Slechtste stomerij ooit! Mijn Gucci-pet van €450 is na behandeling door deze stomerij volledig vernield. Er zaten na afloop blauwe inktvlekken op de pet en het leer laat op meerdere plekken los.... Mehr ansehen
Ik lees in de andere reviews slechte communicatie en heel onbeleefd. Dat klopt. Mondial Stomerij Apeldoorn geen aanrader! Mijn ervaring is ook slecht. Nu 1 keer geweest en ook gelijk de laatste k... Mehr ansehen
Wat een slechte service, 1 oktober 2 winter jassen gebracht en na meer dan 2 weken pas terug, slecht te woord gestaan aan de telefoon heel erg onbeschoft, inmiddles zijn de jassen er maar terug gebeld... Mehr ansehen
Wij hebben een twee persoons matrashoes met schimmel vlekjes hierheen gebracht, met de expliciete vraag of ze willen bellen als het niet lukt, omdat we geen geld willen verspillen als we daarna alsnog... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Stomerij.nl is dé specialist in het stomen en reinigen van kleding en textiel. ✓ 50 jaar ervaring ✓ Meer dan 1.725 inleverpunten ✓Gespecialiseerd in o.a. reiniging, reparatie en herstel van overhemden, bruidsjurken, gordijnen en dekbedden. Laat uw kled...
Koperslagerij 52, 4762 AP, Zevenbergen, Niederlande
- stomerij.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Slecht
Slecht, je brengt een winterjas omdat hij vol met vlekken zit, dit geef je express aan bij de kassa, na een week is je jas klaar en dan krijg je hem terug met de vlekken er nog in.
WAARDELOOS EN ACHTERBAKS BEDRIJF!!!!!
Mijn gordijnen waren op de afgesproken dag niet klaar. Een week later kon ik ze ophalen: 3 centimeter gekrompen en de zoom hing bijna in z’n geheel los. En dat voor 67 euro...NOOIT KLANT WORDEN BIJ STOMERIJ.NL, dit bedrijf heeft geen verstand van stomen en probeert stiekem dr fouten te verdoezelen. WAARDELOOS EN ACHTERBAKS BEDRIJF!!!!!
Reinigen doen ze goed maar....
Vanuit het verleden ben ik zeer tevreden door goede reiniging maar denk dat de website nodig moet worden geüpdate.
Bonnummer van de, door hun vandaag opgehaalde, VKR jas ingevoerd maar krijg geen hit. Ook staat servicepunt PLUS Renkum er helemaal niet tussen.