Unternehmensdetails
- +45 53715700
- info@subit.dk
- subit.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Min vagtplan er altid forkert om…
Min vagtplan er altid forkert om fredagen, så når der står jeg har fri kl.14 -hvilket jo er lækkert nok om fredagen - så har jeg egentlig først fri kl.16👎👎Det er møg øv at blive pranket med at have fri kl.14 på sådan en dejlig fredag og kundeservice kan ikke finde ud af at fixe det. Det er ikke okay. Dato for oplevelse er hver fredag
Subit fungerer rigtig fint for…
Subit fungerer rigtig fint for ledelsen, vikarer, skemalægger, vikardækker og lign. og UTROLIG ELENDIGT for lærere! Der er så mange funktioner som vi savner, ting der ikke virker og ting der tager utrolige mange klik.
Jeg har arbejdet med Subit i flere år…
Jeg har arbejdet med Subit i flere år og kan kun sige positive ting om Subit og den service jeg har modtaget fra dem. Programmet som jeg bruger som vikardækker, er både tidsbesparende og en økonomisk gevinst for skolen. Jeg glæder mig til at vores SFO-modul bliver implementeret, så pædagogerne skema og årsnorm bliver lagt direkte i Subit.
Shila Høeg
Administrativ leder
Holmegaardskolen
Næstved
Som vikar
Jeg har erfaring med Subit som lærervikar, det virker super. Forholdsvist enkelt og ligetil uden problemer.
Det kunne dog være nemmere med utilgængelighed-funktionen, fx hvis man kunne indstille den til at gentage sig og hvis man kunne finde en nemmere måde at skrive klokketidspunkt ind i stedet for at taste den selv.

Antwort von Subit - Automatiser vikardækning
Tommel op til subbit - oplevelse fra vikar
Subbit fungerer super godt, i forbindelse med jobbet som vikar.
Appen gør en opmærksom på sine vagter, i form af en automatisk opringning, så man er sikker på at møde op til sine vagter, samt blive informeret om de ændringer der nu end skulle ske i løbet af ens arbejdsdag.
Derudover fungerer appen overskuelig, og har forskellige funktioner, der bl.a. viser ens timer i den givne lønperiode, både i form af lærer- og pædagogtimer.
Vikardækkning i Subit
Subit har gjordt en kæmpe forskel i vores planlægning og fordeling af ressourcer. Det er ikke kun administrative medarbejder der kan se fordelen ved brug af Subit, det er også det som det pædagogiske personale giver indtryk af. De kan få hurtige informationer og en nem og effektiv skoledag med Subit.
Senada Balihodzic
Afdelingsleder Espergærde skoledistrikt
Som vikar
Som vikar har, jeg haft en del problemer med den app. Når det så er sagt vil jeg sige, jeg har haft en god snak med Kundeservice (Philip) som kontaket mig for at hjælpe mig med mit problem. så jeg kom i kontakt med den søde Emil, som nu ser på mit problem
så super god og hurtigt kundeservice

Det værste program
Det værste program, virker aldrig, laver fejl konstant.hold jer langt væk

Antwort von Subit - Automatiser vikardækning
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.