Store Sko Bewertungen 33

TrustScore 4 von 5

4,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig takknemlig for denne butikken. Med 50-ish i skøstørrelse er det ikke lett å finne pene, skikkelig sko. Har vært kunde siden Store Sko holdt til i Trondhjemsveien og har vært fornøyd hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Over tid har Storesko vært en av mine favorittvalg når det gjelder sko i Oslo. Butikken har en svært sentral beliggenhet og tilbyr et bredt utvalg av sko som passer enhver stil. Som noen med store føt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

33 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Store Sko i Rathkes gate er perlen for…

Store Sko i Rathkes gate er perlen for oss med store føtter — levert med service i særklasse, og fortjener alle ★★★★★ 😉

For oss med store føtter har det alltid vært utfordring å finne sko. I vanlige butikker ender man gjerne opp med det eneste gjenværende paret, til full pris — rett og slett fordi man er helt desperat etter bare å finne noe som kan passe på beina. Og som disse butikkene gjerne sier: «Dette paret har ventet på deg, og er selvfølgelig ikke på tilbud!»

Så finnes Store Sko — som har vært «min» butikk helt fra ungdomsårene.
Så i over 40 år har en trofast fulgt de gjennom både eierskift og flytting, fordi butikkens tydelige konsept, er: å levere alle typer sko, slik at også vi med store føtter kan få velge ut fra egen smak og stil — og slippe å måtte være takknemlig fordi en fant ett eneste par sko, til blodpris. Eller, som da jeg var ung, måtte gå med «gammelmannssko» rett og slett fordi det ikke finnes særlig utvalg i vanlige skobutikker/kjeder for føtter med en størrelse over 45/46.

Hos Store Sko finnes både sko til såvel kvinner som menn, det finnes tilbud og en så stor variasjon at man kan gå inn, se utvalget på veggen og peke på et par man synes passer.
De ansatte finner frem akkurat det man ønsker å prøve, og kommer så gjerne med andre forslag de vet av kjennskap, kan dekke behovet for de enkeltes ønsker.

Både innehaver og de ansatte er usedvanlig dyktige og ikke minst tålmodige, og gir seg ikke før alle muligheter er prøvd ut, og man har funnet akkurat det skoparet som man virkelig trives med.

Som kunde blir man tatt imot på varmeste måte, og gjennom årene har en fått service en ikke har opplevd maken til. Selv når jeg har ringt inn i ren desperasjon — uten mulighet til å komme inn til Oslo — har de alltid funnet en løsning og sendt skoene i posten. Her har de aldri skuffet.

Slik ekte kundevennlighet er blitt en sjeldenhet i vår tid, men her er deres personlige og hjertelige service blitt et særpreg man knapt finner andre steder. Man blir husket ved fornavn, selv etter år mellom besøk — og det står utelukkende på sine egne bein, takket være den gode kvaliteten på skoene en har kjøpt tidligere.
- Gleden er derfor stor hver gang jeg får møte de gode menneskene bak disken.

Dagens besøk var intet mindre enn nok en stor glede: Da en nok en gang fikk oppleve det andre tar for gitt i vanlige kjedebutikker — å velge fritt mellom et stort og variert utvalg av kvalitetssko, og gå ut av butikken med akkurat det ønskede sko paret.

Oppsummering
Utvalg for store størrelser: ★★★★★ — Stort og variert, slik det skal være, og en ren våt drøm for oss som ellers ikke finner noe særlig i skobutikker og kjeder.
Service: ★★★★★
— Et mer personlig, tålmodig og løsningsorientert personale, som genuint møter alle med største glede, finnes knapt. Det gjør det rett og slett hyggelig å komme tilbake — igjen og igjen.

Kvalitet: ★★★★★
— Gode sko som varer, selv under hardt bruk i flere år. Kvaliteten er den eneste grunnen til at jeg ikke stadig må handle inn nye sko.

Kundeopplevelse: ★★★★★
— Man blir sett, husket og ivaretatt, fra man kommer inn til man går ut.

Butikke med det lille ekstra:
Hjelp også via telefon når man ikke kan komme seg til Oslo — og ringer en, er det som om man var der i går. Slik kundebehandling gjør det enkelt å stole på de anbefalingene man får.

Konklusjon: En sjelden perle av en skobutikk, der utvalg, kvalitet og menneskelig varme er i toppklasse.

For alle med store føtter — og egentlig for alle de som setter pris på butikker med ekte personlig service — så er Store Sko i Rathkes gate et helt opplagt valg, og varmt anbefalt.

29. April 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Veldig behjelpsom og mange flotte sko. Ekstremt god kunnskap, og et sted jeg virkelig anbefaler! Har alt man kan trenger i store størrelser.

28. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har hørt mye dårlig om dem før fra…

Jeg har hørt mye dårlig om dem før fra andre, men etter å ha erfart dem selv kan jeg si at det er normal praksis for dem å nekte å sende varer man har bestilt og refundere pengene hvis man ikke kaster fra seg nok penger til dem. Kjøpe 1 par sko pluss noe annet er ikke nokk for dem å ta seg tiden til å gidde å behandle en bestilling.

Dem informerte ikke meg om det, og produktet er fortsatt satt som på lager på nettsiden dems.
"Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål!"
Det har jeg gjort, uten svar.

1. März 2025
Store Sko-Logo

Antwort von Store Sko

Produktet du bestilte var dessverre utsolgt, vi informerte deg om dette og bestillingen ble kansellert. Vi har ikke trukket noe penger fra deg – beløpet ble kun reservert og deretter frigitt i henhold til standard betalingsprosesser. Vi forstår at dette kan være frustrerende, og vi beklager ulempen.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Store, gode sko solgt av hyggelige mennesker.

Jeg har vært kunde i mange år. Bestilt masse på nett, men aller best er det å komme innom butikken for da får jeg møtt de som jobber der. Det er like hyggelig uansett hvem som ekspederer. I dag trengte jeg sko til meg selv og til min sønn. Fant alt jeg trengte, og fikk god veiledning på hvilken modell som passer meg best. Jeg har smal, men lang fot, og kan ikke tenke meg at det finnes noe bedre sted enn her å kjøpe sko. Veldig hyggelig er det også.

17. Januar 2025

Ikke bestill på nett

Ikke bestill på nett, her er du heldig vist du får det du bestiller innen 6-12 måneder.

Svindel. En "bedrift" som gir fullstendig F i kundene sine. Hold dere langt unna

23. Juni 2024

Jeg bestilte på nett

Jeg bestilte på nett. Får en bekreftelse på bestillingen, men det kommer ingen sko . Sender Mail men ikke noe svar, ringer og får svar, de skal se om de har skoene. Sender ny Mail de svarer ikke, prøver nå å ringe men får beskjed om at nummeret er feil. Dette et et søppel firma. Handlet der mye før, men aldri mer.

3. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I always like to come to this shoe…

I always like to come to this shoe store because the sellers are always kind and smiling and willing to help, and I would recommend this store to anyone who has larger feet because in addition to the excellent staff, they also have an excellent and large selection of shoes I am always happy to come to this shop .

1. Juni 2024

Eksepsjonell kundeservice

Jeg har vært kunde hos Store Sko i over 10 år, og hver eneste gang har jeg bare hatt positive opplevelser. Dette er en sjarmerende familiebedrift som virkelig setter standarden for hva god kundeservice handler om. De ansatte er alltid hjelpsomme og tar seg tid til å sikre at hver kunde finner akkurat det de trenger.

En viktig opplysning for andre kunder: Vær oppmerksom på at telefonnummeret som er oppgitt på gulesider/1881 og lignende kataloger, er deres gamle nummer. For å få den riktige kontakten, anbefaler jeg sterkt å besøke nettsiden til Store Sko.

Som en kvinne med størrelse 45 i sko, vet jeg hvor utfordrende det kan være å finne stilige og komfortable sko som passer. Store Sko har et imponerende utvalg av damesko i større størrelser, og uten dem vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Hvis du leter etter kvalitet og en butikk som virkelig bryr seg om sine kunder, så er Store Sko stedet å gå.

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tok lang tid før jeg fikk bestillingen…

Tok lang tid før jeg fikk bestillingen min. Fine sko i god kvalitet som dessverre var for små og derfor gikk i retur. 4 uker senere har jeg enda ikke fått pengene tilbake. Får ikke kontakt på telefon og heller ikke svar på mail. Skuffende!

12. April 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr