Banner for Taksopen.se

Taksopen.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det enda jag möjligen kan dra ner på är leveransen och val av leverantör. Det saknades telefonnummer i min beställning och sen hamnade paketet hos butik för upphämtning trots att det skulle levere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev glatt överraskad av produkten snökaran för tak (6 meter). Märktes direkt att den var tillverkad o konstruerad av någon är bekant med våra vinterförhållanden . Val av konstruktion o material... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har ett känsligt gammalt eternittak som var totalt över-beväxt med mossa. Taket tål inte högtryckstvättning och kan man kan ej gå på det, inte ens med att lägga ut skivor. Vi har tidigare p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nöjd. Jag hade en borste med vattenslang innan från annan leverantör och blev genomblöt när jag använde den. Med denna kunde jag tvätta utan att få en droppe vatten på mig och det kommer lagom me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reinigungsmittelanbieter
  2. Grundstückspflege

Vom Unternehmen geschrieben

Taksopen.se startade 2015 och är ett svenskt varumärke som drivs och ägs av John Wallin genom Nordik Tempo Rec AB. Vi utvecklar och erbjuder smarta, praktiska verktyg och lösningar för underhåll och rengöring av tak, fasader, solpaneler, fönster och andra svåråtkomliga ytor. Vår mest kända produkt är den patenterade Taksopen TS3, som gör det enklare att sopa och skrapa bort mossa och barr från taket. Med våra teleskopskaft och tillbehör kan många arbetsmoment utföras från marken, vilket gör arbetet både enklare och mer effektivt. I vårt sortiment finns även taksnöhyvlar, teleskopskaft, hängrännerensare, fönster- och fasadtvättstillbehör samt produkter för rengöring av solpaneler. Vi erbjuder också reservdelar och kompletterande tillbehör för att våra kunder ska kunna anpassa sina verktyg efter sina behov. Med samma teleskopskaft så kan man både sopa och skrapa bort mossan på taket, efterbehandla med mossmedel, tvätta fasad/solpaneler. Taksopen.se vänder sig till privatpersoner, fastighetsägare och företag som vill underhålla sina byggnader på ett praktiskt och genomtänkt sätt. Vi strävar efter att erbjuda funktionella produkter, tydlig information och personlig service före och efter köp. Vår ambition är att göra underhåll enklare, säkrare och mer tillgängligt – med produkter som är utvecklade för verkliga behov.

Ta hand om ditt hus - Snabbt, säkert och enkelt !

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har verktygen.
Skrapa bort mossa och behandla taket, tvätta fasaden, tvätta solpanelerna, tvätta fönster, rensa hängrännorna, ta ner snö från taket. Smarta lösningar för husägaren.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vilka kvalitetsprodukter

Vilka kvalitetsprodukter, supernöjd och så snabb leverans. Kan verkligen rekommenderas

15. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Taksopen.se

Kul att höra att ni är nöjd med våra produkter. Vi tackar så mycket för omdömet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra grejor och ett väldigt…

Mycket bra grejor och ett väldigt proffsigt bemötande när fraktbolaget strulade. Fick all den hjälp jag behövde, mycket uppskattat

7. Juni 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet och tack för ert tålamod. Härligt att höra att ni är nöjd med våra produkter!

Enkel att använda

Enkel att använda, går ju att dra ut till 6m, perfekt då jag har sju meter hög gavel att tvätta, plus i kanten för det extra borsthuvudet:)

2. Juni 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet och härligt att höra att ni är nöjd med Tvätta Fasad paketet (kan dras ut till 7-8 m) och Gloria trycksprutepaket med specialslangen.

Antwort von Taksopen.se

Tackar så mycket för omdömet och kul att höra att ni är nöjd med Tvätta Fasad paketet (enligt beställnings och referens nr)

Bra att ha

Bra att ha, för att få bort mossa och attlågga på Grönfri.

19. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för omdömet på Taksopen TS3 mot mossa.

Klockrent!

Vi har haft det i några veckor. Har bara skrapat utan borstar. Det blev otroligt bra. Min svärfar har kämpat med sitt tak i flera år (står under en ek). Nu blir det rent och fint utan att riskera brutna ben.

11. Mai 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för omdömet och härligt att höra att ni och svärfar är nöjda med produkterna och att taket blivit rent och fint!

Snabb leverans, bra produkt👍

4. Mai 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack så mycket för omdömet. Det glädjer oss att ni är nöjd med produkten.

Snabbt o smidigt köp

Snabbt o smidigt köp. Bra produkt som gör att man slipper gå upp på taket. Fungerar helt ok, fick bort all mossa. Blir dock tung när den är förlängd till max och kan bli svår att hantera men det är sånt man får räkna med vid dessa längder på verktyg.

6. Mai 2026

Antwort von Taksopen.se

Tack för fina omdömet och kul att ni är nöjd med produkten. Själva materialet, inklusive ett teleskopskaft på 8 meter, väger ca 3,8 kilo (1 kilo motsvara cirka 1 liter). Taket fungerar som stöd till Taksopen och vikten bidrar också till att man får lite tyngd på verktyget när man skrapar och sopar. Tyngden känns mest när man lyfter upp verktyget på taket från marken, eller flyttar arbetsområde på taket. Sedan är vi alla olika och för en del är denna vikt ingenting och för andra kan det kännas tungt. Man skulle kunna säga att en Taksopen TS3 väger som 4 liter mjölk och känns lite tyngre när skaftet dras ut til 6-7 meter.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skrapan passade inte riktigt till mina…

Skrapan passade inte riktigt till mina takpannor. Men det var lätt att modifiera den. Bra resultat totalt sett!

5. Mai 2026

Antwort von Taksopen.se

Hej Björn. Tack för omdömet. Härligt att höra att ni fick ett bra resultat med Taksopen TS3 mot mossa. Formen på de 3 skraporna som medföljer för 2-kupigt är måttade och baserade på de mest förekommande tak & tegelpannorna som finns på marknaden. Sedan har vi justerat någon millimeter här och där för att de ska passa de flesta pannorna. Saknas det någon millimeter till era pannor så är det bara att fila / slipa till dem. Det finns tyvärr inget underlag för att ha en plastskrapa för varje typ av takpanna (märke) och oftast är det okänt för kunden vilken takpanna och modell på t.ex 2 kupigt som man har och då blir det också svårt att beställa och kommunicera.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket professionellt och trevligt…

Mycket professionellt och trevligt bemötande
Fantastisk borste och knstruktion

17. April 2026

Antwort von Taksopen.se

Tackar för fina omdömet. Jag ser på referensnumret att ni beställde vårt Tvätta Fasad paket med borste 14508 (fasadpaket1b). Kul att höra att du gillar produkten och Taksopen.se.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr