Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen
Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen
Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen
Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras ros... Mehr ansehen
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgeschäft
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.
Niederlande
- info@happysoaps.com
- thehappysoaps.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Heerlijke shampoo waar je lang mee doet
De shampoo bars en conditioner bars zijn echt heerlijk. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen uitproberen omdat je er zo lang mee doet! Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord van een persoon in plaats van een computer. Met een pakket was iets misgegaan en dat was snel opgelost.
Goed voor mens, milieu en portemonnee
Ik heb ook weer eens wat gedaan. Ik dacht; laat ik eens milieu-vriendelijk zijn, ik koop een shampoo-bar voor mijn, dat is waar, erg korte haar. Geen microplastics, geen plastic fles, verpakt in een kartonnen doos. En wat denk? Hij is al op. Helemaal weg. Op 22 september 2023 ben ik aan die bar begonnen en hij is op!
Reken even mee. Normale shampoo kost, ook mij, 6 euro per fles ongeveer. Daar doe ik ongeveer 6 weken mee dus dat is 8 flessen per jaar van 6 euro = 48 euro.
Die shampoo-bar kost me iets meer dan 9 euro per jaar en is dus ongeveer 5x zo goedkoop en beter voor het milieu.
En ja. Bij het kruidvat is de Andrelon soms in de aanbieding en dan krijg je 2 flessen voor 6 euro. Dan betaal je dus 24 euro per jaar en dan is het dus nog maar 2,5x zo duur per jaar.
Je kunt het links milieu geklets vinden en verkooppraatjes die ze toch niet waar maken maar ik bevestig, happy soap, dat jullie het echt waar maken; voor mens, milieu en portemonnee.
Geen shampoofles meer in huis
Al langer fan van de producten! De shampooflessen zijn niet meer het huis ingekomen sinds we de bars van happy soap gebruiken. Heel fijn.
Laatst had ik een probleempje met een levering, er miste wat producten, na een mailtje richting de klantenservice was dit direct opgelost en waren de ontbrekende producten snel nagestuurd.
Fijne producten en goede klantenservice
Ik had een vraag over de haar producten en kreeg heel snel een reactie. Ik mis wel wat info bij de haar producten op de site waar bepaalde producten het meest geschikt voor zijn. Hopelijk kan dit nog worden toegevoegd.
Lätt att beställa
Lätt att beställa. Trevlig och mycket tillmötesgående kundtjänst som svarade snabbt på frågor och löste problemet lika snabbt. Kommer absolut att handla igen.
Tevreden
Grote bestelling gedaan, goede producten. Snelle levering, klantenservice is vriendelijk. Ben een tevreden consument.
Uitstekende producten en een fijne…
Uitstekende producten en een fijne webshop. Klantenservice is erg kundig en lost problemen snel en goed op.
Kreeg een snel antwoord op een vraag.
Kreeg een snel antwoord op een vraag,en een goede en snelle service.
Ben blij met Happysoaps en hun producten.
Fantastische service bij HappySoaps!
Kunnen beter de naam veranderen naar…
Kunnen beter de naam veranderen naar Aso-soaps.
Houden zich niet aan de verkeersregels, bestuurder drukt, geeft geen knipper signalen. Niet zo happy, maar aso. Jammer jammer jammer, een bedrijf is ook verantwoordelijk voor secundaire bedrijfsprocessen.

Antwort von HappySoaps
Super blij met de producten
Super blij met de producten en de geweldige service.
Snelle levering, ook op vragen snel antwoord. Top producten
Prima shampoos zonder plastic en ook…
Prima shampoos zonder plastic en ook geen overdreven geur.
Shampoo bar waar je heel lang mee doet.
Snelle levering, goed product waar je heel lang mee doet. Je krijgt ook nog gezellig mailtje na je bestelling.
Snelle reactie op vragen en goede service.
Heerlijke en goede producten.
Uitstekende service
Ik bestel al langer bij Happy Soap. Ook nu weer een grote bestelling zodat we vooruit kunnen met ons gezin.
Bij aflevering was de doos door de bezorger beschadigd en miste er 2 zeepblokken.
Na een mailtje aan de klantenservice, had ik binnen no time al 2 nieuwe blokken opgestuurd gekregen en waren nog sneller geleverd dan verwacht.
Super service!
snelle levering van goeie producten.
snelle levering van goeie producten.
Ben altijd tevreden over de snelle service. zowel voor de levering als de klantenservice.
Mijn absolute favorietjes zijn de tabletten om je tanden te poetsen. ze zijn lekker fris, schuimen goed en mijn mond blijft ook lang fris.
Geen reactie op chat vraag
Ze geven de mogelijkheid om een vraag te stellen in een chat, zogenaamd is degene die je vraag beantwoorden gaat er over een uur weer, maar hoelang je ook wacht, er komt geen antwoord. Ook geen antwoord in de mail. Jammer hoor, wilde eerst graag hun producten proberen maar die behoefte voel ik nu niet meer.

Antwort von HappySoaps
Uitstekende klantenservice
Happysoaps heeft uitstekende klantenservice. Bestelde producten worden altijd vlot en netjes geleverd. Bij problemen of klachten wordt zonder gedoe een goede oplossing geboden.
Topkwaliteit is overal zichtbaar
Topkwaliteit is overal zichtbaar, van het klantcontact tot aan de producten. Ik had al verschillende merken voor shampoo-bars geprobeerd, maar niet veel succes gehad. De meeste producten maakten mijn haar zwaar, hard en dof. Bij de producten van Happy Soaps is dit echter niet het geval. De shampoos geven het haar glans en maken het zacht. De douche-bar zijn ook geweldig, ze schuimen goed en ruiken zeer aangenaam.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.