TF bank er veldig rask med utbetaling av lån. Det kom inn på konto samme dag som det ble utbetalt til konto. Deilig å endelig kunne sitte igjen med ett kredittkort og lån hos samme kreditor. 😊 K... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
raskt behandling uten store betingelse, selv er pensjonist da viser seg a enkelte banker hjellper åss, I min snart 60år Norge med Mor født Norsk og Far sat po blodveien i tysk fange,Stolt at Familje o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjempe bank. Vil bare si at etter dæm byttet til annet forsikringsselskap når det gjelder reiseforsikring, vil jeg anbefale å enten betale med ett annet kort eller ha egen reiseforsikring. Er skikkeli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hei, jeg ble veldig takknemlig for å få innvilget min søknad om ny kredittgrense på mitt TF Kredittkort. Jeg skal vise min tillit verdig og håndtere mine tilgjengelige ressurser på best mulig måte. Tu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi i TF Bank Norge hjelper våre kunder med å gjøre kloke og trygge valg i sin privatøkonomi. Vi er en erfaren bank som tilbyr alt fra sparekonto med konkurransedyktig rente til forbruksfinansiering tilpasset din økonomi.
Postboks 956 - Sentrum, 5808, Bergen, Norwegen
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Lett å bruke appen, rask tilbakemelding.
Lettvint søknad men kunne ha brukt tidligere data da jeg har vært kunde der lenge .
Det var enkelt og forstå, veldig bra service, har ingenting negativt å si, raskt og enkelt og veldig greit og forstå 👍
Opplever det digitale system er optimalt hvor dere informerer meg som kunde enkelt hva jeg trenger utføre.
👉 Jeg fikk god hjelp, og de ansatte var veldig imøtekommende
Fikk en kreditt på 30.000,-kr , skulle bare dra ut 3000kr , og der fikk jeg et gebyr på 200,-kr for å overføre til privatkonto. Skulle ikke vært lov å drive sånn.
Dette er de ekte kriminelle i Norge i dag. Og de skyr ingen midler. STYR LANGT UNNA!
Utrolig hurtig behandling av søknaden med et positivt utfall Selve proceduren var svært god og hurtig
Grei forklaring på hvordan man skulle gå fram. Jeg syntes at dette er en bank som tar kundene på alvor Meget bra behandling Bare å anbefale for andre
Gode løsninger og vilje til å hjelpe når utfordringer oppstår. Eksepsjonelt god kundeservice, svarer raskt, og alt kan løses per epost 👍
Jeg har bare positivt å si om TF bank! Rask og hyggelig kundeservice!👍👍👍
Når fakturaen kom så var det belastet for betalingsforsikring som jeg ikke har avtalt eller hørt noe om. Sendte e-post for en uke siden og får ikke svar hverken på den eller på reminder. E-posten har kommet frem for jeg har fått autosvar med saksnummer, men det er også alt.
Det ble en positiv opplevelse . Søknad om kreditt grense gikk fort. Er veldig fornøyd med mitt kundeforhold hos TF Bank
Strålende fornøyd, rask saksbehandling, god kommunikasjon 👌🤗
kjempe rask behandling.
veldig hyggelig folk og snakke med.
Lytter og gir råd.
Meget vennlig kundeservice, rask behandlingstid og meget løsningsorientert!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.