Storage Share Bewertungen 120

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke... Mehr ansehen

1. Mietlagerräume

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Prima opslag

Frisse nette en schone opslag, top gedaan!✅

8. September 2025

Antwort von Storage Share

Dank voor je review over onze locatie in Zwolle!

Prima

Prima
Snel efficiënt

8. September 2025

Hi Michiel,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Elke feedback die wij ontvangen zijn we blij mee! fijn om te horen dat je het snel en efficiënt hebt ervaren.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar. Fijn dat je met de auto naar binnen kan. Wel veel ongedierte binnen en ruimtes die verwaarloosd, niet opgeruimd zijn achter gelaten. Daar komt veel ongedierte op af. Ondanks melding niet leeggehaald. Meerdere malen meegemaakt dat de lift stuk is.

4. September 2025

Hi Catelijne,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Elke feedback die wij ontvangen zijn we blij mee! Ook soms helaas de negatieve.

We proberen ons best te doen om het pand zo schoon mogelijk te houden. Hiervoor zijn onze huurder natuurlijk ook belangrijk dat zij hierin meehelpen. Helaas helpt niet iedereen ons mee waardoor het soms lastig is om dit schoon te houden.

Ook is gelukkig nu weer de lift operationeel. Helaas heeft dit veel langer geduurd dan wat wij hadden verwacht. De reparatie liet langer op zicht wachten dan wij hadden gehoopt.

Als je eventueel nog meer punten hebt, dan horen wij dit natuurlijk graag! We proberen het elke dag weer een beetje beter te doen.

Prijs is goed

Prijs is goed. Voor mij prima

5. September 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je review Johan! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top website: simpel en doelgericht.

Goede info op website: simpel en doelgericht. Makkelijk contact leggen en snelle persoonlijke reactie. Fijn dat er gebeld wordt.
Afwikkeling van idee tot reservering gaat super snel. Lokatie makkelijk te vinden, sleutel lag al eerder klaar dan startdatum. Gebouw goed toegankelijk en karretjes beschikbaar.

3. September 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je review over onze service en opslagruimtes in Emmen!
Fijn om te horen dat zowel de informatie, het contact, het reserveringsproces als de voorzieningen op locatie naar wens waren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een box gehuurd maar we kwamen…

Ik had een box gehuurd maar we kwamen er de volgende dag achter dat het allemaal niet zou passen. Het was geen enkel probleem ons contract werd ontbonden en het geld terug gestort.
Paar keer telefonisch contact gehad, altijd vriendelijk en behulpzaam

4. September 2025

Antwort von Storage Share

Dank voor je review, hopelijk heb je een oplossing gevonden!

Top!

Netjes en snel een opslag geregeld

3. September 2025

Antwort von Storage Share

Dank voor je review over onze opslagruimte in Schiedam!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een prettige en snelle…

Wat een prettige en vooral snelle klantenservice zeg! Na een vervelende ervaring met de concurrentie, is Storage Share een aangename verrassing! De opslag periode moet nog van start gaan, maar heb alle vertrouwen dat dat ook een prettige ervaring zal zijn.

2. September 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor jouw uitgebreide review en fijn om te horen dat het bij ons wel allemaal naar wens was!

Super snelle service.

Super snelle service.
Nette locatie.
Goede communicatie
Dikke aanrader als je een fijne, betaalbare en nette opslag zoekt

1. September 2025

Antwort von Storage Share

Fijn dat onze locatie in Leeuwarden zo goed bevalt, dank voor de review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Storage-share heeft onzorgvuldig…

Storage-share heeft onzorgvuldig gehandeld en een laatste opslagunit in Amersfoort leeg laten halen zonder dat ik het wist. Ik heb vorig jaar augustus een contract met ze getekend. In september heb ik er twee opgezegd, in oktober nummer 3. zij zeggen nu dat ik met het opzeggen van de eerste twee units het hele contract heb opgezegd, wat heel vreemd is omdat ik in oktober nummer 3 opgezegde en daarvan nog gewoon een bevestiging kreeg. Ze hebben de opslag in Amersfoort kennelijk weer afgestoten, maar mij daarvan niet op de hoogte gesteld. Kennelijk heeft er ook niemand van Storage Share de moeite genomen om de locatie te bekijken en te zien op welke units er nog sloten zaten. Ik had in augustus nog een contract getekend, dus het was heel gemakkelijk geweest om te achterhalen dat die unit door mij was gehuurd.

update nav de reactie van Storage Share:

Ik zal best mails hebben gemist, maar als ik er drie opzeg en daarvan bevestiging krijg, betekent dat niet dat ik de 4e ook opzeg. In de kleine letters kan ik nergens vinden dat ik een nieuw contract moest afsluiten als ik gedeeltelijk opzeg.
In een antwoord aan mij geeft Storage Share het volgende aan
"Het bericht waarin je specifiek ruimte 77 afmeldt, zagen wij als een gebruikelijke stap in de afronding van de opzegging. Het komt vaker voor dat huurders iets later hun ruimte opleveren, ook na opzegging. Mijn collega heeft daarom bevestigd met “staat genoteerd”, vanuit de aanname dat het ging om het afronden van een reeds volledig opgezegd huurcontract." Aanname is nooit goed!

Dat er niet meer is afgeschreven, heb ik helaas niet ontdekt. Ik controleer niet elke maand of bedrijven waarmee ik een contract heb, ook werkelijk wel afschrijven van mijn rekening.

Verder is het zeer ongeloofwaardig dat ze mijn gegevens niet hebben kunnen vinden. Niet bij de actieve huurders (dat geloof ik wel), maar bij de inactieve huurders was het het uiteraard heel gemakkelijk te vinden geweest. Het contract was van een half jaar daarvoor. Ik geloof er daarom ook niets van dat gegevens van inactieve klanten meteen worden verwijderd.
Nog afgezien daarvan zaten er best veel persoonlijke zaken in waaruit vrij gemakkelijk was af te leiden dat de spullen van mij waren. Ik noem de bv de fotoboeken. In de deksel van de dekenkist stond mijn achternaam etc.

2. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Bedankt voor je review, Karin

Zoals we eerder met je hebben besproken, stond er één contract op jouw naam, waarin vier opslagruimtes waren opgenomen. Op een gegeven moment heb je aangegeven het contract te willen beëindigen. Daarbij is niet vermeld dat je twee van de ruimtes wilde blijven doorhuren. Hierdoor zijn wij ervan uitgegaan dat het gehele contract beëindigd moest worden. We hebben dan ook geen huur meer in rekening gebracht – iets wat, zoals het lijkt, ook aan je is voorbijgegaan, aangezien er geruime tijd geen huurbetalingen meer zijn gedaan.

Toen we later spullen aantroffen in de betreffende ruimtes, zijn we uiteraard gaan onderzoeken van wie deze konden zijn. Omdat je contract formeel was beëindigd, stond je niet meer in ons actieve klantenbestand en zijn berichten zoals onze groepsmails niet bij jou aangekomen.

Uiteindelijk moesten wij de ruimte waarin jouw opslag zich bevond, opleveren. Aangezien we voor die opleverdatum niet hebben kunnen achterhalen dat de spullen van jou waren, zijn de ruimtes helaas ontruimd.

Wij vinden dit oprecht jammer en balen er net zo hard van, want we hadden je uiteraard liever eerder gevonden en dit willen voorkomen.

We hopen met deze uitleg wat meer context te geven aan de situatie. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan daar altijd voor open.

Top service!!

Top service!

Dag Meryem,

Fijn om te horen dat je van de service hebt genoten! We horen graag weer van je terug als je weer opslag nodig hebt. :)

Geweldige service!

De gewenste ruimte was per telefoon binnen 15 minuten geregeld dankzij een geweldige inzet van de dienstdoende op dat moment.
De ruimte is keurig en heel efficient te gebruiken.

Antwort von Storage Share

Fijn om te horen dat alles bevalt! Dank voor het compliment :).

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De service is prima makkelijk te regelen

Ik kan er nog niet veel van zeggen maar vond het contact super en het online regelen overzichtelijk en goed te doen aan de telefoon vriendelijk geholpen en een online rondleiding gehad

4. August 2025

Antwort von Storage Share

Dank voor je review, fijn dat het contact zo goed is bevallen!

Snelle en goede service

Het contact verliep erg goed via WhatsApp en mail. Zeer snelle service en de informatie was erg duidelijk. Ook de wijziging de volgende dag verliep snel en goed. Ondertekenen van huurcontract verliep ook makkelijk (digitaal). Website is duidelijk en informatief. Kortom, tot nu toe erg tevreden. Nu nog gaan opslaan maar ik verwacht dat het ook goed gaat.

Antwort von Storage Share

Dag Michel! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht er iets zijn, kan je altijd bij ons gerust aanbellen.

Fijne snelle service

Fijne snelle service. Moet voor tijdelijk een grotere box hebben en dat was binnen enkele minuten via whatsapp geregeld.

1. August 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je review! Super fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr