Hele mooie winkel met een mooie uitgebreide collectie en leuk personeel. Normaal gesproken koop ik ter plekke in de winkel en wordt ik heel goed geholpen. Nu de eerste keer online besteld ivm tijd... Mehr ansehen
De service is uitstekend Vriendelijke mensen die je ook rustig helpen altijd in de winkel Top merken goeie kwaliteit
Goede service, alles wat we daar hebben gekocht is van uitstekende kwaliteit. Zou het iedereen aanraden eens binnen te lopen!
Gewoon fijne winkel, schoen was stuk, werd erkend. Direct met een oplossing gekomen zonder poespas. Service wat je tegenwoordig zelden ziet. Hierin onderscheiden ze zich van de rest
Strictly For Men Heerlen > dé herenmode speciaalzaak in Heerlen >>> C.P. COMPANY / PARAJUMPERS / HUGO / EA7 / PEUTEREY / NOBIS / DENHAM / DRYKORN / MASON GARMENTS / MERCER / PREMIATA / NEW BALANCE
Geleenstraat 5, 6411 HP, Heerlen, Niederlande
- 045 574 32 27
- support@strictlyformen.online
- strictlyformen.online
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Supersnelle service en top kwaliteit
Bestelling geplaatst, en de dag erna een bericht ontvangen met het voorstel om het persoonlijk af te geven omdat ons adres op de route naar huis lag. ‘S avonds gebracht, gelijk gepast.
T-shirts zaten perfect 👌🏽
Dat is nog eens service die je niet snel meer tegenkomt.
Veel aandacht en behulpzaam voor de…
Veel aandacht en behulpzaam voor de klant en uiteraard top kwaliteit.
De uitleg over een artikel ende…
De uitleg over een artikel ende aandacht en niet gelijk hebben we niet zoek maar op internet
Prima winkel mooie spullen...
Uitstekend
Goed, vriendelijk en behulpzaam daarbij altijd een top collectie, zéker de moeite waard!
Top winkel
Mooie kleding voor een nette prijs en regelmatig leuke kortingen. Aardig en gezellig personeel..wij komen/kopen er graag.
Goeie kwaliteit en zeker goeie service…
Goeie kwaliteit en zeker goeie service …klantvriendelijk
Super service
Super service, mijn maat was er niet. Ze hebben het voor mij besteld en binnen een week was het binnen. Kreeg een telefoontje dat ik het kon afhalen in de winkel of het kon opgestuurd worden. Perfect. Mooie collectie.
Vindt altijd weer iets gaaf om te…
Vindt altijd weer iets gaaf om te dragen, goede qualiteit en hippe shit.
Top kwaliteit
Deze exclusieve kleding winkel: Kwaliteit, kennis, kunde, service en klantgerichtheid hoog in hun bedrijf aanwezig is maakt dat dit bedrijf zich onderscheid van anderen.👍
Altijd top service en eerlijk advies!