Fantastische communicatie 😀
Bestelde artikelen snel in huis en voldeden aan de verwachting.
Een aanrader.
⭐ TeamBasil – Waar Magie, Vintage Vondsten & Praktische Wijsheid Samenkomen __________________________________________________________________ Welkom bij TeamBasil, een unieke combinatie van een betoverende webshop en warme, praktische ondersteuning in het dagelijks leven. Wij geloven dat verwondering en helderheid hand in hand kunnen gaan — en dat een vleugje magie het leven nét een stukje lichter maakt. __________________________________________________________________ 📚 The Book, Bell & Candle Shop – The Good Witcher Onze webshop is het sprankelende hart van TeamBasil. Hier vind je een zorgvuldig samengestelde collectie LP’s, fantasyboeken, vintage collectibles en bijzondere cadeaus. Elk item wordt persoonlijk uitgezocht, met oog voor kwaliteit, sfeer en een beetje nostalgie. __________________________________________________________________ We willen dat elke bestelling voelt als een klein avontuur. Daarom worden alle items met liefde verpakt door onze enthousiaste Transport-Dwergen, die bekend staan om hun zorgvuldigheid en vrolijke inzet. Duurzaamheid staat centraal: we hergebruiken verpakkingsmaterialen, werken zo groen mogelijk en dragen via Treesforall en bijenprojecten bij aan een mooiere wereld. __________________________________________________________________ In onze webshop draait het niet alleen om spullen, maar om beleving. Een glimlach bij het openen van een pakket, een stukje magie dat mee verzonden wordt, en de zekerheid dat je iets unieks hebt gevonden — dát is The Good Witcher. __________________________________________________________________ 🔮 TeamBasil Kompas Service – Rust, Overzicht & Heldere Richting Naast onze shop bieden we de TeamBasil Kompas Service: ondersteuning voor iedereen die even vastloopt in administratie, post, papierwerk of het creëren van structuur. __________________________________________________________________ Wij weten dat het soms simpelweg te veel kan zijn. Brieven die blijven komen, formulieren die je niet begrijpt, of een gevoel van chaos waar je geen begin in ziet. Stap voor stap lopen we met je mee, zonder oordeel. Helder, rustig en op jouw tempo. __________________________________________________________________ Onze begeleiding is praktisch, menselijk en altijd met een vleugje warmte — want overzicht creëren betekent ook ruimte maken om weer adem te halen. __________________________________________________________________ 🌱 Onze Filosofie TeamBasil staat voor verbondenheid, transparantie, humor en toewijding. We combineren nuchterheid met fantasie, zodat je je bij ons zowel veilig als welkom voelt. Of je nu voor coaching komt of voor een vintage LP: je krijgt persoonlijke aandacht, oprechte service en een snufje toverstof. __________________________________________________________________ ✨ Waarom TeamBasil? Omdat we méér zijn dan een bedrijf. Wij zijn een plek waar mensen zich gezien voelen, waar bijzondere vondsten hun weg vinden naar nieuwe avonturen, en waar magie nooit ver weg is. __________________________________________________________________ Laat je verrassen. Ontdek. En voel je thuis. ✨🎩
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Fantastische communicatie 😀
Bestelde artikelen snel in huis en voldeden aan de verwachting.
Een aanrader.
Accurate en zeer snelle terugkoppeling over het gekochte artikel, en zeer prettig te woordt gestaan.
Super bedrijf

Antwort von Teambasil
Supersnel verzonden, originele bestelbevestiging, boek cadeau gekregen bij de bestelling. Kortom: bestel je boeken (of andere zaken) hier, ze doen het goed.

Antwort von Teambasil
Prima afhandeling van mijn bestelling,snelle verzending en aandacht voor het verzendproces tot de levering,goed gedaan!

Geweldige winkel!
Communicatie echt op thema! Redelijke prijzen, betrouwbaar!

Antwort von Teambasil
Ik kan Team Basil alleen maar aanbevelen. Via marktplaats bij deze leuke boekenwinkel uitgekomen. Al 2x een boek besteld en iedere keer ontvang je een leuk, apart en positief berichtje! Dit tovert gelijk een grote glimlach op je gezicht! Ik raad iedereen aan om bij deze magische winkel een boek te bestellen om deze ervaring beleven.

Antwort von Teambasil
Onlangs kocht ik drie boeken bij deze mooie webshop. De boeken werden snel geleverd en waren met zorg verpakt. Het contact met de verkoper was ook prettig. Daarnaast zat er zelfs een extra bonusboek bij. Ik ben heel blij met mijn aankoop, en beveel deze webshop zeker aan!

Vriendelijk - snel in huis - produkt geweldig 👍🏼
Oh ja vooral dat toefje van magie maakt het extra leuk

Dank voor de LP’s. Goed verpakt en prima service
Vooral je grappige communicatie😁 vond ik bijzonder leuk. Tot een andere keer

Antwort von Teambasil
Goede service met persoonlijke touch. Heel erg leuk. Daarnaast een ruim aanbod.

Antwort von Teambasil
Om dat als Herman niet mij niet bij staat, dan was mijn leven een nog groter puinhoop geworden, nu is ook wel vaak zwaar maar met de hulp van Herman kan ik het leven beter dragen.
het is beslist niet makkelijk hulp te vragen maar hij laat je in je warden , en is er voor je als hem nodig hebt,

Antwort von Teambasil
Goede uitgebreide website en webshop. Product zoals beschreven en snel geleverd.

Antwort von Teambasil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.