Summitweek Bewertungen 217

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klovne selskab uden lige. Ikke styr på noget og vi ender 7 personer på et 4-6 mands værelse hvor der bestemt ikke var plads. Vi bliver solgt et armbånd til rabat grundet dette, men armbåndet er fuldtæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi hade valt att flyga från franska alperna hem till Sverige. Tog 46 h från att vi checkade ut, till att jag kom hem på grund av förseningar och Summitweeks dåliga information och åtgärder. Den enda e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hade en toppen vecka! Härliga guider på bussresan ner och där efter nere i Valdisere. Vi bode ski in ski out bredvid gondolen i la dallie. Ett av det bästa grejerna med att bo med summitweek var at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Væsentlige forsinkelser og ikke…

Væsentlige forsinkelser og ikke samarbejdevillige. Vil aldrig bruge dem igen.

29. Januar 2020

Hej Gustav,

Jeg er ked af, at vi har haft forsinkelser på din rejse. Hvis du vil sende mig en mail med deltaljer på mail@summitweek.com vil jeg kigge nærmere på din sag. Her må du som minimum gerne fortælle omkring dit fulde navn og hvilken bus du har været med.

// Lasse - Summitweek

Inget boende 3 veckor innan resa

Vi ska på resa till Val Thorens vecka 9 med skolan och har boket genom dessa. Allt såg bra ut till en början, bra pris osv men någon vecka efter det att vi betalade mailade vi dem och frågade om länken till vårt rum.

Länken kom och vi såg att det var ett rum för 3 pers - men vi var 4 som skulle bo där. Därför ringde vi dem och frågade hur detta skulle gå ihop - varpå de svarade ”Oj, självklart fixar vi detta. Vi hör av oss om någon vecka” Efter ungefär en vecka ringer vi till dem för att fråga hur det går, de svarar ”Vi jobbar på det, ring igen snart” Nu är vi ungefär i mitten av December så att vi testar ringa igen ca en vecka efter och de säger ring efter nyår.

Vi ringer efter nyår, fortfarande samma svar ”Vi löser detta, ni behöver inte oroa er.” Nu börjar även föräldrarna ge sig in i detta eftersom att det var knappt 3 månader kvar till avresa och vi fortfarande inte fått något boende bekräftat. Båda mina föräldrar mailar dem och de svarar inte förrän efter 1 vecka.

Kortfattat skriver de att de inte vet när, var eller OM de kommer att kunna fixa lägenheter till oss. Fortsatt skriver de att vi kan få 2500kr ersättning för att leta nytt boende, nu 3 veckor (!!!) innan avresa. Självklart kommer man inte att få ett boende i Val Thorens, under sportlovsveckan för så här lite ett par veckor innan avresa. Löjligt.

Vi har alltså betalat 10 tusen kr för en resa till alperna där vi nu 3 veckor innan resan inte är säkra på om vi har något boende.

Summering: Boka inte med summitweek.

28. Januar 2020

Hej Emil
Tack för att du tagit dig tiden och skrivit. Det glädjer mig att samtliga kom med på resan och fick boende. Jag hoppas ni har en härlig vecka nere i Val Thorens.
Om det är något mer du vill ha svar på eller har frågor får du gärna höra av dig till oss på info@summitweek.com.
Ha en bra dag!

//Edvin Summitweek

Mycket dåligt

Mycket dåligt! Började med att bussen var sen. När vi sedan kom fram fick vi veta att depositionen för boendet var 750 euro istället för 300 per rum som det stod både i summitweeks app och på boendets hemsida. När vi påpekade detta fick vi en knapphändig förklaring från guiderna om att det stod 750 för dem och att de inte visste att det inte syntes för oss. Boendet var ganska dåligt men det är väl förståeligt med tanke på priset. Två dagar innan hemresa får vi reda på att vi ska resa hem två timmar senare än vad som stod på resebeviset och varför det var så kom ingen förklaring till. På grund av att de lägger hemresan så sent på dygnet behöver vi dessutom vänta i tio timmar från att vi checkat ut tills dess bussen går. Kommer inte åka med summitweek igen, de har ingen servicekänsla över huvud taget!

Edit 1: (17.57) nu ett par timmar innan avgång får vi veta att bussen är över en timme sen och tidigast kommer kl 21. Det är kallt här.

Edit 2: (18.37) vi har nu fått veta att vi endast får förvara bagaget här till kl 20 sen måste vi flytta det till ett annat ställe tills bussen kommer.

Edit 3: (19.23) bussen är nu försenad till 21.45. Detta är vad summitweek skriver om sig själva på sin hemsida: "Vi brinner för att hela tiden överträffa förväntningar på vad som är möjligt att uppleva under en skidsemester." Detta kan jag definitivt ställa mig bakom, förväntade mig en kortare försening så detta har helt klart överträffat förväntningarna.

25. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det här är det värsta bolaget jag varit…

Det här är det värsta bolaget jag varit med om, noll servicekänsla alltid sen med information och blir sig inte ett dugg om sina resenärer. Jag och de jag åkt med har gjort en deal att aldrig mer åka med summitweek. Katastrof...
Vi åkte med dem till Val Thorens och bussen ner var 5h sen och bussen hem som vi väntar på nu har redan 3h sen avgångstid..

25. Januar 2020

Hej Henrik.
Va tråkigt att ni känner att det inte blir fler resor med oss. Om du hade velat beskriva ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss på info@summitweek.com så hjälper vi dig därifrån.
Ha en bra dag!
//Edvin Summitweek

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Allerede før jeg er kommet afsted…

Allerede før jeg er kommet afsted sejler det fra Summitweeks side af. Der starter med de glemmer at sende nr. 2 mail, hvor jeg skal betale det resterende beløb af rejsen. Nu her 8 dage før afrejse har jeg endnu ikke modtaget et rejsebevis hvor afgangstider står osv.jeg har rykket på og blevet lovet svar efter 2.dage, hørte intet , ringede til dem og fik at vide at jeg fik svar senere samme dag, det er 3 dage siden. Jeg tænker et firma med så lidt styr på sine sager, hvad skal jeg så forvente når jeg er afsted ? At det hele sejler.. De skal simpelthen stramme op og det er sidste gang jeg rejser med dem.

16. Januar 2020

Hej Morten,

Tak for din respons. Jeg er ked af du ikke har fået dit rejsebevis i tide - vi sigter altid efter at du senest har det en uge før afrejse som vi ikke har formået som du fortæller. Hvis du vil uddybe sagen yderligere eller kommenterer på konsekvenser for din tur er du velkommen til at kontakte os på mail@summitweek.com

// Lasse - Summitweek

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rejser aldrig med Summitweek igen.

Rejste med Summitweek på skiferie til Val Thorens, og det var den værste oplevelse nogensinde. De havde ikke styr på en skid, og vi ventede så mange timer på at få vores værelse, som var beskidt og ulækkert, og tilmed lugtede af røg. Vi prøvede at få et nyt værelse, men Summitweek var ikke til nogen hjælp, trods det at vi havde betalt mange tusindekroner for skiferien.

Jeg kunne aldrig finde på at rejse med dem igen.

31. Oktober 2019

Hemsidan kraschar bara!

Hemsidan kraschar bara, har suttit här i timmar och refreashar men fanskapet funkar ju inte. Oproffsigt med en server som har dålig kapacitet. SKANDAL!

15. September 2019

Køb aldrig deres guldarmbånd

Køb aldrig guldarmbånd
Værste fis du kan få for 600 kr. De tilbyder lækre burgere osv. når de vil sælge deres armbånd, men så snart du står dernede bliver du kun tilbudt pasta bolognese og et glas juice til morgenmad. Når man så klager over det, tilbyder de kun 50% refundering af beløbet.

Pengene værd

Jeg har udelukkende positive ord at sige om Summitweek - God og pålidelig service. De har igen i år stået for, at skiferien har nået nye højder ved at have arrangementer, der både var sjove såvel som nyttige, da vi bl.a. fik mad på pisten og en kunstner i form af skinz på bjerget.

Fremragende service!

Det er nu 2. gang jeg rejser med Summitweek og igen i år modtog vi super god service - hele vejen fra DK til Val Thorens. Super arrangementer dernede, hvor guiderne var synlige og behjælpelige i tilfælde heraf. Fedt med service- og nødtelefon døgnet rundt, dejlig trygt!

Kun gode anbefalinger herfra!

Køb aldrig guldarmbånd

Køb aldrig summitweeks guldarmbånd! Vi (5 drenge) er intet mindre end blevet røvet ved købet af det åhh så fine guldarmbånd som summitweek tilbyder. I videoen som er lavet omkring armbåndet, kan der vælges mellem flere retter på menu kortet (bl.a. burgere) samt drikkevare. Dette kan meget nemt antydes som meget falsk markedsføring som oven i købet er ulovligt. Dette kan konkluderes på baggrund af at vi til morgenmad kan få en lille rimelig ringe cookie med en kop te eller juice til. Frokosten består kun af spagetti bolognese hver dag, hvilket ihvertfald ikke var det som der blev vist i videoen. Vi har kontaktet guiderne, og de kan selvfølgelig ikke gøre meget, hvilket også er helt forståeligt. De har sagt vi kan “prøve” at kontakte kontoret hvis vi er utilfredse. Og det vil ihvertfald også blive gjordt...

17. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er det muligt at give 0 stjerner?

Er det muligt at give 0 stjerner?
Efter en uge i Val Thorens, må der godt nok kigges med bebrejdende øjne på dette “rejseselskab” som jeg ikke engang vil kategorisere det for.
Katastrofalt hotel, hvor alt er faldefærdigt. Dog vil jeg sige at deres guldarmbånd må siges at være den ringeste oplevelse på denne ferie - vi blev lovet frokost og morgenmad, hvorefter vi kommer til Val T og finder ud af morgenmaden består af en cookie og en kop kaffe, men værst af alt er frokosten som udelukkende består af 6 gange spaghetti.
Ville aldrig nogensinde anbefale dette rejseselskab til nogen, nok rettere det modsatte! Hvis i overvejer Summitweek, så nej det er ikke pengene værd

17. April 2019

Skuffende på flere punkter

Godt skiområde. Men generel dårlig service, når man spørger guiderne om noget kan de ofte ikke komme med noget svar. Indlogering er virkelig dårlig, værelserne ligner jeg ved ikke hvad. Dørene kan ikke lukkes ordentligt, køkkenet er ved at falde fra hinanden og der er spindelvæv i alle hjørner. Men værst af alt er dette guldarmbånd som skulle give adgang til morgenmad og frokost alle dag med drikkevare. Til morgenmad består menuen af en cookie med en kop te eller juice. Frokost er samtlige dage spagetti bolognese med en lille øl eller sodavand. I videoen som er lavet omkring armbåndet, kan der vælges mellem flere retter på menu kortet samt drikkevare. Videoen kan findes på summitweeks egen hjemmeside

16. April 2019

Katastrofal indlogering og…

Katastrofal indlogering og efterfølgende behandling!
Jeg var en tur med nogle venner i Tignes, gennem Summitweek, og fra første dag i Tignes fandt vi ud af at vi ikke fik det vi troede vi havde betalt for. Vi blev indlogeret i en lejlighed, hvor vi havde betalt ekstra, med vagter der chikanerede og truede os. Vi fik solgt en tur med fest, hygge og ski, men Summitweek gav os lejlighed, hvor sengetiden var kl 22 og vagter gik ind i vores lejlighed uden at banke på og uden nogen form kommunikation idet de ikke snakkede engelsk. Ydermere har vi efterfølgende spurgt om refundering, men Summitweek tager intet ansvar og gør ikke noget for at hjælpe os videre, på trods af at de godt ved der er begået en fejl.

Dårlig indlogering!

Vi havde booket chalet og betalt 6400kr for det. Vi får intet af vide om boligen da vi bookede, først en uge før vi skal afsted for vi at vide at to af os skulle sove i sovesofa i stuen.
Ikke nok med det, så har de også indlogeret os på et familiehotel, hvor det ikke var tilladt at drikke og vi fik af vide af vagterne vi skulle sove kl 22:00

Endeligt rejsebureau

Endeligt rejsebureau. Jeg var afsted i tignes med nogle venner og vi have betalt ekstra for en bedre lejlighed. Det viste sig dog at vi var blevet indlogeret et fuldstændigt forfærdeligt sted hvor at vagterne kom og truende en hvis man var vågen efter kl 22, samt chikanerede os ved at gå ind på vores værelse uden at banke på og endte med at blive voldelig. Summitweek har indrømmet at vi har boet et dårligt sted og det ikke var optimalt, men på trods af det frakender de sig alle muligheder for en refundering.
Jeg fraråder stærkt alle mennesker at rejse med summitweek. Det er et elendigt, uorganiseret rejsebureau, hvor der er dårlig kundeservice og de ting de sælger ikke matcher hvad man får!

Blev helt enkelt lurad på 16000 kr

Blev helt enkelt lurad på 16000 kr, vi köpte det mest exklusiva summitweek hade att erbjuda. Vi bodde i en barack när vi blev lovade att bo i ett hotel med massa exklusiva erbjudanden, masor annat hände också! Summitweek lurar ungdomar på pengar.

2. März 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr