Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.
Isolatorweg 30, 1014AS, Amsterdam, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Verhogen willekeurig de prijzen met 22%. Een prijs die hoger ligt dan de prijs die op de website staat.

Antwort von Storage Share
De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke informatie en dezelfde prijs als de site. De locatie is voor mij doorslaggevend en de prijs is gunstig.

Antwort von Storage Share
goed en snel geholpen ook met het overzetten naar een andere persoon of bedrijf.

Antwort von Storage Share
Wat een waardeloze ervaring met Storage Store in Harderwijk. Er wordt totaal niet meegedacht en het contact is ronduit slecht. Iedere keer sprak ik weer met een ander persoon, niemand wist wat er eerder was afgesproken, en ik moest alles zelf uitzoeken. Er is geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid of klantvriendelijkheid. Alles voelt chaotisch en onprofessioneel. Als je waarde hecht aan duidelijke communicatie en betrouwbare service – blijf hier ver vandaan.

Antwort von Storage Share
Ik was op korte termijn op zoek naar opslagruimte voor de inboedel. Storage Share was herl behulpzaam en heeft voor mij twee ruimtes naast elkaar kunnen reserveren zodat ik geen stress meer had. Goede service.

Antwort von Storage Share
Ondanks dat telefoonnummer niet werkte.
Toch elke keer binnen gekomen.

Antwort von Storage Share
Vandaag voor het eerst geweest.. was netjes en goed.. netjes te woord gestaan.. en was snel geregeld.

Antwort von Storage Share
Het contract van 12 maanden met een zelfde periode verlengd. Eerlijke prijs, nette omgeving en goede service !

Antwort von Storage Share
Tot aan nu toe is alles oké gegaan

Antwort von Storage Share
Echt een verademing! Ik heb al eens een review geschreven dat alles zo was verbeterd na overname door storage share en dat kan ik alleen nog maar een keer bevestigen. Snelle respons, duidelijke instructies, alles online regelen. Ook krijg je direct een mail als bijv de lift even niet werkt ofzo. Heel fijn dat je dan niet voor niks gaat en het is meestal ook weer snel verholpen. Kortom, hartstikke ok!

Antwort von Storage Share
Na informatieaanvraag online, snel een offerte gekregen. Na ondertekenen was alles zo geregeld.
De box was ook snel beschikbaar, het gebouw is schoon, de box ook en goed bereikbaar

Antwort von Storage Share
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.