Ja ik ben nieuw in hwt on-line shopping gebeuren. Na 6 weken geen levering ontvangen eens na gaan kijken. Geen ontvangst mail te vinden of contact gegevens te achterhalen. Voor 49 euro 2 dumbels te ku... Mehr ansehen
19 mei trampoline gekocht 100euro. Geen bevestigingsmail gehad. Ik wilde contact opnemen. Geen website of vanwege drukte langere levertijd. Hoe kunnen wij dit aanpakken. Zoiezo Aangifte maar wat kan... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vanmorgen bestelling gedaan van…
Vanmorgen bestelling gedaan van nintendo switch bij winkel.fit geld over gemaakt via ideal opnaam van DFshop GUUS kreeg geen bevestiging mail en kon ook geen contact opnemen met ze. later lopen Google op rekeningnr en naam dus gewoon genaait zo als zo velen aangiften gedaan me zoontje ook verdrietig ze hebben nu een site die heet WINKEL.FIT ECHTE NAAIERS AANGIFTEN GEDAAN MOETEN ER MEER DOEN
Opgelicht!
Op 19 mei een trampoline besteld, maar nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Er wordt ook geen respons gegeven op mails die ik afgelopen dagen heb gestuurd. Lees hier nu net dat het om oplichters gaat.
250€ kwijt dus, zeer zuur en zeker in deze tijden. Plus nu moet ik mijn zoontje ook nog eens gaan teleurstellen. Echt waar, klootzakken!
Oplichters
Ik heb op 19 mei een tennistafel bij dit bedrijf gekocht. Ook geen bevestigingsmail. Hoor ook niks meer van dit bedrijf. De tafel zou 28 mei bezorgd worden. Wat een oplichters zeg! Ik ga ook aangifte doen of idd gezamenlijk?
Nou dat is lekker snel geld verdiend…
Nou dat is lekker snel geld verdiend heb namelijk een loopband online besteld nou netjes betaald en heb dus geen bevestigings mail gehad nu kan ik ze niet meer vinden weg 219 euro wij maar zweten voor ons geld
Helaas
Helaas, op 18 mei een tafeltennistafel besteld, zou 26 mei geleverd worden, maar die komt dus niet meer. Wij gaan ook aangifte doen.
Ook opgelicht..
Ook opgelicht... Iemand nummer of adres van deze oplichter?
Opgelicht!! 21-05-20
Donderdag 21-05 een bestelling gedaan van 408 euro; geen bevestigingsmail en verdacht rekeningnummer (DGSHOP GUUS). Mail gestuurd met verzoek om alsnog een bevestigingsmail naar mij te sturen maar geen reactie.
Helaas zie ik alle reacties hieronder en zie ik dat dit een grootschalig probleem is en we (zeer waarschijnlijk) allemaal zijn opgelicht. Vandaag ga ik aangifte doen. Ik hoop dat jullie dat ook allemaal doen.
Oplichters, doe aangifte!
Net als zo veel anderen opgelicht. Gemeld bij mijn bank en aangifte gedaan. Bestel hier niks, want je zuurverdiende centen verdwijnen in de zak(ken) van een stel smerige oplichters die te beroerd zijn om te werken voor hun geld.
Zwaar Opgelicht voor Trampoline
Donderdag 21 Mei op Hemelvaartdag heb ik een Trampoline besteld en betaald. €120 euro
Dat staat op naam DFSHOP GUUS .
Maar geen bevestiging email ontvangen.
En ik had al mijn gegevens doorgegeven.
En ik heb het ook betaald.
Maar nu zie ik geen website, die website is verdwenen. Echte klootzakken.
Oplichters Oplichters Oplichters
Ook Wij zijn opgelicht
Ook Wij zijn opgelicht, trampoline gekocht voor 99 euro.
Gisteren opgelicht voor 270 euro
Gisteren opgelicht voor 270 euro. Ik heb de naam en telefoonnr van de vermoedelijke dader. Ik wil graag gezamelijk aangifte doen.
Oplichting 150 euro voor trampline
Ook ik ben opgelicht.
Ook ik ben OPGELICHT!!
Belachelijk dit, dat zij zo met klanten omgaan die met hun goede bedoelingen iets willen bestellen. Zo schaad je vertrouwen in een webshop ook behoorlijk.
Hoe nu verder, om te zorgen dat we onze centen terug krijgen? Maar waarschijnlijk kan ik daar letterlijk naar fluiten.
We laten het er niet bij zitten!
Gisteren voor 500 euro aan fitness benodigdheden opgelicht. Rekening van DFSHOP GUUS onder iban DE21700111106022329853. Geen bevestigingsmail en reacties hier onder bevestigen het niet pluis gevoel.
Gemeld bij de bank en we doen aangifte. Wie weet gezamenlijk ook iets mogelijk? Ben niet van plan het er zomaar bij te laten zitten....
Geen zaken mee doen! Oplichters!
Ik sluit mij aan bij alle klachten van de laatste paar uur. Ook wij zijn de sigaar. 149 euro voor een trampoline. Geen bevestiging, geen contactmogelijkheid meer, geen website meer, alles weg! Gaan op korte termijn aangifte doen. Hopelijk lukt het om via de bankgegevens de oplichters te achterhalen.
Gedupeerden.. Aangifte doen!
Het lijkt me duidelijk dat bestellingen welke zijn gedaan bij zowel thefitshop.nl als defitshop.nl niet geleverd zullen gaan worden, geld retour kunnen we eveneens vergeten... we zijn simpelweg opgelicht. Ik heb gecheckt bij mijn bank, deze geeft aan hierin niets te kunnen betekenen..
Stel voor dat diegenen die net als ik gedupeerd zijn sowieso aangifte gaan doen, wellicht, bij voldoende aangiftes kan de politie dit tuig nog opsporen!
Net een politie aangifte gedaan
Net een politie aangifte gedaan. €319 voor een trampoline! Website is nu weg!
Pure oplichters - wie doet wat?
Ik bestelde gisteren een halterbank van 149 euro. Ik kreeg géén bevestiging via Email. Ik checkte het vandaag maar ineens bestaat de website niet meer. Het geld ging via iDeal naar een duits rekeningnummer op naam van DFSHOP GUUS. Ik lees dat meerdere mensen hetzelfde probleem hebben en waarschijnlijk zijn opgelicht. Wat is hieraan te doen?
THEFITSHOP.NL en DEFITSHOP.NL ZIJN BEIDE OPLICHTERS
Ik heb gisteren een trampoline besteld en heb helaas geen bevestiging hiervan gehad.
Op mijn bankafschrift staat dat mijn geld naar DF Guus is gestort.
Ik heb het website vandaag nogmaals opgezocht en tot mijn verbazing bestaat het website niet meer.
Ik ben ook helaas voor €149,- opgelicht.
Jammer dat we onze zuur verdiende geld zo aan de oplichters overhandigen en via onze bank niet terug kunnen laten storten.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie.
@Oplichter: je hoeft geen leuke reviews hier meer te plaatsen, want de gedupeerden weten dat jij zelf alleen goede reviews plaatst.
Pingpong tafel besteld
Pingpong tafel besteld, maar geen bevestiging-mail of iets dergelijks.
Zijn er hier al mensen die aangifte hebben gedaan? Zouden we dat samen kunnen spannen?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.