Storage Share Bewertungen 120

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke... Mehr ansehen

1. Mietlagerräume

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ervaring met opslag van spullen.

Met spoed ruimte nodig? Bel Storage Share. Super vriendelijk, proactief en helpen je vinden met de juiste ruimte. De mail met instructies voor toegang tot de ruimte is duidelijk en alles volgens afspraak! Heb wel anders meegemaakt! Aanrader! En nee geen connectie o.i.d. Gewoon een bedrijf dat doet wat ze zeggen.

4. April 2025

Antwort von Storage Share

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en de complimenten. Fijn dat de opslagruimte in Kampen bevalt!

Goede service.

Het team van Storage Share maakt het huren makkelijk en helpen waar nodig.
De ruimte was netjes en veilig.
Klantenservice goed bereikbaar.
Geen verborgen kosten, Een duidelijke prijs.
Zeer tevreden en mocht het nodig zijn kies ik weer voor deze opslag ruimte.

20. März 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je mooie uitgebreide review!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het telefoonnummer om de deur te openen…

Het telefoonnummer om de deur te openen werkt vaak niet is erg lastig

18. März 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je review, Wout!

We nemen vandaag contact met je op om de toegang tot de opslaglocatie makkelijker voor je te maken. We hebben inderdaad enkele problemen met de toegangsdeur ondervonden, maar volgens ons zouden deze inmiddels verholpen moeten zijn.

Wanneer je nu inbelt, gaat de schuifdeur open en wordt tegelijkertijd de tussendeur naar de opslagruimtes ontgrendeld. Deze tussendeur moet vervolgens handmatig worden geopend.

Prima ruimtes

Prima ruimtes, snelle reacties op vragen, wordt meegedacht in mogelijkheden

18. März 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet een prettige ervaring met…

Niet een prettige ervaring met Medewerker hebben het zo druk op kantoor daar, vooral als ze jouw een email moeten sturen omdat je niet tijdig heb betaald en willen altijd 2 weken van tevoren hun geld anders kost het je €20,00 ook beweren ze je tig herinnering gestuurd te hebben want men is er druk en druk mee daar op kantoor want ze moeten achter klanten aan zitten mooi reclame maken jullie ppff

13. März 2025

Antwort von Storage Share

Hi Erich, Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Bij het mislukken van een automatische incasso geven we je altijd de mogelijkheid om voor de ingangsdatum van de nieuwe periode zonder bijkomende kosten alsnog te betalen. Je geeft aan deze emails niet te hebben ontvangen? Zou je een email willen sturen naar huur@storage-share.nl? Dan kijken we samen naar een oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de locatie in Emmen

Zeer tevreden over de locatie in Emmen. Schoon, droog en netjes. Sommige spullen passen niet in de lift omdat de lift een personenlift is en geen goederenlift. Al jarenlang een tevreden klant.

9. März 2025

Antwort von Storage Share

Hi Desiree, Bedankt voor je positieve review!

Kansloos

Zoon en schoondochter hadden hier opslag in de advertentie stond schoon en droog was niet zo alles onder de schimmel en nat verhuurder wimpelt alles af.gaam nu verdere stappen.ondernemen kansloos bedrijf
In de reactie heb je over onder steunen dit zeer zeker niet aan de orde het afschuiven van verantwoordelijkheid.
Nog maals schoon en droog staat zeer duidelijk in beschrijving de advertentie. En dit valt niet onder inboedel verzekering zo als jullie beweren.

18. Januar 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je review, Jacob.

Zoals we met je zoon en schoondochter hebben besproken, ondersteunen we waar mogelijk en hebben we geadviseerd over de beste stappen die zij kunnen nemen. We betreuren het dat dit is voorgevallen en blijven helpen waar we kunnen. Mocht je hierover in gesprek willen gaan, bel ons gerust op 085 06 07 686.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze opslag ruimtes had graag -5…

Waardeloze opslag ruimtes had graag -5 sterren willen geven.
Het is er vies en ranzig en bebloede bank vulling door de gangen.... En een absurd bedrag van maarliefst 118,00 per maand voor een hokje zonder verlichting een dun houten vloertje om een gat te verdoezelen. Leidingen die door je opslag ruimte lopen waardoor mooi opstappen van dozen een Tetris spelletje word.
En dan na een maanden opslag je ruimte leeg te kunnen halen omdat de situatie het gelukkig weer toelaat. dan kom je er achter dat alles onder verschimmeld is.... Dit terwijl er online staat dat het droog en vocht vrij opgeslagen kan worden. mail contact met deze partij verwijst je door naar je inboedels verzekering die ik en mijn partner op dat moment niet konden afsluiten. Waardoor dit bedrijf zegt we kunnen niks doen want wij willen niks tenzij de verzekering ons verteld van wel.
Punt van het verhaal.
1000,00 betaald voor een opslag van 8 maand
En dan alsnog spullen kunt weggooien..... BEDANKT!!

30. Januar 2025

Hoi Wessel,

We begrijpen je reactie volkomen en willen je graag blijven helpen waar mogelijk. We hebben jullie per mail geadviseerd wat nu het beste is om te doen. We zullen per mail nog een toelichting sturen en hopen dat we de communicatielijn open kunnen houden.

Beste Storage Share

Beste Storage Share,

Dank jullie wel voor de geboden feedback en de oplossing,
Ik ben heel erg tevreden hoe het probleem is opgelost,

Mvg Peter

20. Oktober 2024

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

Onze hele inboedel 5 dagen lang zoek

Onze spullen stonden in een opslagbox in een magazijn dat was overgenomen door Storage Share. We planden een moment in om onze spullen op te halen. Toen we aankwamen op de afgesproken datum waren onze spullen niet klaargezet. We moesten vervolgens nog 5 dagen wachten tot onze spullen wel klaargezet konden worden. Het ging om onze hele inboedel dus we moesten onze verhuizing uitstellen en allerlei noodgrepen doen, heel stressvol. Ten slotte waren ze nog te beroerd om de onkosten voor het huren van de verhuisbus te vergoeden.

8. August 2024

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je eerlijke review!

Wat vervelend om te horen dat jouw Boxx-on-Wheels kist niet klaar stond op het moment dat je hem op wilde halen.

We doen ons best om de kisten allemaal klaar te zetten zodat iedereen ze op kan halen, maar helaas was het bij jou blijkbaar niet gelukt.

Zou je contact willen opnemen met mij via julian@storage-share.nl? Dan kan ik intern nagaan wat er is mis gegaan en kan ik kijken hoe we jou tegemoet kunnen komen.

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS! Maanden gebruik gemaakt van Storage Share. Bij opzegging keurig de maand opzegtermijn aangehouden, eindigend op 17-2 van de maand. Vervolgens wordt je gesommeerd om voor vier boxen alsnog de volledige maand te betalen terwijl de maand opzegtermijn in acht is genomen. Als je niet akkoord gaat, schakelen ze binnen twee weken een incassobureau in. Communicatie via mail is zeer onbeschoft! Voor mij nooit meer storage share.

12. März 2024

Beste Sanne,

We hebben onze opzegtermijn zeer duidelijk gecommuniceerd. Je hebt voor 3 van de 4 gehuurde ruimtes ook netjes betaald. Maar voor de laatste ruimte heb je de maanden januari en februari helaas nog niet betaald.

We hebben je meerdere malen de kans gegeven om alsnog te betalen of te reageren, omdat de betaling of een reactie uitbleef hebben we inderdaad helaas de vordering uit handen gegeven aan een incassobureau.

Geen aanrader!

Dit bedrijf is geen aanrader omdat er in mijn optiek geen helder beleid wordt gevoerd inzake terugbetaling van niet gebruikte dagen na het opzeggen. Erg jammer was dat ik meerdere malen dit heb aangekaart. Je wordt inhoudelijk genegeerd terwijl de kwestie voor mensen die enigszins kunnen rekenen overduidelijk is...

In Nederland geldt de wet van Dam, een wet bedoeld om consumenten te beschermen tegen uitwassen in zelfbedachte opzegtermijnen.
Op de site van storage share staat nl dit"

We hanteren een opzegtermijn van 1 maand, gerekend vanaf de ingangsdag van jouw contract. Stel je huurt per 3 juni en je wil per 3 september je ruimte uit, dan dien je voor 3 augustus op te zeggen.

En dít mag dus niet want als in mijn geval, ik huurde vanaf 13 augustus en moet dan wachten tot de 13e vd volgende maand als ik bijv op de 26e op wil zeggen en dan komt nog eens de ' echte maand' erbij...

In het begin dacht ik nog wel dat ze het zouden oppakken, ben niet dol op reviewen maar ik vind deze werkwijze zo vervelend vooral omdat het overduidelijk is, vergelijkbare met de verrekening van een energiecontract en het enige antwoord wat ik kreeg was dat jij het als klant niet begrijpt en dat de het graag nog een keer uitleggen. Voor mij was het de druppel in dec. Ik heb vier maanden gehuurd maar als een bedrijf niet eerlijk is en blijft in haar werkwijze ondanks dat een klant meerdere verzoeken om uitleg doet ( dus op een presenteerblaadje) houdt het op voor mij. Een opslag wil je namelijk een keer huren en inruimen gezien alle moeite en energie ervan.

Jammer, dit was niet nodig geweest.

Ik wacht nog op restitutie van dit bedrijf. Hopelijk wordt dit netjes opgepakt...

29. Dezember 2023

Beste Marloes,

Wij doen er alles aan om open, helder en duidelijk te communiceren. We hebben onze opzegtermijn uitgelegd in de (door u ondertekende) overeenkomst, op onze website en in onze voorwaarden.

Ondanks dat hebben we vanwege de verwarring aan uw kant, u toch een bedrag teruggestort voor de niet gebruikte dagen.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
Opslag gehuurd schijnt daklozen/illegalen in het pand te verblijven
Aantal keren Door gegeven ze doen er niks aan

1. Oktober 2022

Antwort von Storage Share

Dat lijkt ons niet de bedoeling!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr