Rigtig god service
Rigtig god service. Behagelige mennesker, der udførte opgaven flot og hurtigt
Professionel Fliserens, Rens af træterrasser, Algebehandling, Desinfektion, Facaderens, Tagmaling, Imprægneringer. Vi køre i hele Danmark & elsker glade og tilfredse kunder. Kvalitet til tiden. Ingen kørselstillæg. Virkningsgaranti på alle behandlinger. Optil 15 års garanti på imprægnering.
Vesterskerninge , 5762, Vestervangen 91, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig god service. Behagelige mennesker, der udførte opgaven flot og hurtigt
Vores fliser er bare blevet så flotte.
Nyder det.
Hilsen Lonni

Antwort von Stop-algerne.dk
Vi hørte om Thomas fra andre glade kunder der havde haft besøg af ham og vi kan nu stemme i og bekræfte den gode service og fantastiske stykke arbejde der blev lavet. Vi har nærmest fået helt ny flise terrasse samt en træterrasse der også er blevet som ny igen.
Oveni det var der super hurtig udrykning og de var dejligt effektive da de var her.

Antwort von Stop-algerne.dk
Sikke en dejlig dag, og hvor er vi glade for at vi valgte Stop-algerne.dk
Thomas du har gjort et fantastisk flot arbejde. Du er virkelig grundig, og du har en rar personlighed. Det har været en fornøjelse, og vi håber mange andre vælger dig. Det vil de IKKE fortryde.

Antwort von Stop-algerne.dk
Et virkeligt professionelt arbejde som er tilfredsstillende. Alle aftaler blev holdt. Glæder os til den kommende sommer med rene fliser.

Antwort von Stop-algerne.dk
Super, service-hurtig effektivt arbejde, fliserne er næsten som nye, giver gerne min bedste anbefaling

Antwort von Stop-algerne.dk
Virkelig effektiv fliserensning med damp, selv de værste sorte pletter blev fjernet, ser ud som nye
Den bedste kundebetjening som man kan tænke sig, så de kan varmt anbefales
Lisbet og Per

Antwort von Stop-algerne.dk
Har brugt Thomas i 5 år. Flyttede nyt hus med gamle sorte fliser. Thomas gik igang. Fliserne blev som nye ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Thomas er en meget venlig og imødekommende og servicen er bare i top.
De bedste anbefalninger. 👍
Anne Mette Jensen

Antwort von Stop-algerne.dk
Rigtig go oplevelse, nu har vi fået flotte fliser, trapper, og træ terrasse, dejlig😊
Vejret har drillet, men Thomas kom så hurtig han kunne efter regnvejret.
Kan kun anbefales.

Antwort von Stop-algerne.dk
Kan helt klart anbefale stop -algerne.dk pæn fliser virkelig flot arbejde god service 👍

Antwort von Stop-algerne.dk
Jeg var glad for det flotte stykke arbejde, der er udført på vores terrasse og kan sige, at Thomas var en behagelig mand at arbejde sammen med. Hilsen Kurt, Slagelse.

Antwort von Stop-algerne.dk
Vi har lige fået renset alle vores fliser og støttemur af Thomas og sikke et fantastisk stykke arbejde der er udført. Det er super flot og pengene værd :-) Thomas er meget venlig og imødekommende og servicen er bare i TOP.
De bedste anbefalinger fra Kirsten og Jacob, Kirkeby.

Antwort von Stop-algerne.dk
Hej, jeg fik renset mine fliser 4 behandlinger virkelig flot .De så ud som næsten nye og Thomas og Co. Er virkelig rare folk. 1 år efter kom Thomas og efter behandlet dem og så fik mit tag også en tur. Meget tilfreds .Jim Silkeborg.🙂👍

Antwort von Stop-algerne.dk
Vi har fået renset og algebehandlet vores tag og fliser, samt impræneret efterfølgende - det er blevet virkelig flot. Jeg kan virkelig anbefale Stop-algerne.dk og Thomas.
En serviceminded mand, der leverer et ordentligt stykke arbejde til fair priser.
Tøv ikke! Du vil ikke fortryde

Antwort von Stop-algerne.dk
Vi har brugt Stop-Algerne til at rense vores Terrasse/fliserog Tag for alger siden Thomas åbnede sit firma for flere år siden.
Han er hurtig til at svare på forspøgelser, hans service er i top og kvaliteten af arbejdet kunne ikke være bedre.
Det er klart pengene værd at anvende Stop-Algerne.dk
De Bedste anbefalinger
Patrick
Vester Skerninge

Antwort von Stop-algerne.dk
Vi har brugt Thomas og hans firma i 5 år nu. Fliserne er lige så flotte nu som efter første store behandling. En gang om året kommer han forbi og laver en desinfektion og så står fliserne som nye resten af året.
Han er venlig, nem at få fat i, vender altid hurtigt tilbage og har rimelige priser.
Arbejdet udføres hurtigt og Taget kan han også klare.
Kan varmt anbefales

5 stjerner er ikke nok her
Et fantastisk flot stykke arbejde vi har fået udført, det ligner helt nye sten der er blevet lagt, det er alle pengene værd
Thomas er virkelig servicemindet
både før, under og efter.
Stop algerne kan varmt anbefales
Kenny Sinkjær
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.