Sprojtemaling.dk Bewertungen 99

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I used Sprøjtemaling last year to freshen up our 2014 HTH kitchen. They took the fronts away, and also sprayed the parts of cabinets that couldn’t be removed. Our kitchen looks like new for a fracti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1000 tak for din pålidelige formidling Dzemil og gode kommunikation i forbindelse med vores renovering af køkken. I går var Mammut her mhp omhyggelig opsætning af de malede låge- og frontstykker. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk oplevelse med Sprøjtemaling.dk. Vi valgte selv at afmontere og aflevere vores 25 år gamle Ikea-køkkenlåger og skuffefronter. Vi hentede dem en uge senere og var imponerede o... Mehr ansehen

1. Maler

Vom Unternehmen geschrieben

Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Varme anbefalinger

Vi har nu over to omgange både fået sprøjtemalet vores køkkenlåger og tre døre. Resultatet er flot og prisen rimelig. Og tidsplanen er klar: afleveres lørdag og afhentes ugen efter. Kan varmt anbefales!

22. März 2025

FANTASTISK FLOT ARBEJDE

Vi stod med et gammelt køkken, bygget i 1975. Valget stod mellem at rive det ned og gå med en IKEA løsning, eller sprøjtemale de gamle låger samt få malet kanter, sokler mv. Vi nænnede ikke at rive køkkenet ned, det er godt håndværk. I dag er vi meget glade for at vi tog den beslutning, og MEGET glade for at vi valgte sprojtemaling.dk.
Vi valgte en løsning hvor vi fik afhentet låger, og returneret efter færdigt arbejde. Vi har sat pris på, at sprojtemaling.dk prioriterer, at det er samme maler som starter og færdiggør arbejdet. Vi har været utrolig glade for Mahmouds arbejde, som er perfektionisme. Alt er smukt udført.
Derudover har hele forløbet været med femstjernet service.
Vi kan VARMT anbefale sprojtemaling.dk. Vores gamle køkken står som nyt. TUSIND TAK!

20. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og meget flot arbejde

Kan kun anbefale sprøjtemaling.dk
Meget hurtig og positiv betjening både på mail og tlf.
god pris til det flotte arbejde der er lavet.
Meget positivt besøg derude - nemt at aflevere og hente ugen efter :o)

15. März 2025

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde til aftalt tid og virkelig god service og fin pris. Vi kan kun anbefale Sprøjtemaling.dk til alle der ønsker at friske deres køkkenlåger op.

24. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet fraskriver sig alt ansvar

Firmaet fraskriver sig alt ansvar og en reklamation over noget de har ødelagt, er deres løsning at man kan få lov at betale igen til en “reduceret pris” - jeg ved ikke hvilken købelov de lever efter - det kan aldrig anbefales at bruge dette firma.

Vi fik ødelagt ALLE vores låger, blændsider og sokkel til vores helt nye snedkerkøkken.. Alt materiale var splinternyt leveret af snedkerfirmaet som laver køkkener til rigtig mange High end kunder i København til mange hundred tusinder, så vi ved kvalitet af dette er helt i top. Alligevel forsøger de sig med dårlige undskyldninger om MDF der ikke kan holde til malingen osv osv.

Firmaet har tydeligvis været presset på tiden, da de også spurgte om vi kunne vente 14 dage med at få lågerne retur, det kunne vi ikke da vores snedker skulle montere dem - alligevel tog de opgaven og det har så resulteret i at de ikke har behandlet dem ordentligt. Alle låger, sokkel og blind siger har været prøvet monteret på køkkenet, så vi ved at de var 100% lige inden malerfirmaet fik dem.

Derudover havde vi betalt ekstra for fugning, jeg har aldrig set så dårligt et fugearbejde. Der var over 20 sorte huller hvor arbejdet ikke var gjort ordentligt.

Jeg ved de kommer med de samme undskyldninger til denne anmeldelse som i hele forløbet. Deres påstande om at snakke med andre snedkere kan vi ikke bruge til en skid - det er bekendte de kender og vores snedker siger i øvrigt det modsatte + at vi selv har stået med LIGE låger, sokkel og blindsider da de blev afhente af jer! Hvordan kan man bøje en sokkel eller blindside!???

Det er et kæmpe gamble med dine låger og penge hvis du vælger dette firma.

20. Januar 2025
Sprojtemaling.dk-Logo

Antwort von Sprojtemaling.dk

Hej Mathias,

Vi er kede af at høre, at du stadig er utilfreds med forløbet. Vi har gjort vores bedste for at finde en løsning og har tilbudt at hjælpe på en måde, der er fair for begge parter.

Vi kan se, at denne anmeldelse vedrører samme sag som den anden nyligt skrevne anmeldelse. Vi vil derfor blot gentage, at vi fortsat står fast på, at vores malerarbejde ikke er årsagen til problemet. Vi har malet MDF med lister utallige gange uden problemer, og vi har fået vurderet sagen af eksterne eksperter, som har bekræftet, at problemet skyldes konstruktionen af fronterne – ikke malingen.

Angående påstanden om, at vi bad jer vente 14 dage, er dette ikke korrekt. Vi forstår, at denne situation er frustrerende, men vi mener stadig, at den bedste løsning ville være at få fronterne vurderet af en neutral, uafhængig ekspert.

Vi har forsøgt at være løsningsorienterede og hjælpsomme hele vejen igennem – og det er stadig vores mål.

Med venlig hilsen,
Sprojtemaling.dk

Låger og reoler

Låger og reoler - flot arbejde, til aftalt tid og pris. God professionel håndtering af hele processen, og rimelig pris på ekstra maling der blev bestilt uden aftalt pris. - alt i alt en rigtig god oplevelse, og anbefaler derfor gerne sprøjtemaling.dk

15. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde vi kunnet give mere en 5 stjerner…

Havde vi kunnet give mere en 5 stjerner havde vi gjort det.
Fantastisk flot resultat, god pris og en overdådig service. Kan ikke være andet end tilfredse og kan varmt anbefale sprøjtemaling.dk
Skal vi have lavet noget igen, er vi ikke i tvivl om hvor vi tager hen.
Vh
Mikkel

15. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afleverede lige låger, fik bøjede låger retur...

Brug ikke dette firma!

Jeg er normalt ikke typen der skriver en klage på trustpilot, men jeg ønsker ikke andre får den oplevelse vi fik os her:

Vi fik ødelagt ALLE vores låger, blændsider og sokkel til vores helt nye snedkerkøkken.... Alt materiale var splinternyt 19mm MDF og helt lige da vi indleverede det, men da det kom hjem var samtlige enheder bøjede. Der var tydeligvis ikke overholdt tørretider og malet med for mange lag på den ene side og ikke malet ordentligt på den anden side. Derudover havde vi betalt for fugning af revner og der var over 20 sorte huller hvor arbejdet ikke var gjort ordentligt. Da vi skriver for at få dem til at samarbejde om at finde en løsning, får vi at vide at det er listerne der er skyld i de bøjede elementer - dette forklarer bare ikke at alle blændstykker og sokkel også er bøjede? De foreslår vi betaler snedkerfirmaet for at lave nogle nye og at vi betaler dem selv endnu en gang for at male vores låger igen. De vil ikke erstatte de ødelagte låger og de vil heller ikke male nogle nye gratis.

Det kan godt være prisen er billig, men det er virkelig ikke det værd når man skal starte helt forfra. Ville ønske jeg havde valgt en anden sprøjtemaler her i Danmark og betalt det dobbelte frem for at spare og få det hele ødelagt. Derudover er de heller ikke løsningsorienterede og fraskriver sig bare ansvaret i stedet for at hjælpe. Dette er ikke et sted jeg vil støtte med mine penge.

Det eneste gode var fragtmanden der afleverede lågerne. Han var dælme flink.

12. Februar 2025
Sprojtemaling.dk-Logo

Antwort von Sprojtemaling.dk

Hej Cecilie,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse, og vi forstår din frustration. Vi vil dog gerne præcisere nogle vigtige punkter for gennemsigtighedens skyld.

Vi har fulgt vores sædvanlige malerproces, som vi anvender dagligt på MDF uden problemer.
Vi foreslog at få en uvildig ekspert til at vurdere problemet, men dette blev afvist.
Vi opfordrede også til at tage kontakt til producenten af MDF-fronterne, da to uafhængige snedkere bekræftede, at kombinationen af materialer og konstruktion kunne være årsagen til, at fronterne har bøjet sig.
På trods af dette tilbød vi at genmale nye fronter til en reduceret pris for at hjælpe med en løsning, selvom vi ikke mener, at vi er ansvarlige for problemet.
Vi stræber altid efter det bedste resultat og kundetilfredshed, og vi er kede af, at denne situation ikke levede op til dine forventninger.

Med venlig hilsen,
Sprojtemaling.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr