Taniapaczka Bewertungen 413

TrustScore 2 von 5

2,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmy nie polecam. Walizkę kurier odebrał w piątek a dostałam w środę popołudniu. Jechałam na turnus rehabilitacyjny. Jestem emerytką z orzeczeniem o niepełnosprawności, był to dla mnie duży s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie liczą się z potrzebami klienta. Zmieniają dni i godziny odbioru paczek bez porozumienia z klientem mimo wyraźnego zaznaczenia braku zgody, gdyż termin późniejszy nie pasuje. Słaba komunikacja... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bardzo mocno przestrzegam przed tą firmą. Rozwalili moją paczkę, po czym mi ją odesłali na mój koszt i dodatkowo kazali dopłacić za to, że niby wymiary paczki się nie zgadzały i waga... po tym jak ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wpierw zapłaciłem za paczkę do Kanady a potem przeczytałem recenzje i wpadłem w panikę. Niepotrtzebnie. Kontakt mailowy z firmą był nienaganny - jedynym mankamentem był termin odbioru paczki podany ja... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kurier wzial paczke przyjechal bez…

Kurier wzial paczke przyjechal bez etykiety wysylkowej. Wydrukowalem z zalacznika tania paczka i przykleilem na przeesylce ktora byl nowy rower.Kurier zescanowal etykiete i odebral.Do tej pory paczka nie pokazala sie w stronie sledczej DHL .Informuje ze etykieta zostala zarejestrowana ale wysylke nie mozna sledzic do czsu az dotrze do do przewoznika.

29. Juli 2025

Nie polecam największemu wrogowi

Nie polecam największemu wrogowi. Nierzetelną i nieuczciwa firma, nie dość że obiecują odbiór niemożliwy do realizacji przez kuriera to po 2 miesiącach wysyłają notę obciążeniowa, dopłata ponad 100% ceny wysyłki, zero dowodów, straszenie KRD i wejściem na drogę sądową.

23. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wysyłałem opony.Wypelnilem wszystko z…

Wysyłałem opony.Wypelnilem wszystko z podaniem wymiarów wagi.Zapakowane po 2szt.Kurier przyjeżdża i nie odbiera opony bo nie można pakować po 2 szt.Zaznaczam że system przyjął i skasował za wysyłkę. Przesyłka została anulowana.Ale przychodzi nota obciążeniowa na 35zł za przyjazd kuriera. Nie polecam.Lepiej zamawiać kuriera bezpośrednio w danej firmie.

23. Juli 2025

Jeszcze nie mam doświadczenia

Jeszcze nie mam doświadczenia, ale rozmyszlam czy nie anulować zamówienie czytając opinie i recenzje tej firmy. Szkoda że już zapłaciłem za zamówienie 127 złotych Hce wysłać paczke do Niemiec niby ma być kurier z DHL jutro, i czy paczka dotrze na czas przewidywany, czyli czwartek lub piątek 17-18 lipca. Może ktoś coś doradzić

15. Juli 2025

Oszuści

Oszuści. Każą dopłacać po pół roku od nadania paczki za niby większą paczkę. Chciałam potwierdzenie nie dostałam. Jak czytam nie jestem sama.

7. Juni 2025

Euro -paka

W grudniu wysłałem paczki świąteczne dla wnuków do Anglii przez euro pakę a teraz po pół roku przyszło wezwanie przedsądowe do zapłaty dopłata prawie 150 % wartości kosztów poniesionych za przesyłkę czyli po 270x2 nie wiem co robić to oszustwo Wezwanie przysłała firma Pure Medica sp.z o.o i straszy bez jakiego kolwiek pisma stwierdzającego niezgodności

24. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pani konsultantka pomylila chyba pracę…

Pani konsultantka pomylila chyba pracę w dziale obsługi z cyrkiem, nie potrafi odpowiedzieć na pytania, nie zna kultury a co najwažniejsze regulaminu własnego pracodawcy. Pracując na infolinii mimo że klient prosi o wylegitymowanie sie z rozmawia twierdzi że to nie iest w iei kim obowiązku. Nie dziwne że w internecie sa przeważnie negatywne opinie skoro tacy pracownicy są zatrudnieni

24. Juni 2025

UWAGA !!!! FIRMA OSZUST

UWAGA! OSZUŚCI. NALICZAJĄ OPŁATY ZA RZEKOMO WIĘKSZĄ PACZKĘ NIŻ NADANA. CO NIE JEST PRAWDĄ. UWAGA!!! PRZYGOTOWUJEMY POZEW ZBIOROWY, ZGŁOSZENIE DO PROKURATURY. TEMATEM ZAJMNIE SIĘ UWAGA TVN!!!

23. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam. Po podaniu prawidłowych parametrów została mi wstawiona nota obciążeniowa. Nie idzie się dowiedzieć które parametry się nie zgadzają. Nie polecam

18. Juni 2025

Oszuści

Witam. Po kilku tygodniach od dostarczenia paczki dostałem nakaz zapłaty noty obciążającej za rzekomo wymiary niestandardowe, choć nie potrafią tego udowodnić. Naliczyli mi więcej niż 100% kwoty którą zapłaciłem przy zamówieniu. Straszą sądami, KRD, itd. a nie potrafią przesłać protokołu, formularza czy czegokolwiek co by to potwierdziło. Nie polecam i przestrzegam szczególnie przy wysyłaniu większych gabarytowo rzeczy.

7. Juni 2025

Oszuści

Czy ktoś szykuje się w końcu na pozew zbiorowy? Ja jestem bardzo chętna, aby dołączyć.
Przesyłka do mnie nie została dostarczona, rzekomo odesłana do nadawcy, zlecona najpierw przez nie wiadomo kogo, w kolejnych mailach, że przez nadawcę (co jest bzdurą, bo paczka szła od cioci do mnie). Najpierw, że jest już zwrócona do nadawcy, potem jednak w ich magazynie, gdzie oczekuję aż dopłacę za jej dodatkową drogę 264 zł. Po interwencji Rzecznika ds konsumenckich odpisali stekiem kłamstw: że nie składałam reklamacji (odpowiedzieli na nią), że nadawca zlecał zwrot, że przesyłka dostarczona do mnie, że teraz jest u nadawcy... Teraz mogę dalej walczyć na drodze postępowania sądowego, nie chcę im odpuścić, nie można na takie rzeczy pozwalać.

4. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Banda idiotow i nie rzetelnych ludzi.

Paczka została nadana po odpowiednim zmierzeniu i zważeniu. Po miesiącu czasu, firma się upomina o dopłata za przekroczenie wagi lub wymiaru, chodź sama nie potrafi stwierdzić co zostało przekroczone i o ile! Nie dość że sami uszkodzili zawartość paczki, to teraz zadają dopłaty. Nie polecam, omijać szerokim łukiem! To zwykły pośrednik który na dodatek słabo zarządza i wyłudza pieniądze za wszystko co się da. Bezpośredni u firmy kurierskiej wyjdzie taniej i bezpieczniej.

6. Juni 2025

Banda oszustów

Banda oszustów. Absolutnie nie korzystajcie, firma jest posrednikiem, bez mozlowosci kontaktu telefonicznego, wysyłają kuriera na miejsce po odbior paczki, ktory powinien odrazu zareagować ze cos jest nie tak z paczką a nie dopiero w centrum logistycznym podejmuja decyzje ze paczka jest gabarytowo za duża, w rezultacie paczke odsyłaja do nadawcy, malo tego rządaja dopłaty, sprawa jest juz u rzecznika konsumenta. Omijajcie szerokim łukiem tą firmę!!!

9. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firma wysyła wezwania do zapłaty za…

Firma wysyła wezwania do zapłaty za niestandardowy rozmiar paczki, nie przedstawiając żadnych dowodów . Paczka na pewno była zgodna z wymogami , czy to nie jest próba wyłudzenia? Po przeczytaniu dopiero teraz innych opinii widzę że to jest ich standardowa praktyka. Czy naprawdę można tak ludzi oszukiwać ? i wszyscy im płacą tą dopłatę ? czy ktoś napisze jak się zakonczy sprawa jak im nie zapłacę .

5. Juni 2025

Oszuści

Oszuści! Moja paczka została okradziona, nikt nie bierze odpowiedzialności, wykupione ubezpieczenie również nie obejmuje szkód, po prostu żart. Firma taniapaczka.pl która jest zarejestrowana pod inną nazwą chyba tylko po to żeby okradać ludzi bez konsekwencji. Nigdy nie skorzystam ponownie

29. Mai 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr