Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Mehr ansehen
Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verschillende ruimtes waar de kindjes zich kunnen amuseren per leeftijd. Wel spijtig dat er veel dingen wat kapot zijn ‘beneden’ in de kelder. Leeshoek: bijna geen boekjes ofwel zijn de boekjes gesche... Mehr ansehen
Über Speelpunt
Vom Unternehmen geschrieben
Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.
De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.
Enkele leuke weetjes:
- Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
- Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
- After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
- Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.
Bekaertstraat 4, 8550, Zwevegem, Belgien
- +32 56 28 95 83
- info@speelpunt.be
- speelpunt.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Beaucoup trop de monde !
Beaucoup trop de monde, pas assez de tables (certaines étant "réservées" par des personnes qui ne s'y installent même pas...)
L'agencement de l'aire de jeu n'est pas top et le personnel n'est pas assez présent pour faire respecter les règles de sécurité.
Nousn'y retournerons pas.

leuk speelpark
leuk speelpark, zijn geld waard, veel afwisseling voor de kinderen
de schaatsbaan is wat moeilijk om te schaatsen

Antwort von Speelpunt
Mijn kinderen hebben de tijd van hun…
Mijn kinderen hebben de tijd van hun leven gehad en willen zeker nog terug komen

Antwort von Speelpunt
er is een grote speelruimte voor de…
er is een grote speelruimte voor de kinderen en een leuke klimmuur.
in de cafetaria was er vanalles te verkrijgen alsook een vlotte bediening.

tevreden klant
goed ontvangst vriendelijk en behulpszaam met enkele vragen ons kleinkind heeft zich enorm geamuseerd

Antwort von Speelpunt
Lekker ontbijt.alleen mag er wel uitleg…
Lekker ontbijt.alleen mag er wel uitleg bijstaan op dr website wat de royal ontbijt inhoud.dit staat nergens op.
Dank u

Kosten baten afwegen
Goede afscheiding tussen leeftijdscategorie speeltuig. Aparte grote zaal voor grote groepen.
Gratis toegang voor kinderen onder 2 jaar en voor de ouders.
Vriendelijk personeel
Duur om iets te benuttigen, 20cl machine cola in een papieren beker kost €2,90. En eigen producten meebrengen mag niet. Het zijn LAGO prijzen.

Antwort von Speelpunt
Zeer goede speelavontuur en…
Zeer goede speelavontuur en klimavontuur voor de kinderen

Opzich een propere binnenspeeltuin
Opzich een propere binnenspeeltuin.
Best heel prijzig. De fristie in de automaat was goedkoper dan aan de bar.
Pannenkoeken waren wel niet te eten, zeer taai en waren koud.

Beste,
Beste,
Wij vonden het een super leuke ervaring. Het was de eerste keer dat we een verjaardagsfeestje gedaan hebben voor ons zoontje en zijn vriendjes. Er is heel veel te doen. De kinderen waren heel blij met hun ijsje en frietjes. Het enige wat we jammer vonden is dat Lemmie niet op bezoek gekomen is. Dat was toch ook iets waar ze heel hard naar uitkeken.

Antwort von Speelpunt
Omdat ons kleinkind er veel plezier aan…
Omdat ons kleinkind er veel plezier aan beleeft

Antwort von Speelpunt
Heel veel variatie in het aanbod voor…
Heel veel variatie in het aanbod voor zowel de kleuters als de plus zes jarigen. Onze 2 kleinkinderen hebben zich meer dan 4 uur reuze geamuseerd

Antwort von Speelpunt
Veel te lange wachtrij bij de…
Veel te lange wachtrij bij de klimmuren.. mijn oudste zoon van 14j vond al de rest voor lnder zijn leeftijd

Antwort von Speelpunt
Heel goede infrastructuur ingang ticket…
Heel goede infrastructuur ingang ticket ok maar vind dat consumptieprijzen democratischer mogen

Voor herhaling vatbaar
Superleuk. Voor alle leeftijden.
Propere ruimtes.
Vriendelijk personeel.
We komen zeker nog terug!

Heel leuke namiddag
Heel leuke namiddag gehad met 26 kinderen uit het 4e leerjaar! Leuk, gevarieerd indoor-speelplein waar voor iedereen wat wils was. Vooral de klimmuur en de speleo-box vonden ze fantastisch. De laser-ruimte was jammer genoeg wel niet werkzaam.

Antwort von Speelpunt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.