Spot On Business Bewertungen 82

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij dat ik voor SOB heb gekozen! Hele fijne en kundige begeleiding van verschillende coaches met allemaal hun eigen expertise. Heerlijk om ook wat te kunnen sparren, als eenmanszaak mis je dat soms... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb de samenwerking met Charelle en Mart als heel prettig ervaren. Zo fijn om nu zelf te begrijpen hoe adverteren werkt, waar je op moet letten en hoe je je advertenties kunt instellen en monitore... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SOB heeft ons van begin tot eind geholpen met inzichten over hoe je de website inhoudelijk strak maakt en met hun kennis en hands-on sessies op google en meta ons wegwijs gemaakt in de toch wel lastig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Online-Marketing-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen ondernemers met online groeien. Inmiddels helpen we meer dan 350 ondernemers met zélf meester worden over hun marketing.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

"We Doen het Samen"

Door Spot On Business is niet alleen mijn webshop gegroeid, maar ikzelf ook als ondernemer.

Mijn webshop zat in een fase waarin ik vastliep. Ik voelde dat er meer mogelijk was, maar miste overzicht, structuur en de juiste begeleiding. Drie maanden geleden besloot ik daarom te starten bij Spot On Business. Dat voelde spannend; het was een echte investering in mijn webshop én in mijzelf. Achteraf kan ik zeggen dat het een van de beste keuzes is geweest die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.

Wat Spot On Business voor mij onderscheidt, is de manier van samenwerken. Je bent hier geen klant, maar ondernemer tussen andere ondernemers. Charelle Nijsten is daarin een echte mensenmens. Ze is oprecht betrokken en zichtbaar gericht op jouw groei. Haar uitspraak “we doen het samen” heb ik echt zo ervaren.

Het fijne team speelt daarin een belangrijke rol. Iedere coach is zelf ondernemer en weet precies waar je tegenaan loopt. Technisch, creatief en strategisch; van plannen maken tot uitvoeren en bijsturen. De begeleiding is persoonlijk en afgestemd op mijn webshop. Geen standaardadviezen, maar concrete stappen waar je direct mee aan de slag kunt. Echt maatwerk dus.

Tijdens de wekelijkse online coachings leer ik telkens weer nieuwe dingen; Meta-adverteren, het design van advertenties, e-mailmarketing, conversieoptimalisatie, het schrijven van teksten, het slim inzetten van apps of het maken van strategische keuzes. En heel fijn: alle trajectvideo’s en groepssessies zijn terug te kijken, waardoor ik er telkens opnieuw inzichten uit haal.

Binnen dit traject heb ik ook leren adverteren via Meta; iets wat ik eerder behoorlijk ingewikkeld vond. Inmiddels zie ik daar duidelijke en positieve resultaten van terug. Tegelijk heb ik mijn webshop inhoudelijk en technisch verbeterd; de structuur is helderder en klanten vinden makkelijker hun weg richting een aankoop.

Wat ik daarnaast heel waardevol vind, is dat Spot On Business echt een sparringpartner is. Ideeën kan ik bespreken, aanscherpen en toetsen. Voor elke vraag is er iemand die met je meekijkt. Dat maakt de samenwerking niet alleen prettig, maar ook motiverend.

Kortom: dit traject heeft mij helderheid, structuur, kennis en vertrouwen gegeven. Mijn bedrijf beweegt eindelijk weer vooruit, dankzij mijn besluit om in te stappen bij Spot On Business; een investering die zich voor mij nu al terugbetaalt. 😊

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zonder hen was ik de motivatie al lang kwijt

Ik ben gestart met Spot On Business omdat ik als beginnende ondernemer weinig voorkennis had van marketing en reclame. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke uitleg en een gestructureerde aanpak. Ze denken mee, nemen je stap voor stap mee in het proces en communiceren helder. Daarnaast krijg je concrete tips, praktische hulp en vooral veel energie. Na elke coaching ga ik opnieuw gemotiveerd verder, motivatie die ik zonder hen waarschijnlijk verloren was. De samenwerking voelt bovendien persoonlijk echt aan. Wat hen onderscheidt, is dat ze niet blijven hangen in verkoopspraat, maar ook effectief actie ondernemen. Elke coach heeft zijn eigen expertise, wat zorgt voor gerichte en bruikbare begeleiding. ❤️

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen standaard traject maar echt maatwerk!

Op dit moment heb ik mijn coachingstraject even on hold staan. Ik kwam er namelijk tijdens het traject achter dat ik mijn business en mijn website niet had ingericht zoals ik eigenlijk wilde. Hoewel de insteek van Spot On Business natuurlijk is om je weg wijs te maken in de wereld van de online marketing en ze je op een fijne persoonlijke manier helpen met je zichtbaarheid is er ook veel aandacht voor je persoonlijke stuk. Bij mij werd dus al snel duidelijk dat ik eerst moest zorgen dat ik alles helder had voordat ik echt mijn weg in de marketing kon gaan bewandelen. En het fijne is dat daar ook gewoon de ruimte, tijd en begrip voor is. Ik kan met al mijn vragen terecht en kan het traject volgen op het tempo en de manier die bij mij en mijn bedrijf past. Echt superfijn! Wat ik ook echt als heel positief ervaar is dat ze echt maatwerk leveren, wat voor de ene shop werkt, werkt niet voor de andere en ze zijn dus oprecht geïnteresseerd in je product en de richting waar je heen wil. Ook het contact met mede cursisten, de online community en de wekelijkse businessboost zijn erg waardevol.

16. Dezember 2025

Spot On Business maakte het verschil

Ken je dat? Hou jij ook alle ballen in de lucht als een jongleur? Nou, ik wel... Ik maak al mijn producten met de hand, bedenk ze, verkoop ze via mijn webshop en doe ook alle social media. Allemaal heel leuk, maar qua omzet en conversie liet het wel te wensen over. Totdat iemand me tipte over Spot On Business. In het kennismakingsgesprek had ik het al door: jullie begrijpen mijn probleem.
Met een doordacht plan en goede een-op-een coachingssessies hebben we de zaak aangepakt met mooi resultaat en stijgende conversie.
Ook de wekelijkse groepscoaching is zeer waardevol met alles wat er zo snel verandert.
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kon het niet alleen. Blij met hun steun.

12. Dezember 2025

Spot on business is top

Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam . Al meerdere cursussen bij ze gevold en nu volg ik een heel traject. Ik ben blij dat ik voor spot on business heb gekozen. Alle hulp die je krijgt niet alleen als je een afspraak hebt maar ook tussendoor.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben denk ik 3 jaar geleden gestart…

Ik ben denk ik 3 jaar geleden gestart bij Spot on Business. Waar ik werkelijk op zn warme manier ben ontvangen en Charelle mij direct het oprechte gevoel gaf dat ze mij wilde helpen. Wat resulteerde in de eerste successen met mijn Meta campagnes. Nu 3 jaar verder ben ik een nieuwe weg ingeslagen waarbij de focus ligt op Google ads. En of het zo had moeten zijn kwam Spot on en dus Charelle wederom op het juist moment op mijn pad. Ik liep vast en Charelle bood mij een oplossing. Nu 2 sessies verder met 2 ongelooflijke kanjers Mike en Annelies. Die overigens inzoomen op mijn obstakels om vervolgens een strategie voor mij uit te zetten waarmee ik aan de slag kan en deze obstakels echt grondig aan te pakken. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende weken om deze gezamenlijk met het team van Spot on te delen en te vieren! Absolute aanrader dus! Tot slot wil ik een ieder meegeven; laat je niet verleiden door de grote guru's die adverteren met cijfers zoals 50k binnen 3 maanden tijd etc. Als het lijkt te goed om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. Spot on is het voor mij en dat gun ik een ander ook!

10. Dezember 2025

Spot On Business maakt zijn naam meer dan waar

Sinds ik de cursus van Spot On Business volg, weet ik eindelijk waar ik mee bezig ben. Niet meer “gewoon wat proberen en hopen dat het werkt”, maar met een duidelijk plan, heldere uitleg en iemand die met me meedenkt.
De begeleiding is echt Spot On. En dat is geen toeval, Spot On Business maakt de naam wat mij betreft helemaal waar. Er wordt niet gewerkt met vage “mindsetpraat” of standaard tips die je overal op Google vindt, maar met concrete stappen, eerlijke feedback en iemand die écht met je meedenkt. Ik merk nu al verschil in hoe ik naar mijn webshop, producten en verkoopkansen kijk.
Wat het voor mij extra bijzonder maakt, is dat ik eerder een traject bij een andere aanbieder heb gevolgd… laten we het zo zeggen: daar heb ik vooral geleerd wat ik niet meer wil. Bij Spot On Business heb ik het gevoel dat elke minuut én elke euro goed besteed is. Bij Spot On Business is het juist persoonlijk, eerlijk en motiverend. Je voelt gewoon dat ze willen dat jij succes haalt met je webshop.
Kortom:
Wil je je webshop en verkopen serieus naar een hoger niveau tillen, maar wel met humor, duidelijkheid en begeleiding die naast je staat (en niet boven je)? Dan kan ik Spot On Business van harte aanbevelen.

11. Dezember 2025

Een uit de hand gelopen hobby werd een serieuze webshop

Een uit de hand gelopen hobby werd een serieuze webshop
In drie maanden tijd heb ik – zonder technische achtergrond – met hulp van Spot On Business een compleet nieuwe Shopify-webshop neergezet én ben ik gaan adverteren via Meta. Ik ben absoluut niet van de “computer­generatie” en toch stond het team (vooral Mike) er elke keer weer met eindeloos geduld. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zó dat je het zelf leert en kunt terugkijken.

Ik twijfelde eerst of ik dit bedrag wel moest investeren, zeker omdat ik bij andere cursussen eerder ben teleurgesteld. Maar hier word je echt persoonlijk begeleid op wat jij hebt afgesproken en wilt bereiken. Ik ben er nog niet helemaal, maar al zóveel verder – en vooral trots op wat er nu staat. Voor iedereen die twijfelt: deze investering is het dubbel en dwars waard.

11. Dezember 2025

Mijn ervaring met Spot on

Ik volg nu al langer dan een jaar een cursus bij Spot on. Eigenlijk duurde het traject zes maanden, maar door persoonlijke omstandigheden kon ik het gelukkig uitstellen. Dat Charelle mij die ruimte gaf, is iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Dit zegt ook genoeg over haar betrokkenheid en het begrip binnen dit team.

Vanaf het begin voelde ik me gehoord, gesteund en serieus genomen. Het hele team denkt mee, helpt waar nodig en blijft motiveren, ook wanneer ik nu zelf nog niet ben waar ik wil zijn. Ik heb nog best wat stappen te zetten, maar ik geloof dat ik mijn doelen ooit ga bereiken.

Elke sessie/meeting geeft me nieuwe inzichten. Vooral de begeleiding van Mike ervaar ik als heel prettig. Hij heeft zoveel kennis, het voelt bijna alsof hij overal een antwoord op heeft! En natuurlijk ook Charelle en de rest van het team, die met zoveel warmte en begrip altijd voor mij klaarstaat. Ze doen hun werk met passie en dat merk je echt aan alles.

Dankzij Spot on groei ik niet alleen in mijn businessdroom, maar ook in mijn mindset, motivatie en zelfvertrouwen. Ik kan dit traject oprecht aan iedereen aanraden die wil investeren in zichzelf, wil groeien met zijn business en de juiste begeleiding daarbij zoekt. Spot on, bedankt voor alles🤍

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Praktisch, warm en super waardevol!

Spot On Business is voor mij de plek waar ondernemen ineens helder, haalbaar en zelfs leuk wordt.
Charelle en haar team leggen alles zo duidelijk uit (zelfs 10x na elkaar als het moet) dat je het meteen kan toepassen in je webshop.
Dankzij hun tips heb ik meer structuur, meer zelfvertrouwen en veel meer inzicht in wat werkt.
Echte aanrader voor elke ondernemer die wil groeien op een manier die bij hem/haar past.

5. Dezember 2025

Mijn ervaring met Spot on Business

Ik ben zo verschrikkelijk blij met Spot on Business dat ik me echt afvraag of ik wel zonder zou kunnen. Adverteren op Instagram en FB is via het Metaplatform Advertentiebeheer een hel. Zij leiden je er helemaal doorheen. En na een tijdje begin je het vanzelf allemaal te snappen. Het is echt zoeken naar de juiste manier van adverteren. Ook het optimaliseren van de Shopify webshop geven ze advies. Ook het opzetten van de nieuwsbrief, en hoe je Instagram beter kan wordt je in geholpen. De 1 op 1 sessies zijn goud waard. Dat krijg je bij de meeste marketing bureaus niet. Moet je zelf gaan puzzelen met een handleiding. Verder heb je ook nog groep sessies elke dinsdag waarin een bepaald onderwerp wordt besproken en je allerlei vragen kan stellen. Ook zijn live Q&A sessies waarin je van alles kan vragen. Via het platform kan je ook nog met andere cursisten sparren. Als je ergens tegenaan loopt kan je mailen en krijg je dezelfde dag nog antwoord. Verder werken er gewoon hele aardige mensen. Charelle is een topvrouw, echt een mensenmens die er alles aan doet om je traject succesvol te laten verlopen. Dus ik zeg doen! (Mocht je twijfelen)

4. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met een jaar Spot on

Afgelopen januari stond ik met mijn bedrijf in kinder-traktaties op een tweesprong. Ga ik dit leuk als hobby blijven doen of wil ik nog 1 keer proberen er van te leven? Ik had al verschillende online trainingen (en begeleiding) geprobeerd met te weinig succes. Overal had ik wel wat opgepikt, maar vooral qua adverteren deed ik maar wat. Ik zag wel resultaat als ik een advertentie draaide op Meta, maar ik zag niet welke opbrengsten uit welke advertentie kwamen, welke advertentie goed liep en welke niet. Had ik soms een paar hele goede dagen, stortte het daarna weer in. Daarnaast had ik mijn website bij " jouwweb". Ik had me dat helemaal eigen gemaakt en het was een beetje " mijn kindje". Ik was op zich niet ontevreden over mijn website, maar ik liep wel tegen veel praktische dingen aan die ik graag anders (groter) wilde, maar deze opties waren er simpelweg niet.

Na een intake-gesprek (waar wel dik een uur de tijd voor werd genomen) was ik er wel van overtuigd dat alle mensen bij Spot on (waar ik toen de naam nog niet van wist), precies wisten waar ze het over hadden. Maar pff... veel geld. Ga ik dat terug verdienen? Ga ik dichterbij mijn droom komen?
Het bleek de beste beslissing van 2025. Het afgelopen jaar heb ik zo ontzettend veel geleerd!

Het begon met mijn 1-op-1-traject, waar ik gesproken heb met Romy, Maarten en vooral veel met Mike. Tijdens dit traject heb ik (na veel wikken en wegen) mijn webshop overgezet naar Shopify. Eerlijk is eerlijk, best een hele stap en Shopify werkt onwijs anders dan wat ik gewend was. Ik leer nog iedere dag dingen over dit platforn en word er steeds handiger in. Maar belangrijker: alle functies die ik miste, heb ik nu wél.
In dit traject heb ik ook veel geleerd over ChatGPT, META, teksten schrijven en advertentie-materiaal.
Soms had ik een sessie met Mike waar ik veel vragen stelde, soms eentje waar ik " huiswerk" mee kreeg (zoals teksten schrijven voor mijn website) en soms eentje waar Mike vooral alle instellingen fixte, waar ik zelf niet uitkwam.

Naast mijn 1-op-1-sessies, heb ik veel gebruik gemaakt van de business-boost op dinsdag. Dit is een uurtje waar je (meestal) samen met Mike en Charelle EN andere ondernemers allerlei informatie krijgt. De ene keer over een gekozen onderwerp, de andere keer kijken we met elkaar naar onze cijfers en weer een andere dag is er de mogelijkheid tot het stellen van iedere vraag die je hebt. Een tijdje geleden is dit vragenuurtje nog uitgebreid met de woensdag (1x per maand). Aan het begin van mijn traject dacht ik dat dit uurtje op de dinsdag een "loos" extraatje was, maar ik heb me verkeken op hoe waardevol dit was. Je leert van anderen, kijkt met elkaar mee en daarnaast is het gewoon super leuk om te sparren met andere ondernemers. Dat uurtje op dinsdag staat momenteel gewoon geblokt in mijn agenda.

Mijn sessies zijn inmiddels op. Ik heb de stap om te stoppen met mijn baan in loondienst nog niet durven nemen. Wie weet neem ik die ook wel nooit helemaal, maar ik heb het inmiddels wel aangedurfd om wat minder uren te maken. Maar het belangrijkste voor mij was dat ik weer lol heb in wat ik doe. Ik durf er wel over te dromen dat ik de stap nog een keer zet. En dat komt echt door wat ik allemaal geleerd heb het afgelopen jaar.

Mijn omzet was dit afgelopen jaar nog niet hoger, maar mijn winst wel! En dat komt zeker door bepaalde keuzes die ik gemaakt heb door het zetje in de rug van Spot on.

Dit traject bij Spot on zegt zeker niet dat je achterover kunt leunen en dat het werk voor je gedaan wordt. Je moet aan de bak, en hard! Je moet bereid zijn om er in te duiken, dingen te gaan snappen die je eerder niet begreep en adviezen aan te nemen. Maar het is het absoluut waard. Want aan het einde van je traject snáp je wat je aan het doen bent en heb je niet een jaar lang één of ander marketing bureau het werk laten doen.

Ik ben inmiddels verder gegaan met het Premium-abbonnement. Ik heb nog steeds de mogelijkheid tot vragen stellen én kan nog steeds de groepssessies op dinsdag bijwonen. En dat blijf ik voorlopig ook nog doen!

Dus voor wie nog twijfelt; já het is een investering. Maar hij is het zeker waard!

3. Dezember 2025

Fijne coaching

Als kleine ondernemer is het soms best een uitdaging om zichtbaar te worden en de webshop echt goed te laten aansluiten op onze klanten. Spot on Business helpt ons hierbij met adverteren en het verbeteren van de klantreis. Ze denken actief mee, geven praktische tips en nemen ons stap voor stap mee in het proces. We zien al vooruitgang, al zijn we nog niet helemaal waar we willen zijn. Het fijne is dat we merken dat ze echt betrokken zijn en samen met ons naar het beste resultaat toewerken.

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een bedrijf wat echt de ondernemer…

Een bedrijf wat echt de ondernemer helpt in vooruitgang, helaas voor ons is het niet zover gekomen ivm wijzigingen in het bedijf.
Echter de intake en oplossingen voorhand waren al heel goed, en keurig antwoord op al je vragen. Ik wil charelle en haar team bedanken voor in ieder geval een goede start en wens ze heel veel succes toe met het helpen van ondernemers die verder willen

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel lof, voor SOB als bedrijf, maar zeker en vast ook voor de mensen erachter!

Ik wil jou, Charelle, in eerste plaats heel erg bedanken voor je menselijkheid. We hebben elkaar leren kennen in een voor mij erg turbulente periode. We hadden net de eerste sessie gestart toen ik besliste te scheiden van mijn man. Het was een erg moeilijke periode op elk vlak en toch liet je me alle tijd om te bekomen en het traject uit te stellen om later weer op mijn ritme op te pikken. Chapeau! Zowel als mens als ondernemer… Oprechte dank daarvoor!
Los daarvan wil ik ook graag jouw ganse team bedanken. Ieder van hen is heel competent en heeft zijn of haar eigen talenten waardoor ze elkaar alleen maar aanvullen. In het begin vond ik het moeilijk telkens iemand anders te kiezen voor een afspraak omdat ik wel van een vast aanspreekpunt hou, maar ik ben ondertussen absoluut overtuigd van de enorme meerwaarde hiervan. Zo kijkt er telkens iemand van ‘buiten de cirkel’ mee die er een andere visie of kijk op na houdt doordat ze er niet middenin zitten en dus geen tunnelvisie ontwikkelen, heel erg waardevol.
Mike en Maarten zijn de personen met wie ik het meest contact had. Ze zijn beiden heel erg verschillend als persoon en ook qua werkwijze, wat dus ook alweer enkel positief was voor mijn evolutie in het traject. Ik heb ontzettend veel geleerd en stappen gezet. Ik ben er nog steeds niet, maar ik heb erg veel geleerd.
Oprechte dankjewel aan jou en het ganse team, enkel lof!
Groeten vanuit Toscane
Lies

9. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Verstuurd SPM

Ik heb nog nooit eerder contact gehad met Spot On Business, maar kreeg wel ongevraagd nieuwsbrief van ze. Van een marketingbedrijf zou je verwachten dat ze goed op de hoogte zijn van de regels rondom emailmarketing in, in plaats van de ze spam versturen.

3. September 2025

Excellent

Excellent! Such a lovely team — super organized and great at keeping in touch. They answered all my questions really quickly, both during and after the sessions. Learning digital marketing with them was a game changer: from creating my brand profile and defining my ideal customers to influencer marketing and running ads. I feel so much more confident doing it all myself now. Big thanks to the team!

9. August 2025

Super blij met Spot On Business

Super blij met Spot On Business. Na een paar niet zo goede ervaringen met marketingbureaus. Besloten we om de marketing zelf te doen. Maar waar begin je? Via Instagram kwamen we Spot On Business tegen. Na een gesprek met 1 van de medewerkers waren we eerst terughoudend. Is dit wat we echt nodig hebben en kunnen zij ons echt helpen? Maar we hadden een goed gevoel bij het gesprek. Dus toch de stap gezet en een 1 op 1 traject gestart bij Spot On Business. En wat zijn we daar blij mee. De marketing loopt nu super goed en onze omzet is verdrievoudigd. We hebben meer inzicht gekregen en weten nu hoe we moeten bijsturen. Vooral de 1 op 1 gespreken zijn erg fijn en iedere medewerker heeft zijn expertise. Zodat je niet alleen weet hoe je campagnes kunt opzetten en sturen. Maar ook veel over Instagram, emailmarketing en website optimaliseren. Binnenkort is het plan om met de website over te stappen naar Shopify en ook daar begeleiden ze je super in. Een pluim voor alle medewerkers die ons zo goed hebben geholpen. Heel erg bedankt.

5. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr