‎ SWAGWRLD Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

jak do tad dobra obsluga klienta szybko odpisuja i odpowiadaja ba pytania zwiazane z zakupem. dobry kontakt z sprzedajacym.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kupiłem bluzę na przecenienie za 250 zł, konkretnie „bluza rozpinana 2-Stronna” ta niebieska, strona informuje o świetnej jakości, ale co z tego, skoro bluza idzie do mnie prawie miesiąc, a ja dalej... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serdecznie polecam wszystkim , kupiłem już 2 razy i 2 razy jestem tak samo zadowolony . Wszytko się zgadza z opisami paczki przychodzą szybko i bezpiecznie .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fajne ciuchy, zajefajna jakość oraz szybka przesyłka. Mega spoko, polecam wszytskim. Czekam na kolejny drop ubrań 🔥

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

45 Bewertungen

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

POLECAM !!!

POLECAM !!!
Szybka wysyłka, dobra jakość ubrań oraz miła obsługa. Nic dodać nic ująć, 5 GWIAZDEK !!!

17. Juli 2026

NIE POLECAM

NIE POLECAM ! , długie oczekiwanie na paczkę około 3 tygodni , koszulka (made in China) z poliestru z wklejonym zdjęciem, nie można skontaktować sie z firmą , dostałam maila że paczka już jest w drodze..co sie okazało nie została ona dostarczona nawet kurierowi..chciałam dokonać zwrotu i przestali mi odpisywać.

26. Juni 2026

Dzień dobry Pani Julio,

Przeczytałem to kilka razy i szczerze, zabolało. Nie dlatego, że opinia jest surowa, tylko dlatego, że widzę tu kogoś, kto po prostu chciał dostać fajną rzecz i został z niczym.

Trzy tygodnie to kawał czasu i doskonale rozumiem tę złość. 😔 Tak to u nas nie wygląda i tak wyglądać nie powinno.

Najważniejsze jest teraz jedno: zwrot się Pani należy i ani myślę tego utrudniać. Wystarczy, że napisze Pani do nas mailem i poda numer zamówienia, a wezmę tę sprawę osobiście i doprowadzę ją do końca.

Naprawdę zależy mi, żeby ta historia skończyła się inaczej, niż się zaczęła. 🙏

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tragiczna jakość i ubrania odbiegające…

Tragiczna jakość i ubrania odbiegające od tego co jest na zdjęciach. Typowy dropshipping z alieexpress. Zapewniają możliwość zwrotu produktu, a gdy dojdzie co do czego to zero odzewu mimo wyświetlania moich wiadomości. Niekorzystne komentarze na Tiktoku też usuwają. Chciałem raz zaufać marce z tikotka, ale jak widać w to definitywnie się nie opłaca pchać pieniędzy.

20. Mai 2026

Cześć,

Dzięki, że napisałeś. Wiem, że dziwnie to brzmi pod jedynką, ale wolę taką szczerość niż grzeczne milczenie. Z ciszy niczego się nie nauczę. 🖤

Nie będę Ci wciskał, że jesteśmy idealni, bo nie jesteśmy. Jesteśmy młodą marką, która się uczy w biegu, i jakość to dokładnie ten temat, przy którym siedzę teraz najciężej. Każdy kolejny drop ma być lepszy od poprzedniego i tak to u nas wygląda w praktyce.

Co do zwrotu, to u nas działa naprawdę, nie tylko w opisie na stronie. Napisz do nas mailem z numerem zamówienia, a ogarnę to osobiście.

Trzymaj się,

Bardzo ładne

Bardzo ładne, wygodne i dobrej jakości ubrania. Mega szyba wysyłka, dostałem moje zamówienie 2 dni po zakupie. Bardzo, bardzo polecam !!
Obsługa 11/10

2. Mai 2026

SWAGWRLD

Zamówiłem ze SWAGWRLD i szczerze jestem bardzo zadowolony. Ubrania wyglądają dokładnie jak na zdjęciach, a styl mega się wyróżnia – typowy streetwear/Y2K vibe. Materiał jest naprawdę dobry, przyjemny w dotyku i dobrze się nosi, nic się nie rozciąga ani nie wygląda tanio

2. Mai 2026

Fajne ciuchy

26. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam! Nie dość, że w opisie napisano, że jest w składzie 85% bawełny, a 15 elastanu, widać, że to sam poliester. Prawdopodobnie sprowadzają towary z chińskich stronek i sprzedają je z cztery razy drożej. Na stronie jest napisane, że zwroty do 14 dni są bezproblemowe, trzeba tylko napisać do nich w tym celu. Kupiłam bluzę za 225 zł, jest okropnej jakości, chcę zwrócić, bo przecież mam takie prawo, ale nie mam takiej możliwości. Wysłałam już masę wiadomości, czy to na mailu, Instagramie, Messengerze a nawet tik toku - milczą. Minął już tydzień, cisza. Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do klienta. NIE POLECAM!!!

9. April 2026

Dzień dobry,

Przykro mi, że bluza okazała się rozczarowaniem. Znam to uczucie, kiedy czeka się na coś z ekscytacją, a potem wyjmuje z paczki zupełnie co innego, niż się miało w głowie. 😔

To, co pisze Pani o składzie, biorę na poważnie. Opis musi się zgadzać z tym, co klient dostaje, i tyle. Sprawdzę tę kartę produktu i jeśli faktycznie coś tam nie gra, poprawimy to. Muszę tylko wiedzieć, o którą dokładnie bluzę chodzi.

Zwrot oczywiście Pani przysługuje i chcę go zrobić. Proszę napisać do nas mailem z numerem zamówienia, a przeprowadzę Panią przez to osobiście.

Chcę, żeby to się dobrze skończyło. 🙏

Dropshiping, trash

Dropshiping, ubrania słabej jakości zakupione na aliexpress/alibabie.

25. Dezember 2025

Cześć,

Ciężko mi się do tego odnieść, bo nie ma tu ani jednego szczegółu, którego mógłbym się złapać. A chciałbym. 🙂

SWAGWRLD buduję od zera i wkładam w to mnóstwo roboty. Nie twierdzę, że wszystko mamy już dopięte, bo nie mamy. Uczymy się na bieżąco i każdy kolejny drop jest lepszy od poprzedniego.

Jeśli było u nas zamówienie i coś zawiodło, napisz do nas mailem z numerem zamówienia. Zwrot albo wymiana to u nas standard.

Jedno zdanie krytyki niewiele mi daje. Konkret potrafi realnie coś zmienić. 🔥

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr