jak do tad dobra obsluga klienta szybko odpisuja i odpowiadaja ba pytania zwiazane z zakupem. dobry kontakt z sprzedajacym.
Das sagen Bewerter
Serdecznie polecam wszystkim , kupiłem już 2 razy i 2 razy jestem tak samo zadowolony . Wszytko się zgadza z opisami paczki przychodzą szybko i bezpiecznie .
Fajne ciuchy, zajefajna jakość oraz szybka przesyłka. Mega spoko, polecam wszytskim. Czekam na kolejny drop ubrań 🔥
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 23 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Bardzo fajny sklep
Bardzo fajny sklep, duży wybór ubrań i dobra jakość. Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Polecam!
Zajebiscje wygodne dresy te 999 mega…
Zajebiscie wygodne dresy te 999 mega polecam plus mają zajébisty krój
bardzo dobre jakosciowo ciuchy obsluga…
bardzo dobre jakosciowo ciuchy obsluga 10/10
Zajebiste ciuchy pozdrawiam
Zajebiste ciuchy pozdrawiam
Dobra jakość ubrań i bardzo mili…
Dobra jakość ubrań i bardzo mili producenci
obsluga
dobry kontakt z sprzedajacym.
Dojebana strona legit wszytko ciuszki…
Dojebana strona legit wszytko ciuszki zajebiste
Sprzedawają tania chińszczyzna a…
Sprzedawają tania chińszczyzna a komentarze pod niezadowolonymi kupującymi to istna żenada. Nie robicie zwrotów!! Oszuści!!!!!!!!
Kupiłem bluzę na przecenienie za 250…
Kupiłem bluzę na przecenienie za 250 zł, konkretnie „bluza rozpinana 2-Stronna” ta niebieska, strona informuje o świetnej jakości, ale co z tego, skoro bluza idzie do mnie prawie miesiąc, a ja dalej nie dostaję informacji, poczekam jeszcze i mam nadzieję że moja opinia się zmieni, jeśli bluza do mnie dojdzie
Aktualizacja:
Tak jak myślałem, bluza to plastikowe gowno, i nie wydaje mi się żeby miała chociaż 20% bawełny, nie polecam tu kupywać, bo zostaniecie oscamowani
Próbuję zwrócić produkt już trzeci raz
Próbuję zwrócić produkt już trzeci raz i nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na maila. Bardzo słaba obsługa klienta, nie polecam.
typowy dropshiping i scam
typowy dropshiping i scam widoczny z daleka. projekty które podaje za sowje nawet nie są jego (ta bluza z panterką to orginalnie marcelo miracles). Tutaj jedyne co mozna dostac to ewidenta podwala z chinskiej strony XD
Przepłacanie/Dropshipping
Ubrania oferowane w tym sklepie można bez problemu znaleźć na platformach typu Temu czy AliExpress przy użyciu wyszukiwania obrazem. Wygląda to na klasyczny dropshipping lub model private label – jakość produktów i ich fasony są identyczne, jednak cena w tym miejscu jest 2-3 razy wyższa. Przed zakupem polecam sprawdzić czas dostawy oraz regulamin zwrotów, ponieważ ceny nie odzwierciedlają unikalnego designu czy wyższej jakości, a jedynie wysoką marżę narzuconą przez pośrednika.
Super ciuszki i fajna jakość
Wszystko super
Wszystko super, dobra jakość, szybka dostawa i dobre ceny. Serdecznie polecam.
Bardzo dobra jakość i najważniejsze że…
Bardzo dobra jakość i najważniejsze że legit
bardzo mila obsluga zawsze pomagaja sa…
bardzo mila obsluga zawsze pomagaja sa mili i o wszystko mozna pisac ciuchy mega dobrej jakosci polecam!!
Bardzo fajne bluzy
Mega fajna stronka
Mega fajna stronka, ubrania wyglądają jeszcze lepiej na żywo. Dobra jakość, szybka wysyłka i super styl. Polecam! 🔥
Bardzo dobra jakość i dobrze wyglądają…
Bardzo dobra jakość i dobrze wyglądają ubrania polecam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.