Ik heb op 1 december 2024 twee huggies (volwassene lang) besteld, en daarvoor via Paypal €74,99 betaald. Ik kreeg dezelfde middag (op een zondag, nota bene) bericht dat een verzending onderweg was. Ma... Mehr ansehen
Thehuggy
Pakket naar verkeerde adres geleverd. Gelukkig door eerlijke mensen terecht gekomen. Geen hulp ontvangen door klanten service. Enige antwoord is om zelf courierdiensten te contacteren en bij courier... Mehr ansehen
Update: Product inmiddels geleverd en 20% retour ontvangen. In ieder geval geen oplichting geweest dus. Is er al een massale claim actie op touw gezet? Deze oplichting moet toch aan te pakken z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
23e van december besteld en pas op 10…
23e van december besteld en pas op 10 januari geleverd. Net zoals alle reviews zeer teleurgesteld over dit bedrijf. Voelt als 1 of andere dropshipper die iets te veel hooi op de vork heeft genomen. Product wordt uiteindelijk wel geleverd, maar met waardeloze service en communicatie. Koop lekker via bol.com of een andere betrouwbare partij en niet hier!

Positief verrast ondanks alles
Ik heb mijn Huggy besteld op 20 december 2022, vandaag, 10 januari 2023, heb ik hem ontvangen (in België). Nadat ik besteld had en de reviews ging lezen was ik toch wel wat bezorgd, ik wilde een cadeau voor kerst dus had graag dat het op tijd aankwam. Ik stuurde hen dan ook een mail om te vragen of mijn pakketje kon geannuleerd worden. Ik kreeg antwoord dat ze problemen hadden met leveringen en dat ik 8 euro terug kon verwachten op mijn rekening. Dit gebeurde ook. Ik zou aan iedereen aanraden om geduld te hebben en jullie willen geruststellen dat dit geen scam is, het is waarschijnlijk een bedrijf met momenteel een overvloed aan bestellingen die hun logistiek niet aankan. Aan Huggy zou ik willen zeggen dat ze misschien best in het vervolg gerichter antwoorden op de mail die gestuurd worden. Maar over het algemeen ben ik dus content en vind ik dat hen nog een kans moet gegeven worden. (huggy zit trouwens zeer goed)
Groeten
Oplichters
wij raden aan niets te bestellen via dit bedrijf. Ver voor de kerstdagen besteld maar helaas niet voor kerst geleverd. Terwijl zij op hun site pretenderen dat ze binnen 7 tot 12 dagen kunnen leveren.
Na veel mailtjes over vertraging en track en tracé die niet werken eindelijk het product ontvangen
Kwaliteit is absoluut het aankoop bedrag niet waard. De retour procedure is lastig en geven ze niet thuis. Een mail met of je dan misschien 25% van je aankoop bedrag terug wilt zodat jij niet naar het postkantoor hoeft is gewoon triest!
Wij raden aan mensen die een aankoop hebben gedaan aangifte van oplichting te doen zodat dit bedrijf stopt met de verkoop van goedkope spullen uit China en daar de hoofdprijs voor vragen.

Antwort von Thehuggy
Huggy besteld in november en een plaid
Huggy besteld in november en een plaid. Op heden is de plaid binnengekomen na twee maanden. De Huggy zit ik nog steeds op te wachten. Klantcontact is niet bepaald hulpzaam vragen drie keer dezelfde vraag terwijl ik duidelijk heb verteld dat mijn Huggy nog niet is binnen gekomen, terwijl de Track & Trace aangeeft dat die al wel binnen moet zijn. Ze zijn het nu aan het uitzoeken en ik zal binnen 2-3 dagen reactie krijgen, het is nu al een week geleden. Met de plaid ben ik erg blij, maar dat ik geen reactie krijg en dat klantcontact niet snapt dat 1 van de 2 items niet geleverd is, is gewoon zonde.
Edit 20-01: Hebben mij geholpen en opnieuw een Hooby laten sturen. Erg snel geleverd. Wel erg jammer dat het zo ontzettend mis is gelopen. Van 2 naar 3 sterren gewijzigd.

FRAUDE 1ste KLAS!
Beste,
u zou oprecht BESCHAAMD moeten zijn! Ik koop iets in NEDERLAND als nieuwjaarscadeau voor mijn dochters, op 20/12/2022 en NU zie ik op de tracking dat het pakket pas "vertrokken" is .... uit een AIRPORT??????? Geloof ik niks van! Eén frauduleuze boel daar!
2023-01-05 22:35
Departed from AIRPORT of Origin
Airport OF ORIGIN?
IK BESTELDE IETS IN NEDERLAND, NIET IN XXX TOCH?
En ter info, ik werk ZELF bij de postdienst, dus uw belachelijk excuus is TOTAAL ongeldig. Ja ook WIJ hadden een enorme drukte, maar ALLES werd tijdig verwerkt en geleverd!
Als u verkochte artikelen nog moet importeren nadat de klant bestelt MOET u dit vooraf melden, en NIET doen alsof u deze beschikbaar hebt.
Uw reviews zeggen genoeg....
NOOIT koop ik nog iets via deze frauduleuze webshop.
Ik wacht op een GROTE (VOLLEDIGE) REFUND!
JAMMER DAT IK MINIMUM EEN "1" MOET GEVEN HIER, GRAAG NEGATIEVE CIJFERS TOEVOEGEN!

Veel te laat geleverd
Eindelijk de Huggy na 1,5 maand binnen. Heel jammer als je ruim op tijd (maand van tevoren) een huggy besteld als kerstcadeau en deze vervolgens ver na de feestdagen pas binnen komt. Heel zonde dat ze hun beloftes wat betreft leverdatum niet na kunnen komen. Triest dat er vervolgens nog meer beloftes worden gemaakt omtrent de vertraging van de verzending die wederom niet worden nagekomen. Ondanks het feit dat de huggy van prima kwaliteit een flinke negatieve ervaring met dit amateuristische bedrijf.

Antwort von Thehuggy
Nog steeds niks ontvangen- SCAM niet kopen hier!!
Al bijna een maand geleden besteld en nog steeds niet geleverd. Ook heb ik al meerder mailtjes gestuurd met de vraag waar mijn zending bleef maar nooit heeft er maar iemand geantwoord. Ik heb mijn bestelling dan ook nog steeds niet ontvangen, erg slecht dit!! Zeker geen aanrader ben zeer teleurgesteld.

Antwort von Thehuggy
Veel boze boomers en entitled karens…
Veel boze boomers en entitled karens die nooit hebben geleerd dat dingen mislopen en dat ze soms wat langer moeten wachten in de reviews.
IPV te dreigen met rechtszaken tegen een klein bedrijf omdat ge wat langer op uw bestelling van 80 euro moet wachten doe iets nuttig met uw tijd, die huggy komt wel aan...
Lang moeten wachten maar het is aangekomen, en ik ben blij met de duidelijke communicatie over de situatie. De huggy zelf nog niet aangehad maar mijn vriendin is in ieder geval tevreden!
Wachten waard
Ruim een maand moeten wachten op de bestelling, maar het is uiteindelijk tussen kerst en oud en nieuw geleverd. Het zit wel echt heerlijk, dus ben blij dat het alsnog geleverd is. Service kan zeker beter, zonde dat veel mensen hun kerstcadeau niet op tijd binnen hadden. Hopelijk ontvangt iedereen alsnog de nodige compensatie.
Spijtig dat ik geen 0 sterren kan…
Spijtig dat ik geen 0 sterren kan geven. Eind november besteld en tot op heden NIETS ontvangen. Mails gestuurd om geld terug te storten maar daar krijg je natuurlijk geen antwoord op. Ondertussen wel reeds een paar belachelijke mails ontvangen met een zeer onprofessionele uitleg.. Vraag me af wie er achter dit 'bedrijf' zit en hoop mijn geld terug te kunnen krijgen. Indien niet dan ga ik gerechtelijke stappen ondernemen tegen dit bedrijfje.

Geen levering...
Na 4 weken wachten nog steeds niks ontvangen. Wel een algemene email gekregen met veel blabla dat alle achterstallige bestellingen zouden geleverd zijn: niet dus...! Ik vrees dat ik mijn centen kwijt ben.

Levert gewoon NIET
Levert gewoon niet , eind November Kerstgeschenken besteld, vandaag, 3 januari nog altijd niet geleverd ,en ...dat was vorig jaar net hetzelfde.
Bovendien liegen ze flagrant over de levertermijnen, en eigenlijk maakt de klantendienst je gewoon belachelijk.
Prachtig product, maar gewoon niet te doen door zeeeeeer slechte levering en service

Antwort von Thehuggy
Thehuggy, the very very slowy...
Ik kan helaas niet anders dan alle slechte reviews bevestigen. Bestelling: 14/12/22 antwoord: 26/12/22
"Hallo Koen, hier ben ik weer met de laatste update over de status van je bestelling.
Het hele proces verloopt vlekkeloos, en we verwachten dat je je bestelling spoedig zult ontvangen."
Niets van aan dus, 7 tot 12dagen wat een lol...
Als bedrijf nooit beloven wat je niet kan waar maken !
Hoe kunnen we je helpen Koen?:
Door de voor jullie haalbare datum van levering te bevestigen bij aankoop en niet te profiteren van mensen die denken dat ze dit als cadeau kunnen geven tijdens de feestdagen...
Ik kijk alvast uit naar de door mij bestelde goederen...in 2023?

Antwoord van Thehuggy
Antwoord van Thehuggy
21 dec. 2022
Beste Ilse,
Onze excuses voor de extreme vertragingen. We gaan ons best doen uw pakket er nog voor kerst te krijgen!
Dit bedoel ik nu,ze houden je aan het lijntje. Ondertussen zijn we 2 januari en heb nog steeds geen pakje.
In plaats van een volledige terugbetaling van 40€ hebben ze 7€ teruggestort.Dus ´ steeds bedrogen voor 32€.
Dus krijgen 1 ster.

Onbetroubare firma
Onbetroubare firma ! Wacht al weken op bestelling.Lang op voorhand besteld voor kerstkado en heb het nog niet op 1 januari !!!! Bovendien krijg ik idiote mails die nergens op slaan ! Bah ! Als je zo zaken moet doen waar ben je dan mee bezig .Heb een sorrtgelijk product gekocht 2 dagen voor kerst elders omdat deze niet aankwam en was dag na bestelling al geleverd .Geld krijg ik niet terug anullatie niet mogelijk ! Foei !!!

Antwort von Thehuggy
NIET ZO SNEL TWIJFELEN!!!
De lever tijd was lang omdat ze het druk hadden, ze zijn immers een small business. Daarnaast zijn de huggy’s zo lekker zacht en chill (ik ben 15). Je moet geduld hebben en niet gelijk iets betwijfelen. Er zijn zulke slechte reviews, je moet soms vertrouwen tonen in iets. Alleen twijfelen is ook stom.
Prima gehandeld
Ja, ze hadden beter kunnen communiceren. En Ja, er was wat fout gegaan met de levering. Het gaat mij om hoe ze omgegaan zijn met oplossen en dat is goed gegaan. In mijn geval een korting en toezegging van zending aankomst. Inmiddels in mijn bezit en prima huggy, lekker warm en zacht.
Heb mijn bestelling nog steeds niet
Heb mijn bestelling nog steeds niet. De reactie op mijn mails geven geen antwoord en blijven een variatie op ‘we zijn er mee bezig’ en ‘uw bestelling is er bijna’ . Bestel hier niet. Ik ben mijn geld kwijt. Je kunt beter iets meer betalen bij een andere winkel

Slechte toko dit
Slechte toko dit. Product besteld, na 1.5 maand een keer een bericht dat het allemaal niet goed is gelopen en compensatie als het niet voor data x binnen is. Toen al aangegeven dat ik het wil retourneren, 2 weken later nog steeds geen retourformulier ontvangen. Ze verstrekken deze heel moeizaam, alsof deze van goud is of zo. Vandaag na ongeveer 2 maanden het product dan eindelijk ontvangen, wacht nog steeds op het retourformulier. Het retourformulier zit ook niet bij de bestelling in en staat ook niet op hun website. Via Klarna aangegeven de betaling uit te stellen, omdat product nog niet binnen is. Inmiddels is deze wel binnen, maar kan ik het niet terug sturen. Geen retourformulier en adres waar het heen gestuurd kan worden etc. Lijkt er aardig op dat ze graag je herroepingsrecht termijn willen overschrijden, zodat je het product niet meer terug kan sturen en je je geld niet terug krijgt.

Antwort von Thehuggy
LEES DE REVIEWS EN BESTEL HIER NIET!!!!
Ik heb er een besteld op 27 NOVEMBER en heb het nog steeds niet ontvangen, hoewel het op voorraad was. Track en trace zegt dat het pas 17/12 is vertrokken (later dan de verwachte bezorgdatum). Klantenservice helpt niet aangezien ze schreven wat ik zelf op de track en trace site kan lezen, ook dat heeft geen zin aangezien ik geen idee heb waar ter wereld het vandaan komt of waar het nu is. Klantenservice heeft mijn 2e mail niet eens beantwoord...
Dus voor nu - aangezien het een kerstcadeau moest zijn - kan de kwaliteit van het product me niet eens schelen, maar doe jezelf een plezier lees de recensies en BESTEL HIER NIET!!!!

Antwort von Thehuggy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.