EGN (Netværk Danmark) Bewertungen 25

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod. I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder. Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Karriere- und Bildungsanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Vi skaber personlig, faglig og forretningsmæssig værdi gennem fortrolige netværk. Siden 1992 har EGN (Executives'​ Global Network) tilbudt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sikke et elendigt firma fuldstændig…

Sikke et elendigt firma fuldstændig uprofessionelt.
De sletter mine tidligere anmeldelser, hvilket siger en del om deres troværdighed.
Deres medarbejdere virker uengagerede og uprofessionelle det føles ærligt talt som en børnehave.

Kære Rikke

Min tidligere anmeldelse er desværre ikke blevet fjernet af Trustpilot, men jeg har redigeret teksten.

Vi er flere, der deler samme oplevelse efter at have benyttet jeres ydelser, og desværre lever det ikke op til det, I tilbyder. Vores indtryk er, at der er en væsentlig afstand mellem forventning og den service, vi har modtaget.

Jeg er naturligvis åben for at mødes med jer og drøfte sagen nærmere. Som situationen er nu, vil jeg dog ikke kunne anbefale jer til andre, og jeg vil også dele min oplevelse på Google.

16. April 2026

Kære Lucas

Vi har modtaget din anmeldelse og tager din feedback alvorligt.

Vi vil gerne præcisere, at vi som virksomhed ikke har mulighed for at slette anmeldelser på Trustpilot. Den tidligere anmeldelse er blevet fjernet af Trustpilot, fordi den ikke levede op til deres retningslinjer.

Det ændrer dog ikke på, at vi ønsker at forstå din oplevelse.
Vi bestræber os på at levere en professionel og tryg oplevelse for alle, og derfor er det vigtigt for os at få klarlagt, hvad der ligger bag din henvendelse.

Du er derfor fortsat meget velkommen til at kontakte mig direkte på rlf@egn.com.

Rikke

Rikke Lolk Fjeldsted
CEO, EGN Group

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Questionable company

Questionable company, they popped up on Linked In as a professional womens group I could join. I clicked on the link. I was contacted by phone by a gentleman. The cost for this group is 4100sfr per year!! I belong to several professional organizations, none of them have a fee this exorbitant. Buyer beware.

7. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Savner du inspiration i dit arbejdsliv…

Savner du inspiration i dit arbejdsliv til at løse opgaver eller ønsker du sparring på kritiske emner, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til at deltage i en EGN netværksgruppe. Det er et professionelt og yderst givende forum, hvor vi dykker ned i relevante og nøje udvalgte emner. Vi har fornøjelsen af inspirerende og kompetente oplægsholdere, og rammerne for netværket er præget af stor fortrolighed, åbenhed og værdifuld sparring. Vores erfarne netværksleder er en fantastisk facilitator, der på eminent vis skaber en god og konstruktiv dialog, samtidig med at der sættes retning, når det er nødvendigt. Det er et netværk, der virkelig gør en forskel!

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sparring og fortrolighed i professionelle rammer

Jeg har været i et PA netværk i nogle år efterhånden og kan kun anbefale. Vi tager relevante og selvvalgte emner op, har inspirerende indlægsholdere, og stor fortrolighed og sparring i rummet generelt. Vores møder faciliteres af vores erfarne netværksleder, der skaber rammen for god dialog, og samtidig formår at tage styring når relevant.

10. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog…

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod.
I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder.
Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive slettet af deres mailingsliste.
Fantastik dårlig stil for noget som promoverer sig som et netværk for C-level.

16. Mai 2024

Hej Claus

Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Vi bestræber os altid på at drive vores netværksgrupper efter vores medlemmers behov, og lykkes heldigvis også med det i langt de fleste tilfælde.

Med hensyn til den manglende tilbagebetaling, kan vi se i vores system, at den skulle være gået igennem. Det håber vi også fremgår hos dig. Ligeledes har vi naturligvis taget dig af vores mailinglister.

EGN

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uopfordret kontakt til min…

Uopfordret kontakt til min arbejdsplads.

Dette firma har netop prøvet at kontakte mig ved at ringe op til mit arbejde.
Jeg har aldrig talt eller kommunikeret med dem før.
Det er fuldstændig uacceptabel adfærd.

22. März 2024

Hej

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi har haft kontaktet din arbejdsplads ifb. med vores ydelse, og ville gerne i kontakt med dig i samme ombæring. Hvis du sender en mail til info.dk@egn.com sørger vi for at din arbejdsplads ikke bliver kontaktet igen.

EGN

Uacceptabel telemarketing

EGN har flere gange forsøgt at hverve mig til deres netværk. Først gennem LinkedIn, hvor jeg pænt sagde nej tak. Det er helt fair, men så forventer jeg også at de stopper der.
Det gjorde EGN ikke. De ringede direkte til mit arbejde og beder om at blive stillet om til mig. Hvilket jeg synes er alt for aggressivt i forhold til at opsøge og hverve medlemmer. Her sagde jeg også nej tak og trods det har EGN flere gange forsøgt at ringe til mig via omstillingen i receptionen på mit arbejde. Det er helt uacceptabelt at bruge telemarketing på den måde i min optik.

4. Oktober 2023

Antwort von EGN (Netværk Danmark)

Hej Bill. Vi er først og fremmest kede af din oplevelse. Det har ikke været hensigten. Vi har haft kontaktet i ”arbejdsøjemed” derfor har vi også haft ringet til din arbejdsplads omstilling. Vi har haft ringet 2 gange hvor der ikke blev stillet igennem , og 1 gang hvor vi talte med dig. Derefter har vi ikke kontaktet dig yderligere, og kommer heller ikke til at gøre det fremover.

Du er velkommen til at række ud hvis du ønsker yderligere forklaring eller er uenig i ovenstående – kontakt os på info@egn.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekruttering af nye til netværket gør ENG til et utroværdigt netværk

Jeg har gentagne gange oplevet en hvordan ENG har en meget agressiv rekruttering af nye til deres netværk.
Jeg er over de sidste 3 år blevet ringet op mere end 40 gange, trods det at jeg har udtrykt, at jeg ikke er interesseret i at støtte den måde de driver virksomhed på. De er blevet bedt om at lade være med at kontakte mig og øvrige ansatte i virksomheden, men de fortsætter med at ringe.

16. Juni 2023

Kære "LBN"

Vi er kede af din oplevelse. Dog er det ikke en process, vi normalt har, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Må vi bede dig sende os en mail på marketing.dk@egn.com med information om dit navn og hvem du har haft kontakt med hos os?

Vi tager din feedback seriøst og stræber efter at forbedre vores service og den samlede oplevelse for alle, vi har kontakt med.

Mvh. EGN

Uopfordret kontakt …

På basis af en uopfordret henvendelse fra en af jeres netværksansvarlige, aftalte jeg et møde, som jeres netværksansvarlige aldrig dukkede op til. Hverken hans assistent eller jeg kunne lokalisere ham og få forklaring. Jeg valgte derfor at sige pænt nej tak til yderligere kontakt. Trods dette forløb vælger I at blive ved med at kontakte mig via mail. Jeg vil bede jeg ikke kontakte mig igen, da jeg stadig ikke ønsker samarbejde med jeres firma.
På forhånd tak og fortsat god dag.

——

13/10-23
Det er ikke korrekt, så derfor er jeg uenig, men bare sørg for ikke at kontakte mig igen, så lad os endelig slå en streg over det.
God week-end

29. März 2023

Antwort von EGN (Netværk Danmark)

Hej Robert. Tak for din besked. Vi beklager meget det som vi opfatter som en misforståelse. Rent faktisk var der mødt en rådgiver op fra vores side, men der må have været sket en fejl. Rådgiverens assistent eller rådgiveren kan ikke genkende forløbet. Ligesom vi ikke har haft kontakt til dig siden eller forsøgt at kontakte dig(vi har noteret dette skete i 2022).

Well aged values.

This is an amazing employer for an old-fashion work environment.
"So haben wir es immer gemacht."
...and don`t seem to be changing anything very soon.

4. November 2021

Fuld tilfredshed

Jeg har været medlem af en netværksgruppe i EGN siden efteråret 2020. Jeg har været utrolig tilfreds og værdsat hvert eneste møde, som har tilført mig viden og et værdifuld netværk, sideløbende med at jeg følger diverse webinarer. Personligt har jeg sat meget stor pris på netværket i min almindelige dagligdag samt støtte undervejs fra min netværksleder. Jeg har kun positive ord i forhold til EGN og håber at kunne fortsætte i de kommende år.

9. September 2022

Professionelt netværk

Har i gennem flere år været medlem af flere ledernetværk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netværksledere og rige muligheder for at deltage i spændende online events.

30. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

If you're looking for a professional network look no further than EGN!

I was looking for a network group for a long time. Most of the network operators were simply interested in getting me signed up. There was little regard for finding the right network, just getting me to sign up. EGN actually spent time discussing my specific circumstances and what I had to offer in order to find the right network. That early time spent was invaluable and consequently EGN were able to introduce me to a network which fulfilled all my own requirements as well as one in which I can contribute to. They were focused on what was best for me and the network, not their subscriber figures.

It is also important to add that the network I belong to is exceptionally well led and facilitated. Communication is often with the right number of meetings and events. They have created a sense of belonging and team membership which motivates me to greater levels of participation. Even during Covid there was an effort to ensure the network stayed connected with online and hybrid meetings to accommodate each member's needs and comfort-levels.

Based upon my own experience, I encouraged a number of my own employees to engage EGN to find networks of their own. All found the right network to join.

9. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr