Thailand Tours Bewertungen 227

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk ferie i Hua hin. Virkelig god og meget personlig service fra Thailand tours. Boede på anantara resort, virkelig lækkert hotel, med service i top. Var på en dags tur med Siri Safari, t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi beskrev vores ønsker til Thailand Tours. De arrangerede 3 dage i Bangkok på lækkert centralt beliggende hotel. Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded fra start til slut. De har skræddersyet den helt perfekte rejse for os. Prisen var meget billigere, sammenlignet med andre selskaber. Vi har intet negativt at sige, og vil helt klart br... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Reiseveranstalter
  4. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Thailand Tours er en skandinavisk rejsearrangør med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med speciale i skræddersyede pakkerejser og oplevelser til Thailand. Uanset om du drømmer om en storbyweekend, frodige jungleoplevelser eller afslappende dage på en paradisstrand, gør vi din drømmerejse til virkelighed med fly, transfer og hotel inkluderet. Dine ønsker i kombination med vores ekspertise skaber rejser, der er værd at glæde sig til – og huske længe efter. Thailand Tours har været drevet i sin nuværende form i Danmark siden november 2023, og i juni 2025 blev den norske afdeling en del af virksomheden. Den svenske afdeling åbnede i januar 2026, og tilsammen har vores danske, norske og svenske rejsekonsulenter mere end 25 års solid erfaring og indgående kendskab til Thailand. Vores dansktalende rejsekonsulenter står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt mod din rejse til Thailand. Ud over vores fælles team på kontoret på Frederiksberg har vi også et team af kollegaer i Thailand, som sikrer den bedst mulige service under hele din rejse. Thailand Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3541) samt brancheforeningen REJS, og når du rejser med os, er du dækket af pakkerejseloven. Vi byder dig varmt velkommen til os og til smilets land – vi glæder os til at skabe din skræddersyede rejseoplevelse i Thailand.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra start til slut

Vi bookede ø-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sætte en finger på. Hele vejen fra den første kontakt til vi var hjemme igen efter ferien følte vi os i meget trygge hænder. Inden afrejse var der 100% styr på alle rejsedokumenter og vi blev mindet om at få søgt om indrejsetilladelser. Under opholdet i Thailand var der også styr på det hele, og transport mellem de forskellige hoteller og lufthavne spillede 100%. Så vi kunne bare koncentrere os om at nyde ferien. Kan absolut anbefale Thailand Tours.

6. März 2026

Hej Carsten.

Tusind tak for din anmeldelse - en solrig formiddag her på kontoret på Frederiksberg blev endnu mere lun efter at have læst jeres tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at hele 'tour de Thailand' levede op til jeres ønsker og forventninger, og at I har følt jer trygge hele vejen. Vi sørger naturligvis for at dele jeres positive respons med vores kollegaer i Thailand.

Nu er I kommet vel hjem til forårsramte Danmark, og vi håber, at når tid, mulighed og rejselyst atter melder sig på banen hos jer, at vi får muligheden for at byde velkommen tilbage til Smilets Land.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded fra start til slut

Vi har intet negativt at sige, og vil helt klart bruge dem igen til næste rejse.

10. März 2026

Kære Simon.

1000 tak for de pæne ord - dem sætter vi meget stor pris på. Tak.

Vi er glade for, at I har oplevet en god og serviceminded proces fra start til slut, og at rejsen blev præcis, som I ønskede. Det betyder meget for os, at både indhold og pris hænger godt sammen.

Vi hjælper jer selvfølgelig meget gerne igen, næste gang rejselysten melder sig.

Super Thailand tur

Jeg kan blot sige, at vi har haft en fantastisk tur til Thailand gennem Thailand tours, hvor alt har været perfekt med transport og hoteller, så vi kan kun sige i har været super.
Er sikker på I høre fra os igen, når turen går til Thailand næste gang.
God påske.

12. März 2026

Kære Pia.

Mange tak for din positive tilbagemelding og påskehilsen - og ikke mindst velkommen hjem.

Hvor er det dejligt at læse, at ferien har været præcis, som I håbede på, og at I har nydt Smilets Land.

Vi vil med glæde byde jer varmt velkomne tilbage, når tid, mulighed og rejselyst atter melder sig på banen.

Forårshilsner fra

Den skønneste rejse

Vi er lige kommet hjem efter 2 ugers øhop, den første uge i Aonang, boede på Aonang Villa Resort, som havde en fantastisk beliggenhed, bla lige ned til stranden, hvorfra vi sejlede med Long tail bådene rundt næsten hver dag bla til Railey Beach som SKAL opleves, når det ligger så tæt på. Anden uge var på Koh Lanta, boede på Twin Lotus, som også var et helt fantastisk og meget smukt sted at bo, og hvor man virkelig kom helt ned i gear...begge steder kan klart anbefales herfra. Thailand Tours gjorde det virkelig nemt og trygt for os at rejse med... specielt også mht transfer mellem alle stederne...vi kunne virkelig bare læne os tilbage og blev fragtet trygt rundt af kompetente og søde chauffører i super lækre biler. Vi er allerede igang med at kigge ny ø hops rejse hos Thailand Tours til næste år.

11. März 2026

Hej Rikke.

Tusind tak for din "postkorthilsen" fra ferien i Thailand.

Skønt at læse at kombinationen med Ao Nang og Koh Lanta blev sådan en positiv oplevelse, og vi lader de varme ord omkring hotellerne og transporterne undervejs gå videre - vi ved, at de vil blive tage imod med kyshånd i Thailand.

Og I er allerede er i gang med at kigge på næste ø-hop? Det er sød musik i vores ører, at Smilets Land har givet jer smag på mere, og vi hjælper jer naturligvis meget gerne med at skræddersy næste oplevelse.

Endnu engang 1000 tak for jeres tilbagemelding - og på gensyn: )

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk ferie i Hua hin

Var på en dags tur med Siri Safari, til et tempel og videre på elefant Safari. Kan varmt anbefales.

25. Februar 2026

Kære Mette.

Et meget stort tak for din tilbagemelding fra jeres ferie!

Hvor er det skønt at høre, at Hua Hin var så godt et match, og at både opholdet på Anantara Resort og den personlige service levede op til jeres forventninger - og jeg er helt enig med dig i, at det er et hotel, man føler sig rigtig godt tilpas på!

Det lyder som om, at I har fået en på opleveren med spændende udflugter, og der er ikke noget bedre end at have sådan nogle ferieminder med hjem i bagagen!

Tak for anbefalingen og for tilliden.

Bangkok og Hua Hin

Vi beskrev vores ønsker til Thailand Tours.
De arrangerede 3 dage i Bangkok på lækkert centralt beliggende hotel.
Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fint værelse.
Transport var arrangeret hele vejen og det virkede til punkt og prikke.
Hotellerne arrangerede ture for os med egen chauffør - virkede upåklageligt.
Det er ikke dyrere end charterrejser og du får individuel fantastisk service.
Tusind tak:)

14. Januar 2026

Kære Søren.

Tusind tak for jeres flotte feedback - den luner ekstra meget i denne særlige tid.

Det betyder meget at vide, at Bangkok og Hua Hin blev præcis, som I havde ønsket jer - inkl. transporten fra A til B. Kombinationen af storbyens liv og afslapning ved stranden er en god kombination og giver en fin 'ferie-balance'.

Tak for de pæne ord om rejseformen med en skræddersyet pakkerejse, og vi håber naturligvis, at Thailand igen får muligheden for at byde jer velkomne som feriegæster en anden god gang.

De bedste forårshilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige været på 15 overnatninger…

Vi har lige været på 15 overnatninger på tre øer.
Rejsen var præcis som vi ønskede og Krabi Specialisten(Thailand Tours samarbejdspartner) klarede alle transporter perfekt.
Vi var især glade for rejsen hjem over Abu Dhabi lykkedes dagen inden lufthavne I Mellemøsten lukkede ned.

27. Februar 2026

Kære Stig.

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Herligt at læse, at ø-ferien blev præcis, som I havde ønsket. Ø-hop er en fantastisk måde at opleve Thailand på, og det er godt at vide, at både planlægningen og transporterne fungerede problemfrit undervejs - inkl. hjemrejsen!

Tak for tilliden og varmt velkommen hjem til foråret i Danmark - vi håber, Thailand en dag igen får lov at lokke jer ud på nye ø-eventyr.

1. Tur veloverstået

Vi har været i Thailand for første gang her i februar 2026. Vi valgte Thailand tours som “rejsepartner” og det vil vi aldrig nogensinde fortryde. Alt har bare været i tiptop orden og det lige fra hotellerne, transfer, flyvningerne og så den mest venlige betjening man kunne ønske sig og så er Sidse (vores vejleder/guru) jo bare en sand fornøjelse at snakke med. Hun har stor forståelse for de behov man har og stor erfaring/viden om Thailand.
Vi vil til enhver tid vælge Thailand Tours igen for vi har været super trygge i deres varetægt! Tusindvis af roser til Thailand Tours (og Sidse) 💐

2. Februar 2026

Kære Anja.

Tusind tak for jeres anmeldelse - den giver os et stort, bredt smil på læben af læse.

Hvor er det dejligt at høre, at jeres første rejse til Thailand blev så vellykket, og at både hoteller, transfers og flyrejser fungerede præcis, som de skulle. Når alt spiller fra start til slut, giver det ro til bare at nyde oplevelserne og omgivelserne.

En særlig tak for de pæne ord om Sidse. Hun bliver 100% sikkert glad for at høre, at hendes rådgivning og kendskab til Thailand har gjort en forskel for jer. Det betyder meget for os, at I har følt jer trygge hele vejen igennem.

Tusind tak for roserne og tilliden. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen, næste gang Thailand lokker.

Familieferie

Vi er nu hjemvendt efter en helt fantastisk ø-hop ferie i Thailand med vore børn, svigerbørn og 2 børnebørn (3 og 6 år).
Vi bad Sidse om at finde nogle destinationer som levede op til vores krav om resorts i den lidt bedre kategori, og det levede fuldstændig op til vores forventninger.
Avani+ på Koh Lanta meget kuperet men fint med ”shuttle-bus” til restaurant og poolområde. Fin strand og by lige i nærheden.
Saii Phi Phi Island Village var noget af det smukkeste – vi havde 3 huse og de havde placeret os tæt på hinanden. Bambushytter med nyere restaurering indvendig, meget flot, og helt sikkert et sted vi kunne tænke os at besøge igen.
La Solaya KhaoLak – et nyrestaureret resort. Godt vi ikke valgte La Flora (søsterhotellet) – det så meget slidt og overbefolket ud.
Vi kunne godt mærke at nogle af medarbejderne på La Solaya ikke helt havde styr på at kommunikere med hinanden, men alle var søde og rare og gjorde deres bedste.
Flot resort, fantastisk morgenbuffet, men aftensmaden tog vi ude i byen på de lokale restauranter. Det var lidt dyrt at spise på resortet.
Al transfer med biler og både fungerede perfekt. Ros til Krabi Specialisten.
Super godt planlagt ferie af Sidse og Co. og vi er meget tilfredse med jer som rejsearrangør. Vi har allerede anbefalet jer til andre som ikke kendte jeres selskab.

6. Februar 2026

Antwort von Thailand Tours

Kære Lars Bjørn og familie.

Tusind tak for jeres meget varme anmeldelse - og for den detaljerede tilbagemelding af jeres rejse.

Det glæder os virkelig at høre, at jeres ø-hop i Thailand blev så vellykket for hele familien. Når man rejser flere generationer sammen, skal rammerne fungere for både store og små - og det er skønt at høre, at de levede op til jeres forventninger.

Tak også for jeres ærlige bemærkninger om opholdet - den slags feedback er værdifuld for os i dialogen med hotellerne. Samtidig er vi glade for at høre, at både transfers og den overordnede planlægning fungerede problemfrit.

En særlig tak også for de pæne ord om Sidse og teamet – de luner, og det er noget, vi sætter stor pris på.

Afslutningsvist håber vi, Thailand en dag igen får lov at samle hele familien til nye oplevelser.

Marie og resten af teamet

Kompetente, hjælpsomme og tålmodige

Vores første tur til Thailand. Vi kan kun anbefale Thailand Tours. De har lyttet til vores ønsker og fundet et perfekt sted samt hotel til os. De har været klar med svar på de mest mærkelige spørgsmål og givet gode råd. De ringede en uges tid før vi skulle afsted for at høre om vi var i tvivl om noget samt kom med gode forslag til hvad vi kunne foretage os dernede, gode spisesteder mv. Vi har følt os helt trygge hele vejen igennem og lader gerne dem planlægge vores næste tur til Thailand.

19. Februar 2026

Kære Pia.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen af jeres første rejse til Thailand.

Det glæder os meget, at I følte jer hjemme i Karon, og at jeres ønsker til ferien blev opfyldt. Første rejse til Thailand skal nemlig gerne føles overskuelig og tryg, og det er dejligt at få bekræftet, at I har haft netop den oplevelse.

Alle typer af spørgsmål før og under rejsen er altid velkomne - det er netop i dialogen og forventningsafstemningen, der er med til at forme en god ferie. Og vi er glade for, at både opkaldet før afrejse og de lokale anbefalinger gav jer en ekstra ro.

Tak for tilliden. Vi håber, at I for muligheden for at vende tilbage til Smilets Land en anden god gang, og der sidder vi naturligvis klar til at hjælpe jer videre.

Marie og hele teamet hos Thailand Tours

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt planlagt rejse for hele familien

Vi er en familie på fire, som netop er kommet hjem fra 14 fantastiske dage i Thailand og vi er simpelthen så tilfredse med hele forløbet.
Selvom vi var lidt sent ude med planlægningen, fik vi lynhurtigt præsenteret flere gode muligheder, der passede perfekt til vores ønsker som familie med små børn – og til en rigtig fair pris. Det gav os ro i maven fra start.

Hotellet var virkelig lækkert, og området omkring hotellet havde alt, hvad vi havde brug for. Det gjorde det nemt og trygt at komme rundt med børnene og gav os en afslappet ferie, præcis som vi havde håbet på.

Hele rejsen forløb gnidningsfrit, fordi alt var planlagt og arrangeret for os. De har været hurtige til at svare på spørgsmål, nemme at komme i kontakt med og generelt utrolig hjælpsomme hele vejen igennem.
Inden afrejse kontaktede de os også for at sikre, at vi havde styr på indrejsepapirer og ikke var i tvivl om noget. Det gav en ekstra tryghed.

Vi vil helt klart bruge dem igen næste gang, vi skal til Thailand og også når vi skal planlægge vores bryllupsrejse, hvor vi drømmer om at opleve endnu flere steder i landet.

De varmeste anbefalinger herfra!

1. Januar 2026

Kære Line.

Tusind tak for jeres meget fine og udførlige tilbagemelding - det er umuligt at læse uden at få et stort, bredt smil på læben: )

Hvor er det skønt at høre, at ugerne i Thailand blev præcis den afslappede og trygge familieferie, I havde håbet på. Når man rejser med små børn, skal rammerne fungere - både hotel, beliggenhed og det praktiske omkring transport og planlægning. Det betyder meget for os, at I følte ro i maven fra start til slut.

Og hvor lyder det fantastisk med bryllupsrejseplaner. Thailand er et eventyrligt land at udforske endnu mere i dybden, og vi hjælper jer naturligvis meget gerne med at skræddersy næste kapitel, når den tid kommer.

Endnu engang mange tak for de varme anbefalinger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Thailand tours for en flot…

Tak til Thailand tours for en flot arrangeret rundtur i Thailand. Chaufførerne kom til tiden, i gode biler og kørte sikkert. Hotellerne var perfekte
Vi følte os trygge hele turen igennem
Vil helt sikkert bruge Thailand tours næste gang vi skal til Thailand

26. Januar 2026

Kære Jimmy.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse - det betyder meget for os at høre.

Det glæder os virkelig, at jeres rundrejse med Bangkok, River Kwai og Hua Hin blev en god oplevelse hele vejen igennem. Kombinationen af storbyens puls, naturen ved floden og de rolige stranddage skaber en fin balance.

Som prikken over I'et er det ligeledes dejligt at læse, at I følte jer trygge under hele rejsen, og at chaufførerne leverede den stabile og sikre transport, der skal til for, at det hele glider ubesværet.

Tak for tilliden! Vi hjælper jer meget gerne igen, når Thailand kalder på en solskins- og oplevelsesferie næste gang.

Marie og resten af teamet

Super skøn familie ferie

Super skøn familie ferie
Vi var 9 af sted til Hua Hin og alt gik som planlagt .
Blev ringer op dagen før for at sikre os at vi havde styr på visa og om der var andet de kunne hjælpe med. ( det har vi aldrig prøvet før )
Hotellet var lidt slidt og træterrassen om poolen var nærmest livs farlig af råd.
Men super skønne værelser masser af plads, rigtig god morgen mad .
Det skønneste vand med helt ren strand bund .
Kan kun varmt anbefale Thailand Tours.
Et andet stort + var at i stedet for en selv på værelset hvor man skal ud fylde om man har haft en god ferie . Fik vi en mail med et tlf til Kristoffer som man så kunne melde tilbage til ..det er nu nemmer at tale med en menneske .
Det er ikke sidste gang vi rejser med dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. Januar 2026

Kære Linda.

Tusind tak for jeres fine tilbagemelding - det er guld værd for os og noget, vi sætter umådelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at jeres familieferie i Hua Hin forløb som planlagt, og at både rejsen, servicen før afrejse og kontakten undervejs gav jer en tryg og positiv oplevelse. Især når man rejser mange sammen, kan detaljerne nogle gange betyde ekstra meget.

Tak også for jeres ærlige tilbagemelding omkring hotellet. Det er værdifuld feedback, som vi tager alvorligt og bruger i vores løbende dialog med hotellerne. Vi er glade for, at I samtidig oplevede rummelige værelser, god morgenmad og ikke mindst 'bølgen blå'.

Og hvor er det dejligt at høre, at den personlige opfølgning faldt i god jord. Vi holder også selv meget af at tale med vores gæster og have bedre mulighed for at få uddybet det, man måske ellers ville skrive mellem linjerne: )

Endnu engang stort tak for tilliden og anbefalingen. Vi glæder os allerede til at kunne tage hul på en ny dialog, når rejselysten melder sig næste gang.

Marie, Kristoffer og alle i Thailand Tours

Fantastiske ,vellykket tur.

Vi er 4 mennesker som lige er vendt hjem fra en helt fantastiske 12 dage tur i Bangkok og Hua Hin.
Hotellerne lå centralt, morgenmad var lækkert, personale var super venlig, og værelserne var rent med en god størrelse. Poolen, fitness og restauranter var også bare i toppen.
Alt fungerede med transfer fra lufthavnen og mellem hotellerne med privat chauffør.
Alt var fuldstændigt vellykket.
Vi vil helt klart anbefale Thailand Tours til enhver tid.
Tak Kristoffer for en fantastiske første tur og bestemt ikke sidste til Thailand.

23. Januar 2026

Kære Rachel.

Tusind tak for jeres flotte 5-stjernede anmeldelse - og for den dejlige beskrivelse af jeres debut rundt i Thailand.

Skønt at høre, at dagene i Bangkok og Hua Hin blev så vellykket og at I er kommet hjem med både solstråler og rejseminder. Dejligt også at få bekræftet at alle transfers med den private chauffør fungerede problemfrit, så I bare skulle have fokus på at holde ferie: )

Endnu engang tak for de pæne ord og anbefalingen. Og Kristoffer hilser også mange gange tilbage - og siger "på gensyn".

Den bedste rejse

Vi er netop vendt hjem fra den skønneste ferie. Alt forløb 100% efter Rejseplanen og vi er yderst taknemmelig og tilfredse.
Rejsen er lavet ud fra de ønsker og info vi har givet, og det hele er ramt spot on. Hotellet i Bangkok var perfekt med beliggenhed, værelse og ikke mindst rooftop med poolen, det er genialt. Phi Phi er jo himmelsk. Fantastisk dykkerspot, hytten lå i den smukkeste natur med den bedste udsigt og rolige omgivelser. Personalet var de sødeste mennesker. I Ao Nang kan vi kun kun gentage os selv, dog lidt et “mini Bangkok” på den gode måde 😉. Hotellet ligger perfekt i rolige omgivelser tilbagetrukket fra den pulserende by. Dejlige pools og igen meget venligt personale
Af ♥️tak for at arrangere den bedste sølvbryllups rejse.

21. Januar 2026

Kære Lone.

Af rejsehjertet tak for jeres meget fine anmeldelse.

Det gør os oprigtigt glade at høre, at jeres sølvbryllupsrejse blev præcis så vellykket, som I ønskede og håbede på.

Skønt at høre at opholdet i Bangkok ramte plet - og at Phi Phi levede op til sit ry som 'bounty-ø'. I har ret i, at Ao Nang kan noget særligt. Rolig base med liv lige om hjørnet.

Endnu engang tusind tak for tilliden og for at lade os være en del af en så særlig rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kan kun anbefale at bruge dem.

Skrev til dem om vores ønsker vedr. rejse til Thailand. Det skulle være en 3 uges ferie, med ophold i Phuket, derefter ophold i junglen, først i telt derefter husbåd. Til slut ville vi slutte af i Khoa Lak. Alt klappede, taxa kom til tiden, alle steder, gode hoteller, 3 dage inden afrejsen, blev vi ringet op, om vi havde spørgsmål, samt vi skulle huske at bestille indrejse tilladelse til landet. Hotellerne bestemte de efter vores ønsker, skulle ikke være 5 stjerne, med gode, med strand i nærheden. Alt var vellykket.

15. Januar 2026

Hej Peter.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tilbagemelding fra jeres ferie i Thailand.

Det glæder os virkelig at høre, at jeres tre ugers rundrejse blev præcis, som I havde håbet. Kombinationen af Phuket, junglen og afslutningen i Khao Lak kan bare noget med variationen af så forskellige oplevelser og områder.

Vi er også glade for, at både transfers, hoteller og den praktiske del før afrejse fungerede, som det skulle.

Tak for tilliden og de pæne ord. Vi håber, at Thailand kan lokke jer tilbage igen en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige hjemkommet fra en skøn ferie til Thailand

Lige hjemkommet fra en skøn ferie til Thailand. Vi boede 3 forskellige steder: Hotel Velo, Khao Lak. Skønt sted, og i gå afstand til byen/restauranter. Næste sted Koh Yao Yai hvor vi boede på Anantara Koh Yao Yai Resort and Villas. Super fantastisk sted med dejlige restauranter. Lækker morgenmad. Der sker ikke så meget uden for hotellet, så ren afslapning inden turen gik til Kata Beach, Phuket. Dejligt hotel, men med lidt mere larm. Alt fungerede med transfer mellem lufthavn og hoteller. Det er ikke sidste gang vi benytter Thailand Tours.

6. Januar 2026

Kære Bettina.

Tusind tak for din tilbagemelding - og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at kombinationen af hotellerne og områderne har givet jer den variation, Thailand er så attraktiv for. Fra afslappet stemning og god beliggenhed til ren ro og forkælelse - og videre til lidt mere liv og puls.

Vi er også rigtig glade for, at alle transfers fungerede gnidningsfrit, så I har kunnet nyde ferien uden at skulle tænke på den slags praktiske detaljer.

Tak for tilliden - og for de pæne ord. Vi ser allerede frem til at byde jer velkommen igen, næste gang Thailand trækker i jer.

Marie og resten af team Thailand Tours

Ferie med Thailand tours

Har lige haft vores første uge i hua hin på Relo urban escape, vil sige hotellet er simpelthen verdensklasse, trods der ingen restauranter eller butikker er i nærheden, vi havde et værelse med have udsigt, desværre var det bare nogen træer med køkken og affald lige nedenunder. Men bortset fra det så er hotellet 5 stjerner værd med fantastisk beliggenhed og rigtig god morgenmad. Nu vi lige ankommet til pattaya og bor på woodlands med adgang til pool fra værelset. Og wow må jeg bare sige det er verdensklasse 🫶👌👌vi er mere end tilfredse med rejsen. Transport til og fra div hoteller gik også over alt forventning. Vi glæder os til resten af ferien. Tak til Thailand tours for at gøre vores rejse til en oplevelse uden lige❤️🙏

20. Januar 2026

Hej Brian.

1000, 1000 tak for jeres postkorthilsen direkte fra Thailand - det giver et bredt smil på læben at læse, og hvor er det dejligt, at I nyder ferien i fulde drag.

Vi sætter utrolig stor pris på jeres varme feedback, og herfra ønskes I en fortsat rigtig god ferie - og send gerne et par lune solstrejf mod det kolde nord.

Bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent og lyttende selskab

Meget kompetent og lyttende selskab, som opfylder eventuelle specifikke ønsker og svarer på spørgsmål på meget kort tid.
Vi havde en skøn 14 dages tur til Thailand (Phuket og Krabi) og var især glade for, at al transfer var sørget for på forhånd så vi ikke skulle bekymre os om noget overhovedet :) Vi vil uden betænkninger benytte Thailand Tours en anden gang :)

12. Dezember 2025

Kære Louise.

1000 tak for den flotte tilbagemelding - den giver smil på læben hos hele teamet.

Jeg kan godt forstå, at I har nydt såvel Phuket som Krabi. Og nu er I hjemme i "det kolde nord" igen - fyldt op med Thailands sol, varme og rejseminder, der heldigvis kan vare længe.

Godt nytår og på gensyn fra Thailand Tours, Marie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr