Beställde en vara, levererades mycket snabbt med hemleverans. Beställde en Bestway Badmadrass med kudde 214 x 155 cm. Själva madrassen var toppen, kudden höll inte luften. Tar kontakt med kundtjänst,... Mehr ansehen
Har gjort ett 15-20 beställningar från senaste tre åren, nästan alltid med möjlighet att välja hemleverans nästa dag, och endast en leverans har blivit försenad (2 dagar). Grymt imponerad. S... Mehr ansehen
Bra leveranstid och bra packat. Stor och Liten är ett av de företag jag alltid väljer i första hand när det ska köpas presenter eller julklappar till barnen. Nu till jul hade man dock önskat att butik... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har tagit med oss det bästa från gamla Stor&Liten och erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippad med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på storochliten.se.
Molnebovägen 16 (ej butik), 74451, Morgongåva, Schweden
- 08-12 44 99 88
- info@storochliten.se
- storochliten.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Detta är ett riktigt oseriöst företag
Detta är ett riktigt oseriöst företag. Jag har försökt fått kontakt med kundtjänst i 3 veckor och får knappt något svar alls och när jag väl får de svarar dom inte ens på de jag skriver, som att de inte ens läst. Ska man behöva åka dit för att någon ska svara? Inget svar på telefon heller.
Jag har försökt göra en retur riktigt länge, försökt fått tag på dom innan varan ens skickades för att avbryta men inget svar. Jag har aldrig hämtat ut paketet ens utan gick direkt tillbaka till dom med samma frakt, dom har mottagit min retur har jag fått veta av Bring men får ändå inte tag på någon alls från detta företag och jag skriver varje dag till dom. Riktigt scam företag.
Trasig vara, tråkigt bemötande
Beställde en vara, levererades mycket snabbt med hemleverans.
Beställde en Bestway Badmadrass med kudde 214 x 155 cm. Själva madrassen var toppen, kudden höll inte luften. Tar kontakt med kundtjänst, men dessvärre var det superlkrångligt att försöka få hjälp. Tråkigt bemötande!
Snabb lösning på problemet
Snabb lösning på problemet

Antwort von Stor & Liten
Min beställning kom aldrig fram
Min beställning kom aldrig fram. De är väldigt oseriösa . Jag rekommenderar dem inte till någon!

Antwort von Stor & Liten
Fick varan jag beställde snabbt
Fick varan jag beställde snabbt! Det enda jag önskade var att emballaget kunde varit bättre. Kom i kartong men inget skydd av själva varan, så den jag fick var helt repig.. inte jättekul

Varning! Se upp, svindyr retur och inget svar i Kundtjänst
Varning!Vi köpte en vara, ville returnera då även någon annan i familjen hade köpt samma leksak Vi mejlade Stor o Litenoch skulle få svar inom 24 t, det dröjde 3 dagar!!Retur skulle kosta 159,-!
Varan kostade 249,-, den väger 624 gram!Men de går på kartongens storlek. Har försökt ringa kundtjänst flera gånger på angiven tel.tid, men får inget svar, bara att jag har plats ett i tel.kön varje gång, men ingen svarar trots att jag låter det ringa länge. Värre än shippingföretagen, de lovar stort, men håller inye vad de lovar. Kommer aldrig mer handla från Stor o Liten och ingen annan vi känner!!

Prisvärt och bra kundservice
Prisvärt och inga problem när jag behövde reklamera en produkt. 👍

Great experience
Great experience, paid by klarna, got my order (Pettson och Findus figurer) in two working days without any problem. Free delivery option with Schenker. Do not understand why this company does not have even higher grades. In conclusion, everything was great.

Jag gjorde själv fel
Jag gjorde själv fel, men skrev till Stor och Litens kundtjänst och de hjälpte mig snabbt och lätt att rätta till så det blev som jag hade tänkt från början. Snabb och trevlig hjälp!

Ingen återbetalning trots retur
Ingen återbetalning trots retur.
Har skickat tillbaka produkt men får ingen återbetalning, de har bekräftat att de fått produkten åter.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, hjälpsamma, tydliga, tillmötesgående, snabba svar.

Antwort von Stor & Liten
Snabb leverans, vi fick våra saker inom 48h. Tydlig och enkel hemsida med bra priser, rekommenderas!

Antwort von Stor & Liten
2 dagars leveranstid hette det.
2 dagars leveranstid hette det.. en vecka senare och fortfarande inget levererat…

Sämst
Sämst! Lovad leveranstid 1-2 dagar. Beställde 24 nov, och har fortfarande inte fått något den 1 nov. Varan är en födelsedagspresent som ska ges idag. Nu finns varken present eller pengar. Istället ett ledset barn. Fruktansvärt dåligt! Valde er fast ni ba dyrast för ni skulle vara mest seriös.

Antwort von Stor & Liten
Hade beställt en leksak med Babblarna
Hade beställt en leksak med Babblarna, de levererade dubbletter av Babblarna istället för en av varje. När jag då ville returnera leksaken, eftersom födelsedagen redan varit och vi hade fått köpa något annat, hade jag inte rätt till det, utan de skulle skicka det som saknades till mig och sedan skulle jag stå för returfrakten själv eftersom det då bara var ett ångrat köp. Stelbent och osmidigt!

Nöjd
Väldigt bra priser på hemsidan men man tjänar inget på de om man inte handlar en del.
Hade önskat billigare frakt alternativ när man handlar för tex 299kr.
Utöver de så är jag helt nöjd! Beställde paketet på onsdagen och fick det dagen efter till ombud.

Bra kundservice!
Beställde härifrån och fraktbolaget slarvade bort leveransen. Stor & liten skickade en ny försändelse utan någon som helst protest. Bara gott att säga om dem.

Antwort von Stor & Liten
Gjorde beställningen 30 november och…
Gjorde beställningen 30 november och fortfarande får vi sms från budbee där de inte kan leverera varan för att företaget inte har lämnat in varan. Riktigt tråkigt att beställa från detta företag med så fruktansvärt dåliga leveranser.

Antwort von Stor & Liten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.