Spinder Design Bewertungen 75

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering was super snel. Prima! Kapstok Senza 5 bestaat uit 2 delen het onderste kan je met 4 schroeven goed vastzetten tegen de muur. Het bovenste deel schuif je in het onderste maar kan je verder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billy 1 schoenenkast besteld bij Fonq, geleverd zonder bijbehorende magneetjes. Fonq hierover gemaild met de vraag of ze magneetjes kunnen naleveren, maar dat was niet mogelijk, moest de kast dan maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb Rex 2 kapstok plus schoenenrek, Senza M2 spiegel en Billy 5 schoenenkast gekocht. Tijdloos design en goed advies hoe de producten op te hangen (hoogte). Heb het ophangen uitbesteed via Zoofy en da... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Spinder Design, een Nederlands meubelmerk sterk in staal. Al meer dan 50 jaar is onze missie het leven mooier & makkelijker te maken door het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. Samen met onze ontwerpers transformeren wij duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Mooie produkten.
Goede communicatie.

22. April 2026

Antwort von Spinder Design

Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Marco schoenenrek en wandkapstok

Marije - Spinder Design

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en mooi design.

Goede kwaliteit en mooi design.
En goede klantenservice toen er in eerste instantie iets mis ging met de levering.

19. April 2026

Antwort von Spinder Design

Bedankt voor uw positieve review en veel plezier met uw multi kapstokken!

Spinder Design

19. April 2026

Spinder Design

Goede ervaring!

Toen ik de bestelling plaatste stuurde ik ook een mail met een vraag. Daarop werd snel gereageerd en meteen werd gezegd dat ze hun best zouden doen om de schoenenkast Billy 2 die zelfde dag nog te verzenden. Is ook gebeurd, de volgende dag had ik m al in huis!
Ben er blij mee, staat mooi, kleur is goed (Dusty Green), er passen inderdaad 12 paar schoenen in en nog 2 paar slippers. Goede keuze qua model en design en ook qua bedrijf. Goede service!

15. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Spinder Design

Vriendelijk bedankt voor de positieve review.
Groet, Marije - Spinder Design

Wandklok

Snelle levering en goede communicatie. De klok is goed verpakt. Mooi design en makkelijk in elkaar te zetten.

25. März 2026

Gewoon prima

Gewoon prima, heb ontvangen wat ik besteld heb. Mooie kledinghangers die precies bij mijn kapstok passen

23. März 2026

Prima

Prima, bestelling precies goed en op tijd.

23. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een aanrader! Bestel via de maker direct

Echt een aanrader! Goede en snelle service, goed ingepakt en met een betrouwbare bezorger geleverd. Zou dit zeker aanraden boven woonwinkels als Fonq, daar duurt het 2 weken ipv de 2 dagen.

9. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was goed en duidelijk

Levering was goed en duidelijk. Producten mooi en makkelijk om op te hangen. Ideaal

5. Februar 2026

Snelle eerste levering

Snelle eerste levering, helaas was de plank in het bijzettafeltje krom getrokken. Na contact te hebben gehad werd het tafeltje zonder probleem omgeruild voor een andere.

5. Februar 2026

Snelle reactie

Snelle reactie, aardig geholpen

23. Januar 2026

Kapstok Senza 5

Levering was super snel. Prima!
Kapstok Senza 5 bestaat uit 2 delen het onderste kan je met 4 schroeven goed vastzetten tegen de muur. Het bovenste deel schuif je in het onderste maar kan je verder niet vastzetten met schroeven. Onze muur is niet vlak waardoor kapstok naar voren ging hellen zeker met kleding. We hebben dit opgelost door beugeltje tegen bovenkant te monteren.
Idee om in bovenste deel ook mogelijkheid tot schroeven te maken!

17. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Excellent service

Excellent service and great communication. Thank you very much.

26. November 2025

Antwort von Spinder Design

Thank you for your positive review and feedback!

Kind regards,
The Spinder Design team

Mooi product

Mooi product, snelle levering, goede communicatie

24. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product was precies als omschreven…

Het product was precies als omschreven en zoals gehoopt. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Ook over het proces van bestellen en de verzending ben ik tevreden. Duidelijke info en snelle levering.

30. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer mooie spiegel zonder lasnaden

Zeer prettige ervaring. Spiegel werd snel geleverd, was zeer goed ingepakt (doos in doos en bubbel folie op de spiegel met bescherming op de hoeken).

Spiegel ziet er zeer degelijk uit en wordt geleverd met een duidelijke handleiding met de bevestiging gaten.

29. November 2025

Top service

Ondanks dat 1 van de 3 producten was beschadigd stuurden jullie een nieuwe.
Zelfs zonder dat het beschadigde product 1st moest worden teruggestuurd.
Heel nette service.
Wij waren al fan met onze schoenenkast, maar dit is wel de overtreffende trap. Dank jullie wel.

21. November 2025

Het Spinder Design team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr