Stor & Liten Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta är ett riktigt oseriöst företag. Jag har försökt fått kontakt med kundtjänst i 3 veckor och får knappt något svar alls och när jag väl får de svarar dom inte ens på de jag skriver, som att de i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beställde en vara, levererades mycket snabbt med hemleverans. Beställde en Bestway Badmadrass med kudde 214 x 155 cm. Själva madrassen var toppen, kudden höll inte luften. Tar kontakt med kundtjänst,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gjort ett 15-20 beställningar från senaste tre åren, nästan alltid med möjlighet att välja hemleverans nästa dag, och endast en leverans har blivit försenad (2 dagar). Grymt imponerad. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra leveranstid och bra packat. Stor och Liten är ett av de företag jag alltid väljer i första hand när det ska köpas presenter eller julklappar till barnen. Nu till jul hade man dock önskat att butik... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kinderspielzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har tagit med oss det bästa från gamla Stor&Liten och erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippad med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på storochliten.se.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lurendrejeri

Valde dumt nog att lita på detta företag och beställde alla julklappar här för att det var bra leveranstider och bra priser. Efter 3 veckor fick jag mail om att tre av 7 saker inte skulle gå att få pga att de inte fanns i lager trots att det stått det på hemsidan när jag beställde. När jag sedan får hem paketet, 4 veckor efter det utlovade 3 dagarna så var det ingen följesedel med och ett spel saknades. Beställ någon annanstans!

17. Dezember 2020

Oanträffbara

Besked om att varan levererats med erly bird antingen till lådan eller dörren vilket det inte gjort. Har försökt att nå Stor o Liten nu i fem dagar nu både via Mail och tel utan att lyckas. Tråkigt när man har betalat för varorna.

16. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går ej att kontakta utanför kontorstid.

Beställde dockvagn som julklapp online. 12 timmar efter köpet fick jag dock beskedet att en annan släkting redan köpt en. Kontaktade kundtjänst en fredagkväll vid kl 18.00 med ett email att köpet skulle upphävas innan leverans skulle ske. Fick svar samma kväll att de fått mailet. Försökte ringa på lördagmorgon, men de har kundtjänst endast under kontorstid 9-16 med avbrott för lunch!!! Eh? I juletider??
Så vad händer? Leveransen kommer nu på söndagen utan möjlighet att stoppa den. Vilket innebär en massa trassel för mig.

13. Dezember 2020

Besviken på leveranserna

Besviken på leveranserna. Två gånger har jag nu fått gå till ombud och hämta beställda varor, trots att jag kunde välja att få det till dörren via Premo. Det är falsk marknadsföring att utlova en sån tjänst när det inte fungerar. Man ska inte få upp ett sånt alternativ om det inte fungerar på beställda varor. Super dåligt! I dessa tider så är det inte alla som vill eller kan ta sig till ett ombud. Istället för att ni väljer att skicka ”för stort” paket till ombud så kan ni dela upp paketet om det blir för stort till två paket och låta kunden få det den valt, leverans till dörren..

21. Oktober 2020

Bästa!

Bästa!

Bra sida och supersnabba leveranser! Handlade flera gånger hos er och det har alltid gått så bra. Tack!

23. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställ endast om du är 100% säker på…

Beställ endast om du är 100% säker på att du vill behålla varorna. Vill du skicka tillbaks ngn vara så börjar problemen. Otrevliga, krångliga, nästan hotfulla svar tillbaka. Man får inte ens prova kläder. Det ska vara i obruten förpackning om det ska tillbaks. Och jag köpte ett regnset. Du får ingen ordersedel. Du får ingen returetikett. Rekommenderas ej.

29. Oktober 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beställde en juniorsäng och den kom…

Beställde en juniorsäng och den kom innan beräknad leveranstid. Men det var smidigt. Och det som drar ner de är att posttanten inte hjälpte till att bära in den dom gubbarna alltid gör. Så jag skadade ryggen för livet

30. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den absolut sämsta butik.

Den absolut sämsta butik.
Skickade efter julklappar och blev lovad att få dom till jul men inget paket har fortfarande kommit och mina barnbarn blev utan julklapp från oss.
Fy skäms!!!

26. Dezember 2018

Kan varmt rekommenderas!

Kan varmt rekommenderas!
Låga priser, bra hemsida och snabb leverans!
Mycket vänlig personal på kundtjänst!

31. Juli 2017
Stor & Liten-Logo

Antwort von Stor & Liten

Hej Sussie,

Tack snälla för dina fina ord och det glädjer oss att du är nöjd. :) Varmt välkommen åter och ha en jättefin dag! Med vänlig hälsning, Cecilia på Stor&Liten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr