Wczoraj został wyłączony prąd w moim mieszkaniu , cicha 23/36 Tychy . Dlaczego prąd został wyłączony ??? Nie mamy długów na prąd , nie możemy mieć ponieważ tydzień temu został zmieniony licznik z pr... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Najwieksi zlodzieje i oszusci, przy swoich naprawach na linii uszkodzili mi zasilanie systemu alarmowego.Mimo nagran z kamery wszystkie roszczenia odrzucili, pisalem 3 odwolania i nic. To panstwowa sp... Mehr ansehen
Zgłaszałem wielokrotnie kradzież prądu Prawdopodobnie przez sąsiada. Nie reagują wcale Firma przysyła kosmiczne rachunki z nad płatą, a gdy zwróciłem uwagę że sąsiad ma prąd a licznika na k... Mehr ansehen
Chciałam zwrócić uwagę na sposób rozmowy z klientem. Pragnę przypomnieć, że nie wszyscy z nas mają wiedzę informatyczną pozwalająca w mig zrozumieć co do nas mówi pracownik TAURON . Proszę, aby m... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
DNO.
Jeśli mam być szczery, to jedna z najgłupszych firm z jakimi miałem do czynienia. Począwszy od konsultantów, których IQ jest na poziomie dżdżownicy, skończywszy na inteligentnych systemach, które perfekcyjnie obliczają rachunki, najpierw przez rok płaciłem zawyżone rachunki, przez rok o kilkaset złotych, potem przez kolejne kilka miesięcy nie dostawałem rachunku wgl. Ani pocztą ani w aplikacji. Pan z obsługi powiedział, że to tylko technologia i czasami ma prawo zawodzić (chcialbym to samo mu powiedzieć,
kiedy ktoś z jego bliskich bedzie lezal pod respiratorem, i zabraknie w szpitalu prądu) 😬😳 reszty nie bede komentował, bo nawet kciuki opadają.
Zlodzieje
Zlodzieje, naciagacze, oszusci. Nie potrafia znalezc dokumentow, ktore sami wystawili. Faktury z tym samym numerem sa wystawione na rozne kwoty, a korekta nie uznana, mimo ze sami ja wystawili. Jedyna odpowiedz (regulka), ze nie moga udzielic informacji. Zalosc. Rozstanie z Tauronem juz wkrotce i na zawsze. Unikac jak tylko sie da.
Umowa zmieniana bez wiedzy i zgody
Już drugi Tauron zmienia umowę bez mojej zgody.
Mam taryfę urzędową. Już drugi raz mam sytuację, że nikt do mnie nikt nie dzwoni, nic nie podpisuję, nie otrzymuję żadnych info, dokumentów a mam taryfę Dom Plus. Kolejna reklamacja poszła. Bardzo, bardzo nieuczciwa firma.
Telefoniczna obsługa klienta…
Telefoniczna obsługa klienta praktycznie nie istnieje.
Monopolistyczne podejście
Monopolistyczne podejście, arogancja, lekceważenie klientów. Nie polecam.
Obsługa klienta - beznadziejna
Na obecna chwilę nie zasługują nawet na 1 gwiazdkę ale mniej już się nie da. Sprawa dotyczy Tauron Dystrybucja i przyłączenia prądu do domu jednorodzinnego. Po zgłoszeniu gotowości instalacji (druk ZI) w sierpniu tego roku nic się nie dzieje. Dodam, że Tauron przekroczył już termin przyłączenia, który upłynął 30go czerwca 2021. Nie jestem w stanie dowiedzieć się czegokolwiek kontaktując się z ich infolinią. Oni nic nie wiedzą, nic nie widzą. Nie można porozmawiać z osobą decyzyjną, która byłaby w stanie przekazać rzetelne informacje na jakim etapie jest sprawa poza standardowymi formułkami typowymi dla call centre. Ich zapewnienia, że sprawa zostanie przekazana wyżej są bez pokrycia - na tyle ich zapewnień, oczekuje, że ktoś się z nami skontaktuje. Jedyne, co można zrobić to ponaglić ponaglenie ponaglenia co 14 dni.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.