SparkX Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kunne fått levert raskere men helt ok. El sparkesykkelen ser veldig bra ut. Kjøpte 40 km toppfart, veldig rask men!! Jeg har bratte bakker på vei hjem, den kjører 12 km toppfart det forventet jeg ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kjøpte Long Range Sparkesykkel den 22.12.20 som har problem med bakhjulsdrift og har ikke brukt den fra dag 1. EDIT: De har nå tatt kontakt og beklaget det hele, og sa at det hadde vært pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig grei sparkesykkel. Og kraftig. Mens bremsene hva sykt kraftige.at eg måtte ringe inn og få tips.og det virka men då eg fikk min sparkesykkel. Så fikk eg den med riper. Og det synes eg hva dårli... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektronikunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Norges beste nettbutikk og forhandler av EL sparkesykkel og EL sykkel med den populære merkevaren SparkX.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg bestilte et sparkx får over 1 år…

jeg bestilte et sparkx får over 1 år siden og jeg har fremdeles ikke fått noe hjul eller pengene igjen dette finner eg meg ikke alle sparepengene mine som dere har stjelt fra meg dokkar kommer til og bli annmeldt ... hilsen kristoffer

18. November 2023

Jævla kjeltringer!

Jævla kjeltringer!
Jeg har skrevet før, for en måned siden har jeg bestilt 2 sett med bremseklosser. Tror dere at jeg har fått klossene?
Styr unna denne butikken!!!
Jeg har ringt butikken minst 30 ganger uten svar, sendt mange eposter uten svar, jeg har vart i butikken minst 10 ganger - den er alltid stengt!

14. Juni 2023

Hvorfor!?

Vet ikke helt hvorfor dere etterlyser en "vurdering av erfaringen" når det eneste jeg har gjort er å ha betalt for ett produkt jeg venter på. Når jeg er får produktet kan jeg opplyse bedre om dette.

Hvis dere må ha en vurdering nå for å ikke fortsette å sende meg e-post for å minne meg om dette så skal dere få det:

Min vurdering er egentlig "null" på nåværende tidspunkt.

Hvis produktet snart endrer status fra "klar til å sendes" til "sendt" og varen blir mottatt på døren uten noe videre problemer så vil vurderingen bli 3 ***.

Skjer det samme som beskrevet rett over men jeg ikke blir fornøyd med produktet vil dere får 1*.

Dere er ikke de eneste. Alle gjør dette og jeg må snart bytte e-post for å få tid til å lese den.

Jeg skal passe på dere får den nye når jeg bytter.

Mvh.
Rune Larsen som venter i spenning.

30. September 2022

Bestilte El sparkesykkel 23/9 fortsatt ikke sendt

Bestilte Long Range sparkesykkel 23/9-22 først 28/9 fikk jeg Mail om at den var på vei. Brukte pakkesporing og det står bare at sendingen er registrert på postnords nettside. I dag er det 11/10-22 og fortsatt ingenting skjer, det nytter ikke ringe dem og tre Mail er sendt for å spørre hva som skjer men får ikke noe svar. Veldig skuffende

23. September 2022

Dårlig servise

Dårlig servise, når jeg kjøper en vare som ikke er brukbar til 12400kr blir jeg skuffet. Vanskelig å nå dere, jeg ønsker å returnere varen pga den virker ikke. Jeg har tatt det med klarna. Selv om det er en brukt ting, går det alltid å reklamasjon på den.

27. September 2022

Hei,

Vi har forsøkt å ringe deg for å hjelpe deg med din EL Sparkesykkel. Men kommer ikke gjennom, vi har forsøkt å sende deg e-post, vi skal så klart hjelpe deg her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing company

Amazing company. Got my sparkesykkel in 2 days after payment. Quality of the product looks amazing.

15. September 2022

Hi Darius,
Thank you for great feedback.

We hope your enjoy your e-scooter.

Regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fornøyd

06.09.22
SparkX tok kontakt, og ønsket å rette opp i avviket. De har har nå ettersendt manglende deler, og etterlevd avtale.

På bakgrunn av dette, korrigeres tidligere uttalelse ift deres bedrift.
Selv om førstegangs inntrykk av SparkX, var dårlig. Har de nå vist seg å være en bedrift som er villig til å stå til ansvar og gjøre opp for seg. Tommel opp fra denne kanten!

Særdeles missfornøyd. Har betalt ekstra for frakt. Det drøyer med info vdr sending av vare, til tross for at produktet er på deres lager. Tar kontakt for å etterlyse varen. Får da beskjed om at varen kan jeg hente i Lillestrøm. Svarer at jeg har betalt for å få den sendt. Noe de da gjør. Mottar varen, og den er av så dårlig fatning. Knust baklykt, knekt støtte, ingen lader, slitte bremser, slitte dekk og store kosmetiske skader. Riktignok står det på deres nettside, at noe kosmetiske skader på brukte sykler må påregnes. Men at den ser ut som noe man har fisket opp fra Akerselva, står det ingenting om.
Anbefaler ikke kjøp fra denne butikken

24. August 2022

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalar inte tillbaka trots ångerrätt

Min son köpte en elsparkcykel för 7 månader sedan, men ångrade sig och avbeställde den. Han hade betalat 17000 kr men företaget har fortfarande inte betalat tillbaka pengarna trots massor av telefonsamtal och mail. De svara inte ens trots att de har ångerformulär och lovar att svara inom 3 dagar.

15. Juni 2022

Hei Ewa,
Vi selger ikke kun i Norge, dermed viderekobler .se domenet vårt til hoved domenet.

Vi ber deg ta kontakt med oss på post@sparkx.no, slik at vi kan hjelpe deg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte og betalte 12680.- kr for en…

Bestilte og betalte 12680.- kr for en brukt long range sparkesykkel 6. april ,nå er det 4 mai så det har gått en måned å jeg har ennå ikke fått sparkesykkelen som skulle ha en liten uke leveringstid. Det har også vært usedvanlig vanskelig å få kontakt. Har ringt, chat ,mail og ikke fått noe svar før det hadde gått uker. Joda de beklaget seg i en mail ,og skulle sende sparkesykkelen så raskt de kunne. Jeg hadde jo betalt 690.- kr i frakt. Butikken deres er i Lillestrøm.hvor sender de den? Jo til OBS Lillestrøm og jeg får hente melding der. Jeg bor jo i Møre og Romsdal! Så må jeg bruke enda mere penger på levering og bestiller hjemlevering på døren, og det skjer igjen. I kvitteringen på mailen jeg får står det mitt navn og min adresse og postnummer 2000 Lillestrøm. Å nei! Jeg må kontakte posten (enda mere utgifter til frakt) for sparkX.no svarer jo som vanlig ikke på noe. og få omadressere pakken hit jeg bor. Så nå har jeg fått beskjed om att pakken kommer i løpet av uka. Jeg venter spent og håper 🙂 Håper de holder det di lover ang produktet med tanke på tilstand og alt som er. Det hadde hjulpet veldig på denne litt småsure situasjonen.. En liten periode da jeg verken fikk svar på e-post,chat,tlf ,mail eller noen ting.ble jeg skikkelig bekymret og var redd jeg var blitt lurt.

4. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg anbefaler ikke å kjøpe fra SparkX

Jeg anbefaler ikke å kjøpe fra SparkX! Jeg kjøpte long range i mars, og de sendte meg en annen modell enn den jeg bestilte. Og alt var feil på den. Kabler var dårlige, lyset fungerte ikke og scooteren slo seg av konstant. Og de på Sparkx lar meg ikke bruke angerretten, men vil kreve meg på 6000kr for at "avbestille" den. Nå kommer jeg at ta det til forlikningsrådet da jeg nekter å betale 6000kr for å bruke min lovfeste angerrett. Det er svindel de driver med!

22. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morsomme sparkesykler som har en…

Morsomme sparkesykler som har en oppgitt rekkevidde på 7 mil men går ca 5 mil. Perfekt til bykjøring eller til butikken på hytta.

18. April 2022

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr