VICI GYM Bewertungen 76

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vici Gym er et fantastisk træningsfællesskab for voksne og børn. Vores børn går til Calisthenics hos Johannes og Steen. To fantastiske trænere med en energi, som smitter og skaber glæde. Det er røren... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

David er en meget kompetent træner (grundlæggeren, DKs bedste i freestyle calisthenics)! Man kan mærke at han brænder for det han laver. Dog har jeg været til en time hvor der var en anden underviser... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har trænet hos Team VICI i et år og har gennemgået en enorm udvikling både træning og personlighed mæssigt ! Hvis jeg kunne rate mere end 5 stjerne havde jeg gjort det 💪🏽🔥 Dygtige instrukt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love coming to this gym. I used to force myself to exercise by myself, but since I started going to these classes, they've been the highlight of my day. I feel very well supported in learning cal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fitnessstudio
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks eneste Calisthenics træningscenter baseret på kropsvægtstræning. Vi tilbyder: Holdtræning, fri træning, workshops, personligtræning både i ude og in-house.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5 stjerner til Vici

Rasmus, Jesper og David samt de mange andre ildsjæle i Vici er evigt energiske og engangerede i sporten, og kan få alle til at føle sig seje, stærke og velkomne. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Team Vici.

23. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale holdtræning her.

Jeg kan varmt anbefale holdtræning her.
Jeg har aldrig brudt mig om at gå i fitness-center af to grunde;
- jeg vidste ikke hvilke øvelser jeg skulle lave
- jeg havde svært ved at holde disciplinen

Hos Team Vici bliver man taget i hånden lige fra allerførste træning af yderst dygtige trænere. Hver dag når jeg møder ind står der et nyt program på tavlen, oftest med spændende øvelser jeg ikke kender i forvejen.
Det personlige forhold man får med instruktørerne giver bare motivation til at komme igen.

Jeg har været medlem siden marts 2021

21. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn på 12 år går på børneholdet kl…

Min søn på 12 år går på børneholdet kl 17 og er meget begejstret. I de 12 mdr han har gået der, har hsn lært meget om egen kropskontrol. Og egen styrke. Og glæden ved st kunne bruge sin krop. Og jeg som forælder der selv arbejder med genoptræning, ved jeg hvor vigtigt det er.
Mai

12. Januar 2022

BEST winning callisthenics club

Best place to start, progress and push even further one’s skills in callisthenics.

High level of professionalism, great team spirit, friendly community and a super fun and safety-oriented activity repertoire make Team Vici the BEST winning callisthenics club in Denmark.

Highly recommended!!!

9. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amagers Fedeste trænings community.

Amagers Fedeste trænings community.
Efter at have trænet alene hjemme med en trænings app. tænkte jeg det var tid til at se om det det ikke var bedre at starte i en klub hvor trænere kunne give give gode råd og rette på øvelser osv.
Da jeg bor i nærheden og jeg har fulgt Teamvici på insta blev det der jeg startede.
Det var den bedste beslutning jeg har truffet længe.
Fra første dag er jeg blevet mødt med godt humør, teamspirit, kompetente trænere der virkelig brænder for sporten.
Superfedt når vi griner lidt over hvor slappe vi er og hvor vilde nogen af de andre er blevet.
Det er umuligt ikke at gå derfra i bedre humør, med følelsen af at have gjort noget godt for sig selv både mentalt og fysisk.
Og husk, "summerbodys are made in the winter" så kom i gang i nu så er i klar til sommer.

9. Januar 2022

I love this place

I love this place!
I moved here from the UK and felt like I really didn’t belong anywhere, until I found this place.
It’s like finding my own danish family! So much love and support from everyone here, excitement and psych to help everyone reach their own personal goals in such a lovely and supportive way.
Even if you are shy like I was, the team helps bring you out of your comfort zone and helps make fitness a fun activity so it doesn’t feel like a chore at all.

I highly recommend this place! Best decision I ever made to join this fitness centre.
One of a kind, hands down ❤️

8. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team Vici stedet hvor man bliver smidig og stærk…

Jeg har kun godt at sige omkring Team Vici. Alle trænere har utroligt blik for at rette En’s bevægelser således at man får Max ud af alle øvelser. De giver sig tid til at forklare og vise øvelser med stort fokus på at ingen kommer til skade. Det er ligegyldigt hvilket niveau man befinder sig på, de har altid en skalering af øvelsen der passer niveauet og som samtidigt er udfordrende. De har skabt et sted hvor alle er velkomne og hvor alle altid bakker hinanden op. Det er en sjælden perle.

8. Januar 2022

Super fedt sted!

Havde nogle træninger på pullups, Mave og Push-ups. Super gode timer med rigtig god træner som havde tid og fokus på teknikken for alle på holdet og var meget motiverende i at få en tila t tage de 2 sidste reps som man alerede var sikker på man ikke ville kunne klare.

10/10 Holdtræning
10/10 Undervisning

20. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team Vici er alle pengene værd og mere…

Team Vici er alle pengene værd og mere til! Stærkt professionelt og menneskeligt fællesskab for alle aldersgrupper. Niveauet er højt og fællesskabet yderst behagelig og fremmende.

Kan stærkt anbefales.

Kh

Zen & Kasper

28. September 2021

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Jeg har været medlem siden august 2020, og fået indblik i Calisthenics, fået god vejledning fra trænerne, og så er der super fed stemning, med de dejligste mennesker derude. Kan ikke undvære det i hverdagen.

Vici workout!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted, uanset niveau!

Jeg har trænet selv i mange år og har altid haft smerter i min albue når jeg lavede mange armbøjninger. Men under først holdtræning fik instruktøren vist mig hvordan jeg skulle gøre og smerten gik stort set væk med det samme!

Derudover er det et utroligt dejligt sted at komme med god energi og søde mennesker. Kan virkelig kun anbefale Vici til alle der vil lære Calisthenics, uanset niveau!

Min søn går på børnehold hos Team Vici

Min søn går på børnehold hos Team Vici, og han er simpelthen så glad for det. Trænerne er skønne og engagerede, der er højt til loftet og en uformel tone. Vi er fans hjemme hos os :)

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr