Banner for tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting

tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Helgolandsgade 17A, 6700 Esbjerg, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget positivt overrasket over denne tandlæge, jeg lider af frygtelig tandlægeskræk, men føler virkelig lytte til og bliver mødt med empati. Tandlægen er også rigtig god til at forklare hvad hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og professionel behandling. Der er god tid, og man får alt forklaret grundigt og bliver spurgt ind til ens ønsker og behov. Bliver mødt med venlighed. Fine rene lokaler og en god stemning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en god og professionel behandling, samtidig med at man bliver set og behandlet som et levende menneske, og ikke bare som en genstand, et nummer. Det er en kunst, som I skal have tak for. Med v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er i trygge hænder og det betyder rigtig meget for mig, da jeg lider af tandlægeskræk. Der er altid forståelse og empati, så også selvom det ikke altid er smertefrit at besøge tandlægen, så får j... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin

Venlig personale afslappet atmosfære

Venlig personale afslappet atmosfære

7. Januar 2025

Kære Judith,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Super behandling

Super behandling

3. Januar 2025

Kære Lise,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Knækket tand

Knækket tand. Hurtig hjælp.fantastisk behandling. Tak søren

30. Dezember 2024

Kære Laila,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med din knækkede tand.

God og hurtig behandling

God og hurtig behandling , venligt personale

20. Dezember 2024

Kære Susan,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog en god behandling af vores venlige personale.

Imødekomme og omsorgsfuld personale

Jeg har haft en del tandlæge skræk men efter jeg er kommet ind og fået Israa som tandlæge hvor der bliver spurgt om bedøvelse virker og om det gør ondt, så bliver man virkelig lyttet til og kan være med i beslutningen, jeg har ikke haft en bedre tandlæge end Israa tandlæge skrækken er væk

16. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores dygtige tandlæge! Vi er så glade for at høre, at hun har hjulpet dig med at overvinde din tandlægeskræk og skabt en tryg og behagelig oplevelse for dig.

Det betyder meget for os, at du føler dig lyttet til og inddraget i beslutningerne – det er netop vores mål at sikre, at alle patienter føler sig godt tilpas og i kontrol. Vi vil lade dine pæne ord gå videre til Israa.

Fantastisk oplevelse

19. Dezember 2024

Kære Liselotte,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i vores klinik.

Kære Flemming,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Super god service

Super god service, venlig personale

18. Dezember 2024

Kære Bjarne,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Venlig og kompetent personale

Venlig og kompetent personale, med fuld forståelse og vilje til at hjælpe på bedste måde.

17. Dezember 2024

Kære Kurt,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og rosende ord om dit besøg i vores klinik.

Super god service

Super god service, de spurgte ind til problemet og forklarede hvad det kun være inden de startet så man følte sig tryg
og de forklarede hele tiden hvad der skulle ske igennem hele processen

17. Dezember 2024

Kære Jakob,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv og tryg oplevelse i vores klinik.

Fantastisk personale

16. Dezember 2024

Kære Betina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord itl vores personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eva er den bedste tandlæge 😄

Hurtig og behagelig behandling. Høflig og erfaren tandpleje, som har fuld styr på sit arbejde 😃

14. Dezember 2024

Kære Kardo,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer, og vil naturligvis lade dem gå videre til hende.

Altid en god oplevelse

Faglig kompetence, god og venlig service

12. Dezember 2024

Kære Flemming,

Tak for din anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.

Altid venlig pwrsonale

Altid god behandling og der er god tid og man får svar på sine spørgsmål.
Føler også at de kun behandler hvis det er nødvendig og så er personalet altid smilende lende og imødekommende

5. Dezember 2024

Kære Lars,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord til vores personale. Det er dejligt at høre, at du altid modtager en god behandling i vores klinik og får besvaret de spørgsmål, du må have.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink tandplejer som løbende orienterer…

Flink tandplejer som løbende orienterer om behandlingen. Er tryg ved hvert besøg da jeg på forhånd ved hvem behandleren er, og det giver tillid.

28. November 2024

Kære Sigurd,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og er glade for, at du har taget dig tid til at dele den med os på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid været fuld tilfreds med min tandlæge fra Helgolandsgade i Esbjerg

Jeg har altid været fuld tilfreds med min tandlæge Charlotte. Hun meget dygtig og kompetent, lytter til hvad man siger. Meget sød og smilende.
Kan kun anbefales.
Mvh Britta

21. November 2024

Kære Britta,

mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for vores dygtige tandlæge, og vi vil naturligvis lade dine pæne ord gå videre til hende.

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog en god og professionel behandling.

tandlægen.dk Esbjerg og Hjerting

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr