Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen
Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen
Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgeschäft
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.
Niederlande
- info@happysoaps.com
- thehappysoaps.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Good produkts for body and hair
Good produkts for body and hair! Love that it comes with no plastic cover. Practical holders for the bathroom.
Geen informatie in Nederlands
Qua artikelen geef ik Happy Soap 5 sterren, ik bestel en koop alles van hun .
Kwaliteit is goed en vooral wordt het in Nederland gemaakt en ik vind vertrouwelijker.
Hier heb ik een ster gegeven omdat ik heb een konjac spons gekocht om cadeau te geven aan iemand die nauwelijks engels kan, In mijn grote verbazing kon je nergens op de verpakking informatie in Nederlands vinden alle informatie was in Engels , terwijl het artikel een Nederlandse artikel is en in Nederland wordt gemaakt. Ik vind het bizar en belachelijk.
In elke land zie je dat hun eigen artikelen eerst informatie in hun eigen taal hebben en als extra in andere talen.

Antwort von HappySoaps
Riktigt bra produkter som håller vad de…
Riktigt bra produkter som håller vad de lovar!
Dessutom grym support som alltid hjälper till snabbt.
Rekommenderas varmt!
Kan tyvärr inte rekommendera HappySoap
Kan tyvärr inte rekommendera HappySoap. Fakturan löpte ut via klarna trots att ingen vara hade kommit … inte kommunikation från leverantör till slutkund. Njaaa minst sagt bristfälligt!
Superfijne shampoobars
Superfijne shampoobars, schuimen goed, doen hun werk en ruiken lekker. Gaan bovendien lang mee. Ik heb zelf lang haar en ben erg tevreden over deze shampoobars.
Klantvriendelijk; ik had een andere ‘smaak’ besteld dan ik dacht en kan hem probleemloos omruilen. Kortom TOP!
Suverän upplevelse av era produkter på…
Suverän upplevelse av era produkter på 3 månader lång resa. Tog betydligt mindre plats och vägde mindre än schampo- och balsamflaskor, flytande tvål och tvättmedelspaket.
Happy soaps - glada och ansvar för miljön
Happy soaps står verkligen för namnet, jag blir glad när jag handlar där, reklam, kundtjänst, allt känns så positivt.
När jag skulle reklamera en produkt, så positiv bemötande även då och man kände sig glad efteråt också🙂
Snabbt svar och vänlig bemötande när…
Snabbt svar och vänlig bemötande när jag fick ett paket som var vattenskadat. En självklarhet från er att skicka ut nya produkter. Tack❤️
Lijken wel oplichters!
Eerlijk = Eerlijk
Na onderstaande review werd er ineens contact gelegd. Dat ze er alles aan gingen doen om mijn levering uit de pre order direct te leveren zodra dat kon, en dat zou binnen een week zijn.
En zo geschiedde. Vandaag lag het pakket klaar.
Dank voor de levering, en het contact. Het blijft jammer dat daar harde kritiek nodig is. Maar zoals beloofd: het zijn geen oplichters.
______________
Lijken wel oplichters!
Ik heb meer dan een week geleden een bestelling gedaan en zag een aanbieding van de adventkalender voor 35 euro.
Gister gebeld waar mn bestelling bleef en dat de kalender ineens was verhoogd naar 45 euro! De man aan de tel beloofde dat de bestelling vandaag bezorgd werd en of ik een mail wilde sturen over de kalender.
Wat denk je? Wel een betaalverzoek voor de kalender, maar mn bestelling is nog steeds nergens.
Ik om 18:10 bellen.
'OP werkdagen zijn wij bereikbaar van 10:00u 's ochtends tot 19:00u 's avonds, bel ons tussen die tijden terug' ..................
Het feit dat jullie een reactie sturen met het idee dat dit over de adventkalender gaat, geeft al aan dat jullie je totaal niet verdiept hebben.
Het gaat erom dat ik een bestelling deed en die na +10 dagen nog niet eens verzonden was.
Mijn klacht ging daarover. En tegelijkertijd heb ik opgemerkt dat de prijs van de kalender zo omhoog was gegaan.
De volgende dag; nog steeds geen verzendbevestiging, wel een betaalverzoek voor de kalender. Dat riekt.

Antwort von HappySoaps
Ik had een probleem met een…
Ik had een probleem met een kortingscode en dat is super opgelost. Jullie terugkoppeling is snel en heel bevredigend. Produkten zijn ook super fijn
Super service van happy soaps
Mooie producten die doen wat ze beloven
Mooie, plastic vrije producten. Vooral de (lavendel) deodorant ben ik echt blij mee. En deze wasstrip wassen wel schoon (in tegenstelling tot een ander merk)
Prima geholpen en alle producten waren…
Prima geholpen en alle producten waren sneller dan verwacht in huis.
Gaat veel korter mee dan verwacht
De body-wash en shampoo bars zijn (tegen verwachting in, ik was erg sceptisch) heel erg prettig. Geen trekkerig gevoel zoals met gewone zeep, en ze ruiken stuk voor stuk lekker. Alleen vind ik wel dat ik er kort mee doe. 3-4 maanden is echt onmogelijk! Ik douche 1x per dag, wrijf de bars kort tussen m’n handen en zeep me dan met m’n handen in. De bars bewaar ik netjes droog buiten de douche op een zeepbakje van happy soaps, zodat ze goed opdrogen. Ondanks dat doe ik er eerder 1 dan 3-4 maanden mee. Het lijkt ook per bar te wisselen. De lavendel-bar die ik momenteel gebruik lost al bijna op als je ernaar kijkt. Daarmee is een bar al snel duurder dan een fles douchegel, en het effect voor het milieu valt dan ook een beetje tegen.
Update 24/9: n.a.v. de review contact gehad met HappySoaps. Goede tips gekregen om langer met de bars te doen, en zelfs een cadeautje als dank voor het geven van feedback. Goede service van HappySoaps!

Antwort von HappySoaps
Bij de ontvangst van mijn bestelling…
Bij de ontvangst van mijn bestelling bleek door beschadiging de helft van mijn bestelde producten verdwenen. Na contact en foto van gesealde pakket door post.nl. Kreeg ik als nog de producten aangevuld!
Fijn!!
Sweet roots is een heerlijke geur
Sweet roots is een heerlijke geur, houdt de zweetlucht weg, komt in een fijn kartonnen bakje en smeert redelijk makkelijk. Alleen de prijs is aan de hoge kant.
Fantastiska handtvålar, rose bodywash inte för mig
Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras rose body wash och inte haft en bra upplevelse, den lämnar en hackig känsla över huden och jag känner mig ej ren. Kan inte tala för resten av deras body wash.
Goede producten voor beter milieu
Ze hebben goede producten. En bezorgen snel.
Leuke aanbiedingen en je krijgt leuke e-mails .
Vooral heel fijne deodorant
Vooral heel fijne deodorant, erg blij met mijn plasticvrije zeep, shampoo en tandpasta
Al jaren fan van Happysoaps shampoo
Ben al jaren fan van Happysoaps shampoo en conditioner en dan vooral de bright violet voor mijn blonde haar. Veel beter dan de standaard zilvershampoo zooi die je in de winkel koopt. Ik heb mooie glimmende blonde lokken, zonder allergische reactie.
Probleempje met een abonnement gehad maar per omgaande mail werd dat opgelost. Fijn daar houd ik van.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.