitten. Deze werd echter niet verrekend. De klantenservice is absoluut niet empathisch, en zegt dat men niets kan doen. Lijkt me niet moeilijk om 8 euro terug te storten toch? Pas dus op korting krijg je als je een kortingscode invult. Maar daar wordt niet over gerept op de site.

Antwort von Thehuggy
Na 2 mails aan de klantenservice nog…
Na 2 mails aan de klantenservice nog steeds geen antwoord op m'n vraag ontvangen. Daarnaast laat de bestelling ontzettend lang op zich wachten en blijf ik volledig in het ongewisse wat de status is.

Antwort von Thehuggy
Reviews zijn selectief op hun site
Reviews zijn selectief op hun site, de kwaliteit is veel minder als op het filmpje (de mijne past in een kinder schoenendoos. En, uit ervaring weet ik dat terugsturen onbegonnen werk is. Denk dat we op korte termijn niet veel meer zullen horen van die mohammedjes. Op mails reageren ze toch niet dus...

Antwort von Thehuggy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.