En helt igennem god oplevelse. Jeg har lidt af tandlægeangst, siden barndommen, Kassandra min tandlæge, er så sød, dygtig og behagelig. Et dejligt sted at komme Annie
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos tandlægen.dk. Fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af venligt og imødekommende personale, og selve behandlingen blev udført professionelt og uden ubehag. Ta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er super god oplevelse min 89 år far var ved tandplejer i Hjerting. En tandrensning og hvis min far fortsat havde udfordringer med en lomme i tandlødet bag hans fortænder som samlede mad - skulle han... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Helgolandsgade 17A, 6700, Esbjerg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
En helt igennem god oplevelse
Annie
Jeg føler mig tryg
Jeg er i trygge hænder og det betyder rigtig meget for mig, da jeg lider af tandlægeskræk. Der er altid forståelse og empati, så også selvom det ikke altid er smertefrit at besøge tandlægen, så får jeg her hos tandlægen.dk altid en god professionel behandling.
Kan varmest anbefale klinikken.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Ingen smerter under tandudtrækning…
Ingen smerter under tandudtrækning venligt personale

Rigtig god tandlæge service😊

Super god og behagelig oplevelse
Super god og behagelig oplevelse
er MEGET tandlægeskræk
fik trukket 2 tænder ud og endte med at være ualmindeligt positivt overrasket over hvor godt og smertefrit den super behagelige tandlæge muhammad formåede at gøre hele forløbet til lige fra hele hans måde at være på lyttende ærlig og forstående til at bedøve og fjerne tænderne
kan kune give mine varmeste anbefalinger især til personer med voldsomt tandlægeskærk.

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Rigtig dygtig og kompetent tandlæge
Vi havde en meget uformel og afslappet dialog, som gør at man føler sig tryg. En meget dygtig og kompetent tandlæge som kan sit håndværk!

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Jeg blev i går som ny klient på en…
Jeg blev i går som ny klient på en akuttid behandlet af Kasandra. Jeg følte mig i trygge hænder af en dygtig og kompetent tandlæge og har ikke haft smerter siden.

Super tandlægehus
Har haft tandlægehuset i rigtig mange år og er yderst tilfreds. Altid venligt personale og dygtige tandlæger.

Super tandlægehus
Har haft tandlægehuset i rigtig mange år og er yderst tilfreds. Altid venligt personale ,dygtige tandlæger og altid god service.

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Søren er den bedste tandlæge
Søren er den bedste tandlæge, jeg har mødt, altid smilende, imødekommende og meget kompetent. Super godt tilfreds. Søren får 5 stjerner fra mig.

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Søren er en fantastisk tandlæge som jeg…
Søren er en fantastisk tandlæge som jeg har haft stor glæde af i mange år, to gange indenfor kort tid har det været nødvendigt at få en akut tid og bliver mødt med en smilende Søren og hans søde personale.

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Kompetent og meget venlig personale
Kompetent og meget venlig personnale

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Jeg er rigtig glad for endelig at have…
Jeg er rigtig glad for endelig at have fundet en tandlæge, som Kasandra. Hun er sød rolig, tydelig og forstående og kompetent til sit arbejde. De bedste anbefalinger til Hjerting tandlægerne fra mig.

God oplevelse
Super søde og venlige klinikassistenter og tandlæger. (og dygtige😛)
Dog synes jeg at det generelt meget dyrt at gå til tandlæge uanset hvor det er i lille Danmark

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Måden at modtage kunder på trænger til serviceopdatering
Jeg forsøgte at melde min ankomst digitalt med sundhedskortet, men uanset hvordan jeg vendte kortet, og uanset om jeg trak kortet hurtigt eller langsomt igennem, så virkede det ikke. Henvendte mig til sekretæren, der blot svarede, at det virkede, at det havde virket hidtil i dag, at hun nu havde registreret mig via computeren. Konklusionen er, at hun ikke tjekkede, om den digitale selvbetjening virkede, og hvis den gjorde, forsømte hun lejligheden til at vise mig, hvad jeg evt. gjorde forkert. Det er manglende respekt, når hun ikke lytter og ikke forholder sig til det, man rent faktisk siger.
Tandtjek og - rensning var ok.

God og venlig service

God og kvalificeret personale
God og kvalificeret personale. Hele behandlingen foregik smertefrit og prisen var ok.
Kan varmt anbefales

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Rolig og behagelig tandlæge der er…
Rolig og behagelig tandlæge der er fagligt meget dygtig.
Min bedste oplevelse med tandlæger

Antwort von tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.