Sortiohome Bewertungen

2,4

Bagger!, gewoon geannulleerd zonder opgaaf van reden, en nu maar wachten of ik mijn 300 euro terugkrijg. Had ik maar geluisterd naar de reviews....

Slechte zaak! Had een stoel besteld. Zou redelijk snel geleverd worden. Helaas toen ging het fout. Er was een dag afgesproken maar die werd plotseling gecanceld zou een andere dag worden. Die dag niet... Mehr ansehen

Stoel is dusdanig beschadigd dat het gewoon smerig uitziet. Is beschadigd ingepakt, want de doos en plastic is in tact. Heb via whatsapp contact opgenomen 5 minuten nadat ik de stoel binnen kree... Mehr ansehen

Ik heb twee zwarte velvet barkrukken besteld en ze zijn prachtig! Er kwam er in eerste instantie maar 1 binnen, waarna ik contact heb gezocht met Sortio Home. Zij gaven aan dat de tweede kruk wat late... Mehr ansehen

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede service

We hebben een fauteuil besteld bij hen. Snelle levering. Helaas bleek de stoel beschadigd tijdens transport. Goede service via whatsapp. Een hele nieuwe fauteuil gekregen.

22. Februar 2021

VRESELIJK BEDRIJF

Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring met een online aankoop gehad!! Het is twee maanden geleden dat ik een bank heb besteld die op de site voorradig was. Hij zou binnen 4 - 8 werkdagen geleverd worden, maar toen ik geen bank voorbij zag komen ben ik er na een maand zelf achtergekomen dat die niet meer voorradig was. Ik had er geen enkele mail over ontvangen. Nu, nog een maand later, dus in totaal twee, word ik nog steeds aan het lijntje gehouden. Vragen worden nauwelijks beantwoord, geen enkele excuses voor deze enorme slordigheid en nalatigheid. Kortom: NOOIT meer voor mij!

4. Februar 2021

NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF

NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF
Ik heb op 4 januari een stoel besteld. Alles ging prima het zou binnen komen tussen 4 en 8 werkdagen. Nou ik hoorde er niks van. Vond het al een beetje apart dat ik niet eens een verzendbewijs kreeg. Die 8 dagen gingen snel voorbij. Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Die zeiden dat het tot na het weekend zou duren. Nou, het weekend gaat voorbij inmiddels is het 22 januari. Ik heb de klantenservice alweer een paar dagen geleden geappt, maar ze reageren niet meer, dus ik bel ze op. Nou, sorry sorry je order is gecanceld. Ze hebben mij dat nooit verteld en lieten het gewoon zitten. Slechte klantenservice en gewoon echt een shit winkel!

22. Januar 2021

A month later and it hasn't been shipped

I ordered an expensive chair about a month ago, and received tracking information about a week later, and yet there is still no tracking information available through the link they gave via postnl as it seems sortiohome has still yet to ship my package or communicate about its delivery status.

2. Januar 2021

Ik had vorige week maandag een aantal…

Ik had vorige week maandag een aantal stoelen besteld bij Sortiohome. Nog diezelfde vrijdag werden de stoelen geleverd en ik elkaar gemonteerd. Ik ben heel blij met de aankoop en heb al paar complimentjes ontvangen van mijn familie die op bezoek kwam.

27. November 2020

tevreden

4 mooie krukken besteld. erg blij mee. snelle levering en super aardige klantenservice

27. November 2020

Goed opgelost!

Er ging iets mis met de bezorging, maar na een telefoontje werd de schommelstoel de volgende dag geleverd. Blij met de mooie schommelstoel!

30. September 2020

I have ordered the Blackus Bruin dining…

I have ordered the Blackus Bruin dining table from Sortio Home. The delivery was considerably delayed, the colour of the table top is not the same as on the pictures not to mention the poor quality of the wood effect (IKEA does better with its tables sold for 30 euros). What a waste of time and money!

29. September 2020