Virkeligt flotte, og virker som de skal. Er meg imponeret over noise cancellation delen, den er overraskende god. Ikke for tunge på hovedet, men dækker stadig over ørene på en meget behagelig måde. H... Mehr ansehen
Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Misted... Mehr ansehen
Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.... Mehr ansehen
Skuffende produkt. Jeg købte et par overears model “Soul” (normalpris 799kr) til min 9 årige datter i fødselsdagsgave. Både kvaliteten af lyden og selve produktet er yderst skuffende. Desude... Mehr ansehen
Über Soundliving.dk
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dänemark
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Poor sound quality
900 for a pair of headphones with so bad sound quality is to much.
It can't handle any music with bass.
I even got a second pair of headphones send to me, same quality.
Save your 900 dkk and buy another brand :)

Fik en god betjening
Fik en god betjening. Og fra handlen til jeg modtog pakken , gik der 2-3 dage.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og produktet lever op til forventningerne.

Mine Earbuds ANC
Mine Earbuds ANC - købt for 5 måneder siden - begyndte at svigte i lyd og forbindelse. Jeg tog derfor kontakt til Soundliving for at finde en løsning. De var meget samarbejdsvillige og imødekommende, og jeg fik hurtigt tilsendt et nyt par.
Rigtig god service.

Antwort von Soundliving.dk
Et var en julegave til min svoger
Et var en julegave til min svoger, men han er mega glad for dem. Og siger at lyden er super god

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Og virkelig gode høretelefoner som jeg klart kan anbefale til alle.

Antwort von Soundliving.dk
Rigtig god service 👍😁 Jeg købte en par…
Rigtig god service 👍😁 Jeg købte en par høretelefoner - de virkede desværre ikke helt optimalt - der gik 2 dage og så fik jeg et par nye uden beregning og god kundeservice 😁 100% tilfreds med jeres service..

Antwort von Soundliving.dk
Fantastisk og hurtig support da mine…
Fantastisk og hurtig support da mine in-ear ikke virkede! Fik hurtigt sendt et par nye :-)

Antwort von Soundliving.dk
God og meget hurtig betjening
God og meget hurtig betjening og produktet indfrier forventningerne

Antwort von Soundliving.dk
Virkelig god dialog med kundeservice
Virkelig god dialog med kundeservice. Løsningsorienteret og imødekommende 😊