Banner for Taksopen.se

Taksopen.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det enda jag möjligen kan dra ner på är leveransen och val av leverantör. Det saknades telefonnummer i min beställning och sen hamnade paketet hos butik för upphämtning trots att det skulle levere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev glatt överraskad av produkten snökaran för tak (6 meter). Märktes direkt att den var tillverkad o konstruerad av någon är bekant med våra vinterförhållanden . Val av konstruktion o material... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har ett känsligt gammalt eternittak som var totalt över-beväxt med mossa. Taket tål inte högtryckstvättning och kan man kan ej gå på det, inte ens med att lägga ut skivor. Vi har tidigare p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nöjd. Jag hade en borste med vattenslang innan från annan leverantör och blev genomblöt när jag använde den. Med denna kunde jag tvätta utan att få en droppe vatten på mig och det kommer lagom me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reinigungsmittelanbieter
  2. Grundstückspflege

Vom Unternehmen geschrieben

Taksopen.se startade 2015 och är ett svenskt varumärke som drivs och ägs av John Wallin genom Nordik Tempo Rec AB. Vi utvecklar och erbjuder smarta, praktiska verktyg och lösningar för underhåll och rengöring av tak, fasader, solpaneler, fönster och andra svåråtkomliga ytor. Vår mest kända produkt är den patenterade Taksopen TS3, som gör det enklare att sopa och skrapa bort mossa och barr från taket. Med våra teleskopskaft och tillbehör kan många arbetsmoment utföras från marken, vilket gör arbetet både enklare och mer effektivt. I vårt sortiment finns även taksnöhyvlar, teleskopskaft, hängrännerensare, fönster- och fasadtvättstillbehör samt produkter för rengöring av solpaneler. Vi erbjuder också reservdelar och kompletterande tillbehör för att våra kunder ska kunna anpassa sina verktyg efter sina behov. Med samma teleskopskaft så kan man både sopa och skrapa bort mossan på taket, efterbehandla med mossmedel, tvätta fasad/solpaneler. Taksopen.se vänder sig till privatpersoner, fastighetsägare och företag som vill underhålla sina byggnader på ett praktiskt och genomtänkt sätt. Vi strävar efter att erbjuda funktionella produkter, tydlig information och personlig service före och efter köp. Vår ambition är att göra underhåll enklare, säkrare och mer tillgängligt – med produkter som är utvecklade för verkliga behov.

Ta hand om ditt hus - Snabbt, säkert och enkelt !

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har verktygen.
Skrapa bort mossa och behandla taket, tvätta fasaden, tvätta solpanelerna, tvätta fönster, rensa hängrännorna, ta ner snö från taket. Smarta lösningar för husägaren.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Otroligt bra och gedigen

Otroligt bra och gedigen

21. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tackar så mycket för det fina omdömet på vårt Tvätta Fasad paket (enl ref nr 273677817).

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kanske bra men tog inte all

Kanske bra, men tog inte all mossa

10. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för omdömet. Jag antar att ni både skrapade med plastskrapan på ovansidan med Taksopen TS3 och gnuggade och drog ner skräpet efter det. Man alternerar hela tiden med skrapan på ovansidan och vänder tillbaka till de 4 borstarna. All mossa sitter olika på olika takpannor (olika ytor) och om pannorna har skugga etc. Alla tak har unika förhållanden och sällan är allt lika. Sitter mossan väldigt hårt, nästan som "lim" så har du ändå gjort rätt som försökt få ner så mycket som möjligt. Nästa steg blir att ni får ta död på mossrötterna med medel, och sedan får det verka ett tag varpå det försvinner med väder och vind. I början av appliceringen så är det bra om medlet får börja verka minst 2 regnfria dagar. Titta gärna till taket efter behandlingen, snart är mossan borta. Att just ni har ett svårt tak brukar ligga på 2-3 % av 100 % tak där Taksopen TS3 använts. Vi säljer även medel, Tercol Mot Alger och Påväxt som tar död på rötterna: https://www.taksopen.se/behandling-mot-mossa-alger-smuts-pavaxt/tercol-mot-alger-pavaxt-valj-1l-eller-5l-forpackning

Alla delat fungerande utmärkt

Alla delat fungerande utmärkt! Mitt glastak på den inglasade balkongen på våning 3 är perfekt 🤩

19. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Hej Rita. Kul att höra att ni är nöjd med Tvätta fönster paketet TVF1 och att ert glastak nu är skinande rent.

Den funkar verkligen!!

En riktigt enkel, men väldigt bra, lösning för att få bort mossa och skräp på taket!

6. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet på mossverktyget Taksopen TS3. Kul att höra att ni är nöjd med produkten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra verktyg till tvätt av vindskivor och fasad

Bra information innan köpet
Mycket snabb leverans
Har nu använt fasadpaket 1b som fungerar helt som tänkt (upp till 7-8 m)- bra produkt!
Tvätt av vindskivor samt fasad gick nu utan stege

1. Februar 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för omdömet och härligt att höra att ni är nöjd med Tvätta Fasad paketet med 8 m skaft.

Snabb leverans, fungerar bra

13. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack Bertil för fina omdömet och glädjande att höra att Taksopen TS3, för att ta ner mossa, har fungerat bra för dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leveransen tog lite tid

Leveransen tog lite tid, men inte alltför besviken. Tycker dock att borsten är lite väl tung och svajig i utdraget läge.

8. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för omdöme. Tyvärr hade Gloria trycksprutan tagit slut när ni beställde och vi hade olika leveransbesked från Glorias svenska och tyska leverantör som gjorde det svårt för oss att informera om rätt leveransdatum till kund. Vi alla inblandade ber om ursäkt för detta men nu fungerar det bättre med leveranserna från Gloria. När vi väl fick hem trycksprutan igen så tog det 1 dygn tills du fick själva leveransen från att vi skickade. Gällande teleskopskaftet med slang på 8 meter så kan det kännas svajigt (fysikens lagar) men det gäller alla teleskopskaft på marknaden, oavsett material. Dra man ut det runt 7 meter med en borste på 400 gr så kan det kännas tungt. Teleskopskaftet väger 3,3 kg (inkl slang) plus borste. Man ska heller inte dra ut skaftet på max utan spara gärna minst 20 cm i föregående rör. Ju mer desto stabilare.

Fungerar perfekt!

Enkel att använda och fungerar.

5. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet på Tvätta Fasad paketet (fasadpaket1b). Härligt att höra att du är nöjd med produkten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tog lite lång tid att få varorna…

Tog lite lång tid att få varorna levererade, och en av produkterna saknade en ventil. Ventilen skickades snabbt från företaget, och produkterna har fungerat över förväntan, mitt tak och fasad är nu helt fri från påväxt

2. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet. Härligt att du är nöjd med våra produkter, inklusive Gloria trycksprutan med vår specialslang, Tercol och Tvätta fasad paketet. Glädjande att höra att allt gått bra med taket och fasaden, numera fritt från påväxt av alger / mossa! Vi ber om ursäkt för att din beställning blev försenad. Det som hände var att tillverkaren av själva trycksprutorna i Tyskland gav den svenska distributören 4-5 olika leveransbesked och som de i sin tur gav oss. Det var lite irriterande och snurrigt men det är sånt som tyvärr kan hända. Vi mailade er om förseningen och att det var lite svårt att få rätt leveransdatum från leverantör. Vi vill alltid ha (1) ett leveransdatum spikat och klart så vi kan kommunicera detta till kund. Den svenska leverantören bad oss om ursäkt för det inträffade. Det som normalt tar ett par dagar att leverera tog nu ett par veckor. Nu har vi, och leverantören, sett till så att detta inte händer igen.

Bra grejer

Bra grejer. Kommer väl till pass då andra inte funkar lika bra.

24. März 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack så mycket för omdömet och kul att ni är nöjd med våra lösningar och produkter.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det enda jag möjligen kan dra ner på är…

Det enda jag möjligen kan dra ner på är leveransen och val av leverantör. Det saknades telefonnummer i min beställning och sen hamnade paketet hos butik för upphämtning trots att det skulle levereras hem.

Osäker på var telefonnumret fallit bort. Antingen hos taksopen, Fedex eller Skellefteå Lastbilscentral.

Ringde dock taksopen och de var otroligt hjälsamma med att försöka förstå var paketet tagit vägen.

26. Februar 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet. Vi rekommenderar våra kunder att man alltid hör av sig till oss om paketet, efter att man fått ett spårningsnummer från oss, inte dykt upp inom 6-7 dagar. Vi kan aldrig boka frakt om inte fraktbolaget får ett telefon nr och mailadress av oss till mottagaren. Om ni har kvar kartongen så ser ni att ert mobilnummer står på adresslappen, m.a.o så har numret gått fram. Sedan verkar det som att för just ditt paket så blev det något tekniskt fel med avisering hos www.lastbilsstation.se och det hamnade oanmält hos ett ombud. Det kan krångla och strula hos alla fraktbolag, det är vår vardag. Men det är bra om man hör av sig till oss så vi får undersöka vad som kan ha hänt.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr