Faja Lobi Food B.V.  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Mehr ansehen

1. Gewürzhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.

Hervorragend

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een prachtig boek met heerlijke…

Het is een prachtig boek met heerlijke recepten! Er staan ook foto’s bij wat ik zelf altijd fijn vind. Wij hebben het boek een goede week in huis en ben al verliefd op drie gemaakte gerechten. De saté, nasi en macaroni zijn zalig!!
Het boek hebben wij besteld en zeer snel geleverd gekregen in goede verpakking.
Het boeken hebben wij gekocht nadat onze bonusvader er heerlijke recepten uit had gemaakt! Dit wilde wij thuis ook proberen en zo doende!

6. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lekkere makkelijk te gebruiken…

Super lekkere makkelijk te gebruiken producten , snelle verzending en de kookboeken zijn erg duidelijk met heerlijke gerechten die denk ik voor iedereen te bereiden zijn , ook al ben je misschien geen keukenprins(es)
Een echte aanrader dus

28. April 2025

vegan trassie

Ik heb vegan trassie bij hun besteld. Prima te eten!
Zo hoefde ik ook niet winkels af te struinen voor een niche-product.
Op het beloofde moment bezorgd.

13. April 2025

Faja Lobi producten

Wij gebruiken de Faja Lobi producten best al lang
Keek altijd op internet voor een heerlijk recept hiervoor
Heb nu ook de kookboeken gekocht
Waar heerlijke gevarieerde recepten in staan en wij er al het nodige van hebben uitgeprobeerd . en wij kunnen zeggen de moeite waard en heel verfijnde keuken echt een aanrader

8. April 2025

(H)eerlijk boek.

Ik heb het boek besteld, vol met allerlei lekkernijen.
Heel erg gemakkelijk om nu heerlijk eten te kunnen maken met al de recepten !

1. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een duidelijk top boek

Wat een duidelijk top boek.
Heb al verschillende recepten gemaakt.
De Surinaamse bami is echt een aanrader helemaal top.
En erg makkelijk om te maken.
Ben zeer enthousiast
Arie

29. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel acuraat en goed verpakt.

Wat een ander niet heeft kan je hier wel vinden.
Wij hebben nu al een aantal keer Surinaams eten gemaakt en ook voor feesten. Eigenlijk altijd een succes.
Bij surinaams eten konden we wel de sateh marinade vinden van Faja Lobi en werd goed verpakt, dezelfde dag aan ons verzonden.

Een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

31. März 2025

Kookboek deel 6

Snelle levering & Práchtig verpakt kookboek !! Wat een heerlijke recepten, duidelijke omschrijving en wat ik nog nooit heb gezien in kookboek is de QR code bij elk recept. Daarmee kun je de kookvideo bekijken, echt fantastisch!! Heel blij mee!!

18. März 2025

De producten van Faja Lobi zijn…SUPER Awesome

De producten van Faja Lobi zijn verwerkt met echte surinaamse kruiden. Ze zijn makkelijk toepasbaar en zorgen voor een aangename (Surinaamse) smaak. Ook het kookboek met bekroonde familierecepten is een aanrader. Staan de gerechten duidelijk in omschreven en een filmpje ondersteunt het gerecht. Dit maakt dat alle recepten makkelijk te bereiden zijn. Elk recept geeft dan ook aan welke producten van Faja Lobi je het beste kunt gebruiken. Ik ben een fervent aanhanger!

24. März 2025

Lekker kookboek!

Via de website van Faja Lobi voor een recept kwam ik hun kookboek tegen. Deze op dag van aankomst meteen gebruikt en twee lekkere gerechten uit gemaakt.

6. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vega trassi is een uitkomst!!

Ik ben dol op rendang. Alleen ben ik allergisch voor vis- en schelp-/schaaldieren. Trassi is een belangrijk ingrediënt in het gerecht, maar mag ik dus niet. Als alternatief gebruik ik hiervoor de vega trassi. De rendang smaakt er niet minder om en ik kan het weer heerlijk eten, evenals meerdere gerechten waarin trassi hoort. Ideaal! Verzending was trouwens ook erg snel en netjes verpakt

17. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr