Ja ik ben nieuw in hwt on-line shopping gebeuren. Na 6 weken geen levering ontvangen eens na gaan kijken. Geen ontvangst mail te vinden of contact gegevens te achterhalen. Voor 49 euro 2 dumbels te ku... Mehr ansehen
Vanmorgen bestelling gedaan van nintendo switch bij winkel.fit geld over gemaakt via ideal opnaam van DFshop GUUS kreeg geen bevestiging mail en kon ook geen contact opnemen met ze. later lopen Googl... Mehr ansehen
Het lijkt me duidelijk dat bestellingen welke zijn gedaan bij zowel thefitshop.nl als defitshop.nl niet geleverd zullen gaan worden, geld retour kunnen we eveneens vergeten... we zijn simpelweg opgel... Mehr ansehen
19 mei trampoline gekocht 100euro. Geen bevestigingsmail gehad. Ik wilde contact opnemen. Geen website of vanwege drukte langere levertijd. Hoe kunnen wij dit aanpakken. Zoiezo Aangifte maar wat kan... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Beste webwinkel van Nederland
Beste webwinkel van Nederland. Snelle levering en kosteloos retourneren zijn hun beste kenmerken. Belachelijk breed assortiment en altijd prima serivce.
Laatst twee keer voor een product…
Laatst twee keer voor een product betaald en maar 1 keer besteld. Kreeg het gelijk teruggestort zonder dat ze moeilijk deden. Klantenservice is echt top! Ik werk zelf ook op de service afdeling en als je zelf echt goed geholpen bent, dan ga je meer nadenken over wat je zelf voor klanten zou moeten doen. Thanks daarvoor! Ben en blijf een vaste klant!!
Na een bestelling geplaatst te hebben…
Na een bestelling geplaatst te hebben ook geen bevestiging binnen gekregen, of de keuze om te retourneren.
Echter is het geld niet overgemaakt naar de ondergenoemde naam. Het Iban nummer dat onderin genoemd word is ook anders, alhoewel het maar een paar cijfers verschil is.
Het geld is verzonden naar de bedrijfsnaam, zonder enige privé details benoemd te hebben, de iban is wel duits.
Ik heb geen idee hoe nu verder, ik heb de webshop een e mail gestuurd, ik wacht voorlopig nog even af, maar als er op mijn bericht gereageerd kan worden zou dat gewaardeerd worden.
Damian Gommers
PLEASE BE WARNED
PLEASE BE WARNED. THIS IS A SCAM. Like other stories I was caught out. The website took iDeal payment through the usual process of confirmation by the banking app on my phone. However there was no confirmation, and the site is now suddenly no longer available. Hopefully no one else will get caught.
Oplichting
Oplichting! Site is al offline. Trampoline besteld, geen bevestigingsmail. Naam op de overschrijving is Caner Ozdemir.
Pas op! Thefitshop.nl oplichters
Ook ik ben gisteravond te pakken genomen voor 706 euro aan fitness apparatuur bij de thefitshop.nl.
Na betaling kreeg ik geen bevestigings mail en kreeg ik aargwaan en ben ik mijn bankrekening gaan bekijken. Daar zag ik staan dat het bedrag naar ene Caner Ozdemir, en een Duitse rekeningnummer DE10 7001 1110 6022 2157 85 was overgemaakt.
Na het Googlen van deze naam en bankrekeningnummer kwam ik er al snel achter dat ik met een oplichter te maken had.Helaas te laat maar bij deze een waarschuwing aan anderen.
Ik hoop dat ik het geld ooit nog terug krijg maar volgens de bank is de kans klein. Ik heb het in ieder geval gemeld bij de bank en online aangifte gedaan bij de politie.
Deze oplichter gebruikt overigens dezelfde websites als Fitbasics.nl en shopplaza.nl
Thefitshop.nl
Na betaling al meteen vreemd dat geen bevestiging mail kreeg uiteindelijk ff afschriften gekeken en die staat op naam caner ozdemir zegt al waarschijnlijk genoeg met die kennis ff meer research gedaan en denk dat het oplichting is in iedergeval zoals ik het allemaal kan zien.
Thefitshop.nl
Thefitshop
Word gerund door een bekende oplichter. Helaas was deze nieuwe site, thefitshop.nl te nieuw om op te duiken op de opgelicht websites.
Oplichter.
Ongeloofwaardige prijzen, buitenlandse rekening op privé naam, etc.
Oplichter.
Oplichter.. Nieuwe website van Fitbasics waar ook mensen opgelicht worden. Ga mijn geld waarschijnlijk niet terug zien
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.