VICI GYM Bewertungen 76

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vici Gym er et fantastisk træningsfællesskab for voksne og børn. Vores børn går til Calisthenics hos Johannes og Steen. To fantastiske trænere med en energi, som smitter og skaber glæde. Det er røren... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

David er en meget kompetent træner (grundlæggeren, DKs bedste i freestyle calisthenics)! Man kan mærke at han brænder for det han laver. Dog har jeg været til en time hvor der var en anden underviser... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har trænet hos Team VICI i et år og har gennemgået en enorm udvikling både træning og personlighed mæssigt ! Hvis jeg kunne rate mere end 5 stjerne havde jeg gjort det 💪🏽🔥 Dygtige instrukt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love coming to this gym. I used to force myself to exercise by myself, but since I started going to these classes, they've been the highlight of my day. I feel very well supported in learning cal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fitnessstudio
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks eneste Calisthenics træningscenter baseret på kropsvægtstræning. Vi tilbyder: Holdtræning, fri træning, workshops, personligtræning både i ude og in-house.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hård træning

Super hård træning, de giver dig sved på panden enda. Du lærer nogle øvelser som du måske enda ikke har prøvet det er også høj energi, god aura. Gode instruktører. Man lærer sig virkelig meget. De vil kun ens bedste, hvis man gør forkert retter de en. Senere kan man stille op med de man lært til konkurrencer og vise det man har lært, man kan imponere andre og lære andre det man hat lært. Individer bliver chokeret af ens styrke og ens talenter. Man får masser med venner hvis man ikke har nogle i forvejen. Man kan stille op på flere hold, hvis man så ikke føler dig tilpas med sin træning. Det er langt væk hvor jeg bor, en times væk. Men helt klart værdt det, man kan komme med på events. Man kan være med på hele af det hele. 10/10 man lærer nyt hver dag. Kan helt klart anbefales!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede ud med personlig træning…

Jeg startede ud med personlig træning hos Jesper, hvilket var en fantastisk oplevelse. Han fik klædt mig godt på til at deltage på holdtræningerne. Alle instruktører er enormt kompetente, opmuntrende, støttende og herlige mennesker! Når man træner hos Team Vici er man uden tvivl en del af en familie - det er ikke “bare træning”.

Danmarks bedste Calethenics center

Hvis du leder efter et sted med de dygtigste og mest kompetente trænere så er team VICI stedet for dig. Hos VICI er alle niveauer velkommen og de støtter, hjælper og guider dig igennem hele vejen. Jeg kan 100 % anbefale VICI

Mere end tilfreds

Jeg kontaktede Jesper, da jeg godt kunne tænke mig et skræddersyet træningsprogram. Jeg har aldrig helt vidst hvordan jeg skulle komme i gang, så jeg tænkte at det her måtte være vejen frem. Jesper er mega flink, imødekommende og super kompetent indenfor hans område. Man får en prøvetime med i dette program, så Jesper kan få en ide om hvor henne man står træningsmæssigt. jeg havde ikke mulighed for at komme frem til denne time, men Jesper var hurtig med en løsning online.
Dette program er halvt så billigt som diverse programmer man kan finde nettet, men jeg har fået super meget ud af at købe det. Jeg havde egentligt bare forventet et program, og så var det klaret. Men Jesper har simpelthen vist så meget engagement, ''fulgt rejsen'' og været til rådighed hvis jeg havde spørgsmål.
Alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds med dette forløb, og hvis der er nogen som står og overvejer calisthenics, kan jeg kun sige go for it. Super flinke mennesker hos Team Vici.

20. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtige og motiverende…

Super dygtige og motiverende instruktører. Gode træningsfaciliteter i et fedt miljø med atleter fra nær og fjern. Der er ulig træning i traditionelle gymnastikforeninger, træning på tværs af køn og alder, og plads til nybegyndere. Genialt fokus på styrke/udholdenhed/skills/mobilitet, fællesskab samt talentudvikling. Her er endda mulighed for personlig træning for at ramme præcis den skill man mangler. Men pas på med at få en prøvetime, for her finder man noget som giver lyst til mér. For mig har det endt med at ændre en træningsrytme, og finde vejen og støtten til en sjovere og mere varieret træning.

30. Juni 2021

Amazing

Super nice people, very helpful and friendly :)
Nice cozy place to train outside, especially in lockdown, the most helpful solution ever
Would totally recommend

16. April 2021

Ubeskrivelig god oplevelse

Jeg har nu været en del af Team Vici i 2 uger, og ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt det!
Fra første dag jeg var der, følte jeg mig 1000% velkommen og taget imod med åbne arme.
Alle taler med alle, og der kan på ingen måde mærkes forskel på nye og ældre medlemmer.

Det er træning for ALLE.
Trænerene hjælper hver enkel, og skræddersyr
øvelsen/øvelserne til den enkeltes niveau, så man bliver tilpas udfordret, men samtidig for en god oplevelse.

Alle hjælper, støtter og hepper på hinanden. Når et medlem udvikler sig, og lære et nyt trick, er det alles sejr. #onebigfamilly

Konsekvent hver gang jeg har været til en træning, går jeg derfra med en KÆMPE smil på læben, og følelsen af at havde udviklet mig, og lært noget nyt.

Jeg kan slet ikke med ord, beskrive sammenholdet.
Det er unikt, smukt og helt igennem fantastisk et miljø at være i.

Jeg kommer selv fra styrketræning i fitnesscenter. Jeg var, og er stadig glad for det, men følte jeg manglede noget. Manglede et fællesskab. Manglede udfordring og udvikling.
og DET har jeg fået hos team Vici.
En gang Team Vici, altid Team Vici

31. Januar 2021

Kan kun anbefales!!

Hvis man har interesse og gerne vil lære calisthenics, så kan jeg kun anbefale Team Vici. Havde aldrig kommet så langt som jeg er nu, hvis det ikke har været for de fantastiske og dedikerede instruktører i Team Vici, man kan virkelig mærke at de brænder for det de laver.
Samt det sammenhold der er blandt medlemmerne.

Er glad for at være en del af teamet💪👍

11. November 2020

Medical Therapy Massage

Jeg har igennem mange prøvet mange slags behandlingsformer, både i form af fysioterapi, kiropraktor, kranio-sakral-massør, akupunktur mm. - og jeg kan konkludere efter min behandling hos Fernando, at jeg har brugt en masse spildte penge på at symptombehandle noget, som altid er vendt tilbage kort tid efter mine behandlinger var overstået.
Fernando sagde til mig, at mine spændinger ikke var forårsaget af overbelastet fysisk aktivitet, men af stress, som havde plantet sig i min krop fysisk. Først der gav det mening for mig, og først herefter er jeg begyndt at arbejde med nogle andre metoder og redskaber end førhen. Jeg har aldrig haft det bedre i min krop, end jeg har nu. Så tak til Fernando for at give mig en øjenåbner, og for at huske mig på, at noget af det vigtigste du kan gøre for dig selv, er at passe på dig. Fernando gjorde mig bevidst om årsagen til mit problem (den årsag har jeg ledt efter i mange år). Så en enkelt behandling hos Fernando, og en brøkdel af hvad jeg ellers har brugt af penge på behandlinger før, har været den bedste behandling for mig. Han får den varmeste anbefaling herfra, og et kæmpe tak fra hjertet af ♥️

31. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har trænet i Team vici siden februar…

Har trænet i Team vici siden februar 2020 og har også haft flere af trænerne som personlig træner! Kæmpe anbefaling, er der næsten hver dag og nogen gange 2 gange om dagen fordi jeg elsker stedet og menneskerne så meget❤️ man rykker så utroligt meget styrkemæssigt af at træne Calisthenics

17. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Massage therapy and flying humans

There's so much great energy in that place - it gets you hyped, no matter which mood you are in. People are crazy cool and super skilled & helpful.

Tried the massage with Fernando, because I needed some recovery after a shoulder subluxation and it's insane how much improvement there was after the second session.

He really knows what he's doing (I know this because I ask tons of questions out of curiosity) and he's always fun to talk to - so you're distracted from the pain and focusing on healing.

Plus - it's always so much fun to watch all the people fly around while I am there. Happy to recommend the place for training and for relaxing. <3

16. Oktober 2020

Team VICI massage

Super behagelig atmosfære med super dygtig massør. Han kender virkelig sit fag💯

Fedeste trænings hal samt et super motiverne miljø som man altid føler sig velkommen i🤩

16. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste massage til dags dato!!!

Jeg har gennem lang tid gået til massage hos Fernando via Team Vici. Han er uddannet medicinsk massage terapeut med fokus på sportskader - og hold da helt op, hvor er han dygtig og kompetent! Fernando har styr på sine teknikker og forstår virkelig at sætte sig ind i klienten problem! Jeg har tidligere prøvet mange typer af massage, men denne er klart den bedste og mest effektive! Han har i hvert fald afhjulpet mange af mine skader før de gik hen og blev slemme.

Udover at kunne sit fag, danner Fernando en rolig og afslappet stemning i rummet, hvilket gør oplevelse meget behagelig :) !

15. Oktober 2020

JA JA OG JA

Hvis jeg skulle sige 1 ting om team vici, så vil det nok være måden de tager imod en. De får en til at føle sig godt tilpas, hvergang man møder op til træning. Vil jeg anbefale det? Ja! JA! Ja!!

12. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fulgt med i TeamVici´s rejse i…

Jeg har fulgt med i TeamVici´s rejse i et godt stykke tid nu, og har fået kæmpe inspiration for livet. Mængten af dedikation og engagemang fra teamet er ikke noget jeg nogensinde har oplevet før jeg mødte dem. Jeg er enormt taknemlig for deres åbne arme og evne til altid at hjælpe dem omkring dem :-)

29. September 2020

Super!

Kan på det kraftigste anbefales både til voksne og til børn! Jeg har selv været i gennem et personligt træningsforløb med stor succes. Et personligt tilrettelagt træningsforløb, som lige gav det sidste (teknik og fokus) til at nå mine mål.
Min datter, på 9 år, er nu startet og her kan jeg virkelig se, hvad Team Vici kan. Med nærvær, motivation, professiolisme og humor formår de at rykke børnenes tro på egne evner. Ikke nok med, at børnene får en god træning og udvikler deres styrke, balance og teknik, så udvikles deres selvtillid og selvværd i den grad også. Det er det samme, jeg som voksen, kan mærke i deres center og træning. Så kæmpe ros herfra.
Hilsen Brian

28. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr