Speelpunt Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Verschillende ruimtes waar de kindjes zich kunnen amuseren per leeftijd. Wel spijtig dat er veel dingen wat kapot zijn ‘beneden’ in de kelder. Leeshoek: bijna geen boekjes ofwel zijn de boekjes gesche... Mehr ansehen

1. Indoorspielplatz
  2. Spielplatz
  3. Erholungszentrum
  4. Freizeit- und Ferienlager

Über Speelpunt

Vom Unternehmen geschrieben

Deze unieke binnenspeeltuin in Zwevegem heeft zowel voor de allerkleinsten als voor kinderen tot en met 15 jaar eindeloos veel speelplezier in petto.

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.

De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.

Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.

Enkele leuke weetjes:

• Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
  • Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
  • After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
  • Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leuke spe

Leuke speeltuin voor de kleinkinderen,de cafetaria is goed,vriendelijk en vlotte bediening

3. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alors moi j adore passer un moment pour…

Alors moi j adore passer un moment pour ma plus grande 8 ans qui est au ange a jouer partout mais aussi mon bébé qui adore l'espace bébé. Ceux qui devrait être amélioré ce sont les parents des grands enfants qui devrait dire a leurs enfants de ne pas jouer dans l 'espace prévu pour les bébés ... mais cela n'est pas de la faute de speelpunt mais des parents ....

Mooie speeltuin

Mooie speeltuin, met verschillende activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Het was wel énorm druk en jammer dat te grote kindjes wild spelen in het stuk voor de kleine peutertjes. Mijn zoontje werd meermaals omver geduwd.

Dolle pret

De kinderen waren heel enthousiast en hebben ook contact gemaakt met andere kinderen.Heel leuke plaats om te komen spelen.Vriendelijk personeel.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

de playmobil hoek was spijtig geen…

de playmobil hoek was spijtig geen meerwaarde. Meeste playmobil was niet meer kompleet of afgebroken. Hierdoor konden de kindjes hier niet goed iets meer mee bouwen. Rest was zeker ok!

Antwort von Speelpunt

Dag Gerrit, bedankt voor je review. We doen ons uiterste best om vaak het Playmobil materiaal te vernieuwen. Helaas draagt niet iedereen altijd even veel zorg voor het materiaal waardoor er soms schade is.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leuke speeltuin. Te lange wachtrijen om eten en drinken te bestellen

Leuke speeltuin.
Eet en drinken lekker maar veel te lange wachtrij om te bestellen
Zal beter moeten georganiseerd worden. Jammer....
Tip voorzie klein geld dan kan je veel sneller drank halen in de automaten

Antwort von Speelpunt

Dag Tatjana, bedankt voor je review. Tijdens drukke momenten zoals vakanties kunnen de wachtrijen inderdaad wat oplopen. We zijn dan ook constant bezig met het uitwerken van verbeterde servicemogelijkheden. Onlangs hebben we onze signalisatie aangepast waarmee we onze klanten nog vlotter wegwijs willen brengen in Speelpunt.

Top als speeltuin

Voor de kinderen een plezier, heel veel mogelijkheden.
Jammer van de lange wachttijden om iets te eten. 20 voor 12u begonnen met aanschuiven, kwart voor 13u kunnen eten...

30. Dezember 2023

Antwort von Speelpunt

Dag Marijke, bedankt voor je review. Tijdens de vakanties kan het inderdaad wat drukker zijn, zeker op piekmomenten zoals de middag. We doen ons uiterste best om wachtrijen zoveel mogelijk te beperken. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer veel variatie voor uren speelplezier

Ik was eerst wat kritisch omdat de toegangsprijs best wel hoog is, maar je krijgt er heel veel voor in de plaats. Het kan er wel heel erg druk worden. Jammer dat er beneden geen zitplaatsen zijn voor ouders om hun kroost wat in de gaten te houden. Misschien een kleine tip om nog ontsmetting te voorzien voor in de helmpjes waarmee je de speleologie kan doen...

Antwort von Speelpunt

Dag Valerie, bedankt voor de mooie review. We hebben rondom de speelruimte zoveel mogelijk plaatsen voorzien voor ouders om hun kinderen goed in de gaten te kunnen houden. Beneden is dit inderdaad niet het geval omdat we de ruimte optimaal willen benutten voor speelmogelijkheden. Bedankt voor jouw tip. We bekijken zeker eens de mogelijkheden hiervoor!

Très bien

Très bien
Les enfants sont ravis.
2-3 zones en travaux non prévenues de la réservation par contre.

Antwort von Speelpunt

Bonjour Laura, l'espace actuellement fermé était un espace qui n'était pas encore habillé. Il n'y a donc pas de perte de possibilités de jeu pour l'instant, mais à l'avenir, il n'y aura qu'un gain d'éléments de jeu! J'espère vous voir bientôt !

leuke speeltuin

leuke speeltuin, verschillende speeltoestellen,klimmuren

26. Dezember 2023

Antwort von Speelpunt

Dag Orine, wat fijn om dat horen dat jullie een leuke dag beleefd hebben bij Speelpunt. Hopelijk tot snel!

Binnenspeeltuin

Super leuk idee om het oude zwembad te gebruiken. Vind het heel gezellig zitten en hele vriendelijke en snelle bediening. We komen zeker nog terug naar de binnenspeeltuin.

Antwort von Speelpunt

Dag Kim, bedankt voor deze zeer mooie review. We zijn inderdaad zeer trots op onze unieke setting. Tot snel!

Topper!

Heel leuke en veilige plek waar ons kleintje kon spelen. Bovendien was het helemaal gratis want onze zoon is nog maar 1 jaar.

Antwort von Speelpunt

Dag Fien, wat fijn om dat horen dat je een leuke en veilige dag beleefd hebt bij Speelpunt. Hopelijk tot snel!

Vlotte passage a ingang

Vlotte passage a ingang, iedereen vriendelijk en behulpzaam, ook naar volwassenen toe

22. Dezember 2023

Antwort von Speelpunt

Dag Greta, bedankt voor de mooie review. Hopelijk tot snel!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te duur voor wat het is

16. Dezember 2023

Antwort von Speelpunt

Dag Fran, bedankt voor je review. Kan je ons wat meer vertellen over jouw ontevreden bezoek? Op die manier kunnen we onze diensten en speelmogelijkheden optimaliseren!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er waren te weinig ontbijtkoeken…

Er waren te weinig ontbijtkoeken volgens het aantal aanwezigen. Veel mensen hebben geen kunnen eten. Ze hebben nog snel naar de bakker moeten gaan om stokbrood te halen. Pas om 10u30 werd dit dan voorgelegd.

6. Dezember 2023

Antwort von Speelpunt

Dag Florian, bedankt voor je review. We doen ons uiterste best om voor iedereen meer dan voldoende te voorzien tijdens het ontbijtbuffet. Het is zeer moeilijk in te schatten hoeveel iemand zal consumeren en we willennatuurlijk niet met een overschot zitten die we dan moeten weggooien. We zijn dan ook steeds alert op eventuele tekorten die dan ook zo snel mogelijk aangevuld worden.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr