I used Sprøjtemaling last year to freshen up our 2014 HTH kitchen. They took the fronts away, and also sprayed the parts of cabinets that couldn’t be removed. Our kitchen looks like new for a fracti... Mehr ansehen
1000 tak for din pålidelige formidling Dzemil og gode kommunikation i forbindelse med vores renovering af køkken. I går var Mammut her mhp omhyggelig opsætning af de malede låge- og frontstykker. E... Mehr ansehen
Vi havde en fantastisk oplevelse med Sprøjtemaling.dk. Vi valgte selv at afmontere og aflevere vores 25 år gamle Ikea-køkkenlåger og skuffefronter. Vi hentede dem en uge senere og var imponerede o... Mehr ansehen
Rigtig flot arbejde. De er som nye vores fyldnings døre. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang
Vom Unternehmen geschrieben
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Dänemark
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Wow wow
Wow - bare wow.
Vanvittigt flot arbejde uden fejl. Sød og hurtig ekspedition. Får mine VARMESTE anbefalinger
Super flot malerarbejde
Super flot malerarbejde. Føles som et helt nyt køkken. Stor anbefaling herfra
Jeg vil gerne anbefale dette firma
Jeg vil gerne anbefale dette firma! Opgaven var maling af køkkenlåger og kanter, Inklusiv afhentning og opsætning. Der var rigtig god kommunikation per mail omkring opgaven. Malerarbejdet er upåklageligt og med meget grundig og høflig maler. Ligeledes blev opgaven løst indenfor i den planlagte periode. Prisen er rimelig.
Køkken makeover
Mit køkken er blevet som nyt.
God service og flot resultat.
Mange anbefalinger herfra.
Super søde og hjælpsomme i butikken
Super søde og hjælpsomme i butikken. God service og flot resultat
Køkken make-over
Fantastisk kundeservice og perfekt arbejde. De er så søde og imødekommende og har gjort det til en rigtig god og nem oplevelse.
Valgte den løsning hvor de selv kommer og afmonterer lågerne og monterer dem igen, det er jeg glad for.
Køkkenet (90er Vordingborg køkken) slap for at blive udskiftet og kan tage nogle flere år i en lysere udgave:-) Meget billigere og nemmere end at udskifte det og ik mindst godt for miljøet for det var stadig i god stand.
Fik også givet badeværelseslågerne en opfrisker og spartlet hullerne til greb, så jeg kan skifte dem til nogle mere moderne
Tak til sprøjtemaling.dk kommer helt sikkert til at bruge jer igen og vil anbefale jer til alle der vil have et opdateret køkken billigt, nemt og hurtigt!
God og fin service og god pris
God og fin service og god pris. God kontakt ved aflevering og afhentningssted. Lågerne er fine og jeg er glad, der er nogle småfejl i lakeringen som nok kun jeg ser, men af den grund 4 stjerner.
Fantastisk service og virkeligt flotte…
Fantastisk service og virkeligt flotte resultater - fik malet 3 hjemmelavede radiatorskjulere og vinduesbænke, med utroligt flot resultat. Selv den store på 2,5 meter, blev helt blank og ensartet som ønsket. Fantastisk service ved både modtagelse og aflevering - kan varmt anbefales.
Super oplevelsr
Super søde. Rigtig god service og rigtig flot resultat.
Fantastisk serviceoplevelse
Fantastisk serviceoplevelse! De leverede et hurtigt og fantastisk resultat. Vi valgte "den store pakke", hvor de afhentede skabslåger, malede lister og rammer, og efterfølgende leverede og monterede lågerne igen. Hele processen tog knap en uge, og vi er utroligt taknemmelige for det endelige resultat. Vores køkken føles som helt nyt. Vi kan varmt anbefale Sprøjtemaling.dk til køkkenprojekter.
Har du brug for at give dit køkken en…
Har du brug for at give dit køkken en make-over så vælg Sprojtemaling.dk. Ultra let proces og dit køkken står knivskarpt en uge senere! Det kan ikke være nemmere! Genialt koncept, 110% thumbs-up!
Rigtig god service og flot resultat
Rigtig god service, alt gik som aftalt, god pris og et flot resultat! Ikke sidste gang vi bruger spojtemaling.dk
Super resultat og service
Highly recommend--beautiful refreshed cabinetry
Great experience--very communicative and helped me solve some problems with pieces I couldn't remove by coming out to paint those quickly and efficiently. I had 24 year old Invita cabinets--high quality, but outdated style. Now I have a refresh that cost much less than a new kitchen, and kept me from disposing of otherwise good cabinetry. Very happy.
Rigtig pænt arbejde og god service👍🏻
Rigtig pænt arbejde og god service og kommunikation vedr aflevering og afhentning. 5 bogkasser/reoler fik nyt liv.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Alt gik som aftalt og vi fik de fineste skuffer, bænk og bordplade tilbage.
Jeg kan kun anbefale firmaet til andre,
Tak for det fine resultat vi nu har på badeværelserne. 👍😊
Anderledes maleprojekt med mange farver.10/
Gode aftaler som blev overholdt.
Leveret et fremragende resultat på en uge.
Høflige, dygtige og søde medarbejdere.
Vi er helt tilfredse.
Fantastisk!
Høj kvalitet, god pris og super service! Kan kun anbefale på det varmeste.
Gamle låger lever videre
Vi fik malet vores gamle slidte køkkenlåger. De er blevet så flotte. Vi spartlede selv og dækkede hængsler af. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, lågerne står skarpt, og servicen ved aflevering og afhentning var i top. Dertil er prisen rimelig ig Nan jan købe ekstra maling med til at lappe evt skrammer. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
Fantastik resultat til fantastisk pris
Fantastisk resultat til fantastisk pris.
Vi har fået sprøjtemalet alle fronter på vores køkken. Det var slidt og medtaget.
Vores køkken havde en lidt særlig mat farve som firmaet har formået at matche 100%.
Huller til greb blev spartlet ud og de er fuldstændig forsvundet og klar til nye.
Hele proceduren var smidig, og personalet meget imødekommende.
Og prisen. Ufatteligt billigt trods den høje kvalitet.
Absolut anbefaling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.