CBD Koning Bewertungen 123

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb gisteren mijn 1e bestelling geplaatst bij CBD Koning en had het pakketje vandaag al in huis! Alles was super netjes verpakt en er zat ook nog een extra cadeau bij! Super bedankt voor de f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds deze week na een dikke 25 jaar gestopt met roken van "normale" wiet. Mijn vriendin is eerder gestopt en is hier gaan bestellen. Wat mij opvalt is dat de service echt enorm is!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben al langere tijd klant bij CBD Koning en ben oprecht enorm tevreden. De kwaliteit van de producten is consistent goed en bestellingen worden altijd zeer snel verzonden. Onlangs had ik hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ziet er niet uit zoals op de website, ook bijzonder kleine topjes gekregen schandalig! Levering duurt ook zeker 7 dagen terwijl hun website anders doet uitschijnen. *** Bijkomend *** Na 10 mi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Drogerie
  2. Anbieter von Duft- und Aromastoffen
  3. Kräutermedizinladen
  4. Anbieter von Räucherstäbchen

Über CBD Koning

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom op de Trustpilot pagina van CBD Koning!

Wij, het team van CBD Koning, verkopen CBD wiet, CBD hasj en CBD rocks producten. Dit doen wij sinds 2019 via verschillende webshops waaronder CBD-Koning.nl, MisterCBD.nl en CBDiscounter.nl! Wij leveren een ruim assortiment hoogwaardige CBD cannabis/hennep producten voor de scherpste prijs!

Vandaag voor 15:30 uur besteld (en betaald), is dezelfde dag nog verzonden via PostNL inclusief Track & Trace code! Voor vragen over onze producten zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via 020 210 1600 (tussen 10:00 en 17:00 uur).

* Helaas bieden wij geen iDeal betaalmogelijkheid aan omdat wij van deze betaaldienst worden geblokkeerd door Adyen, Mollie en Stripe. Waarom? Omdat wij cannabis/hennep producten verkopen... Meer informatie over deze vorm van discriminatie/ uitsluiting die wij als bedrijf ervaren lees je op PayMyCBD.nl.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en een ruim aanbod!

Alles was super netjes verpakt en er zat ook nog een extra cadeau bij!

Super bedankt voor de fijne en snelle service, ik ga hier zeker vaker bestellen.

11. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds deze week na een dikke 25 jaar…

Sinds deze week na een dikke 25 jaar gestopt met roken van "normale" wiet.

Mijn vriendin is eerder gestopt en is hier gaan bestellen.

Wat mij opvalt is dat de service echt enorm is!

We hadden wat gedoe met het bezorgen hier omdat postNL de oprit niet eens opkomt voor bezorgen. Mail gestuurd en het word nu via een andere bezorgdienst geleverd.

Ook de kennis een snelheid van het reageren ben ik zeer van onder de indruk!

Super fijn helder bedrijf met super vriendelijke mensen die je helpen.

Dikke pluim voor jullie!

22. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste keer bij CBD-koning…

Voor de eerste keer bij CBD-koning besteld en ik ben zeer tevreden. Hele snelle levering, alles goed en netjes verpakt en ook nog een zakje kado gekregen. Dit was precies wat ik zocht. Via de qr code op de verpakking makkelijk het rapport in te zien.
Ik ben dus nieuw hier maar de ervaring is echt top! Ik zal hier zeker weer bestellen, bedankt team CBD-koning

18. März 2026

Inmiddels twee keer besteld

Inmiddels twee keer besteld, laat ik beginnen met het feit dat de bestellingen snel verstuurd zijn beide keren ( top). De kwaliteit daarin tegen is wel vrij wisselvallig in soortjes.. kleine topjes en Inmiddels twee soorten weggegooid omdat het niet te roken is.

De reden dat ik CBD ben gaan roken is puur voor de smaak.

ICErocks smaken echt niet lekker, en hun purple candy heeft ook helaas geen fijne smaak ( typische buitenwiet smaak) waardoor je het met tegenzin op rookt, iets wat in mijn situatie niet werkt. Daarnaast ook een hasj soort besteld wat letterlijk als een zakje zand binnen is gekomen, terwijl hun gold hasj wel uitstekend is.

Op hun website adverteren ze met mooie toppen, in de praktijk heb ik kleine topjes binnen gekregen.. erg jammer.

Zal de volgende keer helaas ergens anders bestellen.

Daarnaast heb ik mijn review perongeluk verwijderd dus hier alsnog de gecorrigeerde review met het woordje ICE rocks IPV Moonrocks, spijtig dat de verkoper over 1 woordje valt en het probeert weg te poetsen alsof ik ergens anders een bestelling geplaatst heb.

Dat niet iedereen direct contact met jou opneemt is ieder zijn eigen keus, jij hebt er namelijk voor gekozen om je aan te sluiten bij trustpilot, daarnaast leven we niet in een communistisch land en heeft iedereen recht op een eerlijke en eigen mening.

Jammer dat je het zo onsportief oppakt, dit geeft alleen maar meer reden om in de toekomst elders te bestellen.

Jammer kerel.

EDIT:

Ik heb het twee keer een kans gegeven omdat er natuurlijk een feit bestaat dat niet alles per definitie slecht hoeft te zijn, net zoals jullie levertijd waar ik wel tevreden over ben. Net zoals in het dagelijks leven kan een ander product wel van goede kwaliteit zijn. Daarnaast heb ik de producten die niet lekker zijn ook door anderen laten proeven en die kwamen tot dezelfde conclusie.

Dat jij graag wil dat men eerst contact opneemt achter de schermen is iets wat je niet kunt eisen van een klant. Dus is de conclusie voor mij dat jullie wisselende kwaliteit leveren qua producten, niet erg hoor, maar dat is wel mijn mening. Gelukkig is dit redelijk gecompenseerd met een "gratis" cadeautje die men krijgt bij een bestelling. Als je alleen positieve reviews wilt ontvangen kun je misschien beter stoppen met Truspilot en je beperken tot reviews op je eigen website die je vervolgens zelf kunt filteren.

Succes met ondernemen.

4. März 2026

Antwort von CBD Koning

Beste Hendrik, dank voor het opnieuw plaatsen van je review!

In je eerdere review had je het nog over Moonrocks, terwijl je bij ons ICE Rocks hebt besteld. Goed dat dit inmiddels gecorrigeerd is.

Daarnaast zien wij dat je bij ons ook Hasj Pollen hebt besteld. Dit product wordt op onze website duidelijk weergegeven als een meer poederachtige hasjsoort, wat ook zichtbaar is op de productfoto en in de omschrijving. Heb je het product, de foto en de omschrijving goed bekeken?

Wat wij vooral opmerkelijk vinden, is dat je wel de moeite neemt om meerdere reviews te plaatsen en deze aan te passen, maar ons niet eerst hebt benaderd om je bevindingen te bespreken om naar een mogelijke oplossing te kijken. Wanneer klanten vragen of klachten hebben, kijken wij namelijk altijd graag mee naar een passende oplossing!

Uiteraard is iedereen vrij om zelf te bepalen hoe hiermee om te gaan. In onze reactie op je inmiddels verwijderde review plaatsten wij enkel kanttekeningen bij de gang van zaken: producten weggooien, niet tevreden zijn, vervolgens opnieuw bestellen en geen berichten sturen, maar wel meerdere reviews op Trustpilot plaatsen.

Wij kunnen ons daarom niet aan het gevoel onttrekken dat ons succes wellicht niet door iedereen wordt gewaardeerd. In dat geval liggen dit soort onjuiste reviews helaas soms op de loer. Dit neemt uiteraard niet weg dat je een mening mag hebben en deze mag delen op Trustpilot!

- UPDATE/EDIT-

Beste Hendrik,

Dank voor je derde toelichting/update/aanpassing van je review!

Zoals eerder aangegeven staat het uiteraard iedere klant vrij om een mening te vormen en deze te delen. Daar hebben wij ook geen enkel bezwaar tegen. Waar wij enkel kanttekeningen bij plaatsen, is dat bepaalde onderdelen van je review niet overeenkomen met de daadwerkelijk bestelde producten of met de productomschrijving op onze website.

Daarnaast blijft het in onze ogen opmerkelijk dat je aangeeft producten te hebben moeten weggooien en ontevreden te zijn, maar hierover nooit eerder contact met ons hebt opgenomen om dit te bespreken of naar een mogelijke oplossing te kijken.

Ook je opmerking in je derde update/aanvulling over “wisselende kwaliteit” klopt niet. Je hebt namelijk twee bestellingen geplaatst met verschillende producten, zonder een herhaal-bestelling van hetzelfde item. Op basis daarvan is het niet mogelijk om te spreken van wisselende kwaliteit. Deze inconsistentie zien wij helaas ook terug in je eerdere reviews/updates.

Verder laten wij het hierbij. Lezers kunnen op basis van bovenstaande informatie hun eigen conclusie trekken.

Wij danken je voor je tijd en aandacht!

Het CBD Koning team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered golden hash 5 gram it was…

I ordered golden hash 5 gram it was totally disgusting 🤮 waste of money never trying again

20. Februar 2026

Dank voor je review.

Over smaak valt uiteraard te twisten. De Gold is één van onze best verkochte producten en wordt doorgaans positief beoordeeld door klanten.

Het is wel belangrijk om te benadrukken dat wij uitsluitend CBD-producten verkopen, met een wettelijk toegestane maximale hoeveelheid van 0,3% THC. CBD-hasj verschilt qua smaak en beleving aanzienlijk van THC-hasj, wat soms tot andere verwachtingen kan leiden. THC-hasj bevat doorgaans 20% tot 30% aan THC.

Zoals je ons ook per e-mail hebt gevraagd, denken wij graag met je mee over een passende oplossing om dit correct kunnen afronden en hebben reeds een reactie naar je gestuurd!

Top kwaliteit

Ik ben echt fan van dit bedrijf.
Producten van goede kwaliteit. Zeer aardige mensen paar keer gebeld. Ga zo door en een vaste klant erbij !

19. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit en service zoals het hoort

Onlangs had ik helaas problemen met de bezorging via de vervoerder. CBD Koning reageerde hier direct warm en begripvol op en dacht actief mee over een oplossing. Dat geeft veel vertrouwen. Je merkt dat ze hun klanten serieus nemen en verantwoordelijkheid voelen, ook wanneer het probleem buiten hun directe invloed ligt.

De royale cadeautjes maken het bestellen hier elke keer weer extra leuk.

Voor mij absoluut een aanrader – zowel qua producten, snelle verzending als klantenservice!

11. Februar 2026

Lieve werknemers

Lieve werknemers en leuke contact

Klantenservice zeer top 🙏🏼

Leuke bloemen voor een mooie prijsje zeker voor herhaling vatbaar mensen dus zeker iets bestelen ❤️

29. Januar 2026

Super (snelle) service!

Voor het eerst online bij hun besteld, Wegens de IDeal blockade wel een beetje anders als je gewend bent, en ik had zelfs een foutje gemaakt met de vermelding van het bestel referentie nummer. Mailtje gestuurd en eigenlijk bijna direct een antwoord terug dat dit wegens handmatig invoeren en controleren geen enkel probleem was, en paketje was de volgende dag gelijk bezorgd , netjes verpakt,met nog een leuk cadeautje extra ook!
Helemaal super!

26. Januar 2026

Nieuwe toekomst achter 16jaar thc

Ben zeer tevreden snelle levering zeer goedkoop en goede qualiteit vervangt me thc gebruik volledig lekker smaken en na 2de keer aankoop kreeg ik 25 euro cadeau cbd hasj 35 procent ben zeer tevreden ik raad dit iedereen aan
Het is ook 5 keer goedkoper per maand dan de thc variant ik zal blijven bestellen en heb dit al aan me vrienden aangeraden bedankt cbd koning

17. Januar 2026

Top klantenservice

Laatst de bestelling voor het eerst geplaatst. Ik ben zeer tevreden. Vooral omdat er was een probleem met PostNL en de winkel was zeer meedenkend over een oplossing. Ook hebben ze snel gereageerd op mijn berichten. Top service en top kwaliteit!

10. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ziet er niet uit zoals op de website / goede klantenservice

Levering duurt ook zeker 7 dagen terwijl hun website anders doet uitschijnen.

*** Bijkomend ***
Na 10 minuten kreeg ik al reactie en ze hebben me een keurige oplossing aangeboden.

Ik hoop dat de wiet nu wel wat beter zal zijn.

9. Januar 2026

Antwort von CBD Koning

Hoi Daan, dank je wel voor het delen van je ervaring en het updaten van je review.

De Bud Mix Lemon Haze die je hebt besteld betreft, zoals de naam al aangeeft, een mix van kleinere topjes. Dit is ook duidelijk zichtbaar op de productfoto’s op onze website. Deze variant verkopen wij al geruime tijd en wordt doorgaans positief ontvangen.

Zoals je zelf ook aangeeft, reageren wij altijd snel en bieden wij bij een melding direct een passende oplossing aan. We zijn dan ook benieuwd wat je vindt van de Bud Mix Kush en het extra cadeau dat we je toesturen om je ervaring te compenseren.

Wat betreft de levering: wij hanteren “voor 15:30 besteld = dezelfde werkdag verzonden”. De uiteindelijke bezorgtijd is afhankelijk van de vervoerder en kan, met name in drukke periodes of bij slecht weer, soms afwijken van de verwachting.

We hopen dat deze oplossing je ervaring alsnog positief afrondt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het ging drie jaar goed

Het ging drie jaar goed.
Altijd genoten van de cbd wiet en hasj. Genoeg geld aan ze besteed. Totdat het in nov niet geleverd werd door post.nl. Terwijl het stond als wel geleverd. Wel netjes geld terug gehad van hun maar ook het bericht: we gaan niet meer aan je leveren. Terwijl ik er niks aan kon doen. Erg klantonvriendelijke mail wisseling gehad. Want zij wisten het wel beter. Bah! En dat na drie jaar vaste klant te zijn.

Update. Ik zie het anders dan zij dat doen. Het was een opgejaagde reactie vanuit de klantenservice. En alles vanuit hun kant goed praten. Ja, ik heb gezegd in deze review dat ik het geld netjes heb terug gekregen. Maar hun stop op de bestellingen vind ik echt onder de maat. En nooit iets terug gehoord over hun zogenaamde onderzoek bij post.nl. Waar het pakketje is gebleven mag Joost weten. Zonde hoor. Want ik ben uiteindelijk de grote verliezer. En niet cbd koning! Dus top, tot dat het mis gaat.

1. November 2025

Antwort von CBD Koning

Hoi Joyce, dank voor je review.

Voor de volledigheid willen wij hierbij wel aangeven dat de volledige mailwisseling vanuit onze kant correct, netjes en begripvol is verlopen, wat ook terug te lezen is in de correspondentie.

Nadat je aangaf je bestelling niet te hebben ontvangen terwijl deze door PostNL als afgeleverd was gemarkeerd, hebben wij direct contact opgenomen met de vervoerder. Om te voorkomen dat een pakket opnieuw zou verdwijnen, hebben wij conform onze standaardprocedure, besloten tijdelijk geen herverzending te doen totdat er duidelijkheid was.

Desondanks hebben wij de bestelling wél verzonden én het volledige aankoopbedrag direct aan je teruggestort, zodat je hier geen enkel financieel nadeel van hebt ondervonden!

Wij vinden het oprecht jammer dat een situatie waarin wij zorgvuldig, transparant en coulant hebben gehandeld, na drie jaar probleemloze bestellingen heeft geleid tot deze review.

Amazing product CBD rocks

Amazing product, if you want to have a peace without fuzz in the head then CBD is right way. I do not like THC effect, so CBD is what I suits me. However anything below 30% of CBD doesn't work on me. I tested hash because it have high % and rocks. So i got myslef 15,35, 50 and CBD rocks. And I was blown away after try 35% hash until I tried rocks which are saud to be 70%... And oh boy it is mind-blowing.

14. Dezember 2025

Heel goed en zeer snel

Beste lezers,

Ik bestel nu al een lange tijd bij CBD koning, en ik dacht nu, ik wil een review schrijven. Deze keer dat ik besteld heb was ik zo tevreden, dat ik het toch wou delen. CBD koning heeft echt hele mooie cbd producten. Ik ben eigenlijk altijd zeer tevreden met de bestellingen. Het was op het begin even goed kijken hoe ik de bestelling kon betalen, maar als je dat eenmaal weet dan is het toch erg makkelijk. De leveringen zijn altijd snel, heel netjes verpakt, en de cadeautjes die je erbij krijgt zijn ook zeker wel leuk. Over het algemeen dus echt een hele fijne cbd shop. Ik raad het iedereen aan die cbd wil proberen. Vooral in een goede vaporizer is het zalig naar mijn ervaring. CBD koning, echt van harte bedankt! Jullie zijn top. En na al het gedoe wat jullie hebben meegemaakt komen jullie toch altijd met mooie producten. Kerstcadeautje was ook erg leuk. Had dat niet verwacht en opeens een extraatje erbij :⁠-⁠). Al met al een gulle top shop.

14. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

netjes en snel geleverd top

Vandaag voor het eerst CDB wiet besteld snel en netjes geleverd

Ik zocht een goed alternatief voor mijn Ptss/Cptss om zo weer rust in mijn hooft en lichaam te krijgen. Ik vind dit een mooi alternatief

19. Dezember 2025

Cbd koning, bedankt!

Cbd koning heeft mij heel goed geholpen toen mijn pakketje te laat was door de schuld van post nl. Ik reageerde boos en wantrouwend maar cbd koning bleef vriendelijk en behulpzaam en uiteindelijk heb ik mijn pakketje alsnog in de brievenbus gekregen. Cbd koning: beda kt voor jullie geduld met mij en een warme groet...product is overigens ook erg lekker!

21. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beste cbd koning ik ben al 20 jaar wiet liefhebber

Beste cbd koning ik ben al 20 jaar wiet liefhebber en heb zelf 12 jaar biologische kush gekweekt gedroogd en ge cured alleen door omstandigheden is dat niet meer mogelijk en ben ik ook gestopt met thc rijke wiet te roken zo doende ben ik gaan onderzoek en kijken naar cbd wiet voor de smaak jullie hebben een hele mooie site met hele mooie foto’s en een verhaal van de wiet soorten daardoor heb ik een bestelling gedaan voor banana kush en strawberry kush die zijn vandaag aangekomen mijn verbazing schets me dat deze 2 wiet soorten alle bij verkeerd gedroogde geïmporteerde wietsoorten zijn hebben geen na cure gehad en zijn al te lang verpakt geweest zonder te luchten dat kan ik weten door mijn jaren lange ervaring de kush smaak is daardoor ook verdwenen en de toppen zijn zeer doorgeslagen dus muffig en hebben een donkere kleur ik vind de kwaliteit zeer onder de maat voor wat jullie doen lijken aan te bieden het is zeker geen goed gecontroleerde gekweekte wiet komt na mijn mening uit bulk kassen zonde van me geld en beleving en me wiet hart huilt hier van voor mij zeker geen 2 de x en zonde voor alle mensen die een lekker wietje willen roken en geen thc meer willen roken de muffe smaak en geur verpest de beleving mijn eigen product van vroeger goed gekweekte bio wiet dan zie je het verschil tussen commerciële niet goed gekweekte en niet gecurde wiet en verse bio wiet van hoge kwaliteit met echte smaak en beleving die goed gecurd zijn en met liefde verpakt om de kwaliteit te waarborgen er is veel ruimte voor verbetering en iedereen die tevreden is met deze kwaliteit gun ik graag een x verse en gecurde wiet met echte smaak en ik ben geen eendags blower/kweker praat uit ervaring geef 2 sterren voor de bezorging die was wel prima voor de duidelijkheid ik kom niet bij jullie voor spellings les of grammatica en ben zeker geen plaaggeest me bestelnummer is KNG25-23650 dus graag niet zo neerbuigend naar je klanten dat siert jullie niet sorry als ik me eerlijke mening geef trieste gang van zaken bij dit bedrijf jammer genoeg Mvg Dennis

29. Oktober 2025

Ha die Dennis,

Dank voor je review, en wat eerlijk van je dat je bereid bent om je gegevens te delen.

Indien je niet tevreden bent over de items, dan zou het logischer zijn geweest als je ons even had gemaild of gebeld, zodat wij samen een oplossing hadden kunnen vinden of het geld hadden kunnen terugstorten.

Het feit dat je ervoor kiest om deze lap tekst op Trustpilot te plaatsen, voorzien van onjuistheden gebaseerd op je hobby-kweek, en jezelf niet bij ons meldt, is best merkwaardig te noemen.

Wij gaan verder geen bezwaar maken bij Trustpilot en laten je review keurig staan, zodat een ieder kan zien dat deze manier van ontevredenheid uiten toch meer gericht lijkt op het verspreiden van onjuistheden over onze producten om mensen af te schrikken, dan op het vinden van een oplossing voor je ervaring!

Much love namens het gehele CBD Koning team 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een voorbeeld voor hoe het ook kan

Wow. Ik sta versteld. Na 20 jaar THC besloten om te stoppen. Bij CBD koning om te testen wat leuks besteld en ik wordt hier helemaal happy van. Het product wordt discreet en goed verpakt, gratis extra product, Op tijd geleverd, leuke tradingcards erbij, etc. Dit is een goed bedrijf dat gerund wordt door mensen die hart voor de zaak hebben. Wat een verademing om na 20 jaar coffeeshop ervaring waarbij je als een stuk vee wordt behandeld door aso eigenaren en onbeschofd personeel voor de verandering als klant en vooral menselijk behandeld te worden. Alleen dat al is het mij waard om nooit meer terug te gaan. Ik ben een nieuwe vaste klant. Het is jullie gegund en welverdiend!!!

27. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr