Zeer tevreden met het eindresultaat. Ik had gekozen voor de optie iets meer betalen, maar dat iemand de vlag nog even checkt. Ik werd daadwerkelijk ook echt gebeld met nog een paar kleine vragen. Iets... Mehr ansehen
-Voelde persoonlijk. Bij bevestiging bestelling foto van twee mannen die ervoor gaan zorgen dat de bestelling geleverd wordt. -Telefoon nummer erbij voor zonodig -correcte levering van een mooie... Mehr ansehen
Wow, gewoon super! Ondertussen bestel ik al meer dan 4 jaar al onze vlaggen hier, voor carnavalsbals, luchtballonfestivals en radiouitzendingen. Telkens opnieuw krijgen we topkwaliteit geleverd, en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top bedrijf!!! Ik had ons spandoek te laat besteld voor de Nijmeegse vierdaagse. Gebeld op de een na laatste dag, vriendelijk te woord gestaan en ze zouden er alles aan doen om de levering te verspoed... Mehr ansehen
Über Stuntvlaggen
Vom Unternehmen geschrieben
Bent u op zoek naar hoogwaardige vlaggen op maat tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding? Stuntvlaggen is dé specialist in vlaggen bedrukken voor bedrijven, scheepvaart en MKB. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren wij bedrijfsvlaggen, scheepsvlaggen, gevelvlaggen, beachflags en promotievlaggen in elke gewenste oplage. Van kleine aantallen tot grote series, wij produceren snel, scherp geprijsd en in topkwaliteit.
Onze vlaggen worden volledig op maat gemaakt. U kiest het formaat, de afwerking en het ontwerp, wij zorgen voor een haarscherpe bedrukking en duurzame materialen die geschikt zijn voor intensief buitengebruik. Dankzij onze efficiënte productie garanderen wij snelle levertijden zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Stuntvlaggen is trots op het vertrouwen van bekende organisaties zoals AZ, Feyenoord, Dunlop, Peijnenburg, Giant en Neelevat, maar onze kracht ligt vooral bij het MKB en de scheepvaart. Klanten waarderen ons om onze scherpe prijzen, persoonlijke service, duidelijke communicatie en het meedenken in oplossingen.
Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Wij zijn goed bereikbaar via telefoon, e-mail en chat en denken actief met u mee over ontwerp, formaat en toepassing. Onze vele positieve en geverifieerde reviews op Trustpilot onderstrepen onze betrouwbaarheid, servicegerichtheid en constante kwaliteit.
Wij zijn geen anonieme webshop, maar een betrokken familiebedrijf. U heeft direct contact met vakmensen die uw vlaggen produceren en controleren. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.
Vlag laten maken? Kies voor kwaliteit, snelheid en persoonlijke service. Kies voor Stuntvlaggen.
Veersteeg 2, 4212 LR, Spijk, Niederlande
- 0183 820 384
- info@stuntvlaggen.nl
- stuntvlaggen.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prachtige vlag, snel bezorgd
Persoonlijke hulp bij het op laatste moment aanpassen van de vlag.
Scherpe afbeelding vlag met mooie kleuren.
Snel gemaakt en bezorgd.
Ten eerste zag de vlag er top uit
Ten eerste zag de vlag er top uit, keurig op tijd geleverd. Op de gelegenheid waarvoor de vlag was besteld was iedereen super enthousiast over de vlag. Kortom, één groot succes!
de beachflags zijn snel een mooi…
de beachflags zijn snel een mooi geleverd.
goede service en een mooi resuktaat
Topservice!
Goede kwaliteit. Nette prijs. Snel geleverd.
Ga zo door.
30 april 2026.
Reactiesnelheid van vragen, niet helemaal optimaal, maar service en levering zijn prima, ga zo door heren.
Prijskwaliteitverhouding helemaal top.
Hotel Restaurant Ruyghe Venne, Westerbork
Ik had een ontwerp waar wat vragen over…
Ik had een ontwerp waar wat vragen over waren en ik werd daarvoor gebeld of dat correct was omdat de helderheid wat minder zou zijn.
Dat was voor mij geen probleem dus snel opgelost
De vlag is binnen en voldoet aan de verwachtingen
Toppers
Fijn dat ze je order nog even checken en kocht er wat mis zijn ze nog even contact opnemen met je
Prachtige vlag geworden
Prachtige vlag geworden. Gewoon wat ik er van verwacht had. Optimalisatie van het plaatje met AI was ook handig en een goede service.
Snel engoed
Superblij met mijn bestelling
Superblij met mijn bestelling. Goede kwaliteit en ook snel afgeleverd. Dankjewel. Highly recommended!
Fijn geholpen vooraf met het fine-tunen…
Fijn geholpen vooraf met het fine-tunen van het ontwerp en beantwoorden van mijn vragen!
heel mooie vlag voldeed prima
Ik heb een heel mooie vlag opgestuurd gekregen die perfect aan de verwachtingen voldeed. Mooie kwaliteit.
Aanrader!
Goed bedrijf! Denken met je mee, snelle levering en mooie kwaliteit! Blij met onze nieuwe vlaggen!
de bestelling hadden we iets te laat…
de bestelling hadden we iets te laat gedaan maar was de volgende dag al klaar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.