Spinder Design Bewertungen 75

4,7

Toen ik de bestelling plaatste stuurde ik ook een mail met een vraag. Daarop werd snel gereageerd en meteen werd gezegd dat ze hun best zouden doen om de schoenenkast Billy 2 die zelfde dag nog te ve... Mehr ansehen

Levering was super snel. Prima! Kapstok Senza 5 bestaat uit 2 delen het onderste kan je met 4 schroeven goed vastzetten tegen de muur. Het bovenste deel schuif je in het onderste maar kan je verder... Mehr ansehen

Billy 1 schoenenkast besteld bij Fonq, geleverd zonder bijbehorende magneetjes. Fonq hierover gemaild met de vraag of ze magneetjes kunnen naleveren, maar dat was niet mogelijk, moest de kast dan maar... Mehr ansehen

Heb Rex 2 kapstok plus schoenenrek, Senza M2 spiegel en Billy 5 schoenenkast gekocht. Tijdloos design en goed advies hoe de producten op te hangen (hoogte). Heb het ophangen uitbesteed via Zoofy en da... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller

Wij zijn Spinder Design, een Nederlands meubelmerk sterk in staal. Al meer dan 50 jaar is onze missie het leven mooier & makkelijker te maken door het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. Samen met onze ontwerpers transformeren wij duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs.

4,7

Hervorragend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Mooi Nederlands merk!

Mooie, degelijke producten van Nederlands merk! Snel geleverd. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, wat ons geholpen heeft een goede keuze te maken.

2. Mai 2024

Goede service

Ze kwamen zelfs het product persoonlijk thuis overhandigen, omdat het toevallig op de route lag. Wat een top service overigens erg blij met de kapstok

17. April 2024

Super klantvriendelijk

Per abuis had Spinder 1 glasplaatje te weinig opgestuurd, na een telefoontje zeer snel een reserve plaatje opgestuurd. Super klantvriendelijk geholpen.
Het product een CD-Rek de Cubic 11 is echt een aanrader en een eyecatcher in je huiskamer.
Mooie producten van Spinder Design!
Voor ons een aanrader.

13. März 2024

Antwort von Spinder Design

Bedankt voor de positieve reactie!
We wensen u heel veel plezier van de prachtige Cubic 11.

Snel geleverd

Snel geleverd, alles netjes en mooie producten!

6. Januar 2024

Prima produkt

Prima produkt. Vlotte, en zonder meer aardige, persoonlijke aflevering.
Een hele praktische aanwinst voor onze hal. Produkt met een unieke vormgeving. Wij zijn er blij mee.

3. Dezember 2023

Snelle bezorgtijd

Snelle bezorgtijd, goede kwaliteit van product en alles zoals staat beschreven

30. November 2023

Prima product voor geld

Prima product voor geld. Vlotte levering ondanks negatieve recensies transport bedrijf.

12. November 2023

Top service

Een mooie kapstok uit de Rizzoli lijn besteld. Voldoet perfect aan onze eisen. Daarnaast een zeer goede service mogen ontvangen na contact met de klantenservice waarbij we zeer snel en attent werden behandeld.

11. November 2023

Het Spinder Design Team

Mooie producten en snel levering.

Mooie producten en snel levering.
Alleen de levering via Trans-mission is niet altijd handig, je kunt de datum niet veranderen.

13. Oktober 2023

Snel en vriendelijk afgehandeld

Super vriendelijk, netjes en snel levering afgehandeld.
En voor het ongemak nog een prachtig geschenk ontvangen passend bij onze kapstok die we 30 jaar geleden hebben aangeschaft; ook van Spinder.

17. Januar 2023

Het Spinder Design Team

Mooie kapstok en alles netjes opgelost

Kapstok gekocht Product ziet er mooi uit en goede kwaliteit echter gaan ze met een zeer dubieuze vervoerder in zee waardoor het product beschadigd aankomt en een week moet wachten om een zwaar gehavend pakje te krijgen met een beschadigd product erin.
Als aanvulling : Gisteren ben ik door spinder design gebeld en ik krijg nieuwe producten en de oude mag ik gewoon houden dus het is heel netjes opgelost . Ze gaven ook aan dat dit niet hoort en ze met de vervoerder in gesprek gaan dus heel netjes opgelost nu Top!!!!!

18. Juni 2021

Antwort von Spinder Design

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en feedback! We gaan ermee aan de slag.

Prachtige kapstokken

Prachtige kapstokken, zeer mooi afgewerkt en een schitterend ontwerp.

Tip voor Spinder: lees de reviews over uw logistieke partner Koopman Transmission uit Noordhorn. Scoren erg slecht en er zijn veel mensen zoals ik die Transmission absoluut niet meer voor de deur willen zien.

Heb nog een kapstok in order staan bij Frank, maar ik heb hun laten weten dat als Transmission betrokken wordt bij mijn levering ik direct annuleer. Ze mogen het wel achterlaten bij een afhaalpunt.

14. April 2021