Bagger!, gewoon geannulleerd zonder opgaaf van reden, en nu maar wachten of ik mijn 300 euro terugkrijg. Had ik maar geluisterd naar de reviews....
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bagger! Nooit iets bestellen!!!!
De egg Chair is vandaag bezorgd
De egg Chair is vandaag bezorgd. Of beter gezegd gedumpt op het plein, tussen de vuilniszakken en hondenhaar.
Waardeloze klantenservice
Waardeloos. Hun service is traag. Als ik niet dreig met het product ergens anders te kopen als het niet opschiet, krijg ik geen antwoord.
Ik kocht een schommelstoel antraciet via hun. Ze leverden een beige schommelstoel. Kan gebeuren. Aangezien het een grote doos is en het paste niet in de auto, vroeg ik of ze het konden ophalen. Dit deden ze niet en deden geen enkele moeite om uberhaupt service te leveren.
Wat een rare winkel/website.
Wat een rare winkel/website.
Via bol.com stoelen besteld zouden geleverd worden. Nog steeds geen datum of een bevestiging wanneer dat gaat gebeuren. Bol.com krijgt ook niemand te pakken telefonisch. Waardeloos zo blij met een dooie mus. NOOIT BESTELLEN HIER.
Verschrikkelijke service
Ze leveren niet. Ze komen meermaals afspraken niet na. Ze communiceren onvolledig, verkeerd, te laat of niet. En ze liegen. Nooit meer dit bedrijf. Verschrikkelijk.
Can't Recommend Them
Can't recommend them. If you want to return something like a chair, a table, a couch, etc. they expect you to do it yourself. I got two big chairs here that do not fit in my car and I have to drop this off at a post office. Truly ridiculous.
Waardeloos
Slechte zaak! Had een stoel besteld. Zou redelijk snel geleverd worden. Helaas toen ging het fout. Er was een dag afgesproken maar die werd plotseling gecanceld zou een andere dag worden. Die dag niets gezien en gehoord. Sortio was dagen niet bereikbaar! (Hoezo dagelijks bereikbaar?!?!) toen via whatsapp gedreigd om de winkel aan te klagen. Aangegeven de stoel te cancelen en het geld teruggestort te willen hebben Hierop is door Sortio gereageerd en inmiddels geld ontvangen. Maar dit is absoluut een waardeloze firma
OPLICHTERS
LET OP!!!!!! KOOP HIER NIET!!!! OPLICHTERS!!!!
Na meer dan 2 maand hoor ik nog steeds…
Na meer dan 2 maand hoor ik nog steeds niks over mijn stoel. Levertijd was 5 werkdagen!!! Krijg ik een bericht na contact dat de stoel is uitverkocht. Dan krijg ik een mail dat de bestelling wordt geannuleerd. En later krijg ik via whatsapp te horen dat het nog wat even zal duren! Wat zal het zijn? Dit was een verjaardagscadeau voor mijn dochter!!
DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY
DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY. THEY TAKE YOUR MONEY AND YOU GET NOTHING BUT LIES ABOUT YOUR ORDER. If I could give this company NO STARS I would. I ordered and paid for an armchair. Should have been delivered within 5 days. That was almost 3 weeks ago. After ordering the chair was suddenly sold out. I contacted them and they said it had come in that day and would be delivered a.s.a.p. a week later still nothing. I contacted them again as the chair was still sold out on the website. Got a complete lie that it hadn't been booked in yet and would be delivered Wednesday (today). Ooo what a surprise NOTHING. more contact and no reply until i reported it to the partner website I ordered it through. I then get and email...haven't you received it yet? .... No of course not because you haven't sent anything. Just spinning me a load of lies. Do not take me for an idiot. I will be reporting this company to the geschillencommissie tomorrow. Disgusting service, in fact NO SERVICE.
Ik had product gekocht dat ik wilde…
Ik had product gekocht dat ik wilde ruilen voor andere kleur. Kon niet direct omgewisseld worden maar ok. Kreeg formulier voor retour en moest dan maar juiste kleur kopen. Ook ok! Maar heb nu na terugsturen, 2 weken terug, wel mijn nieuwe product ontvangen maar nog steeds niet mijn geld Van teruggestuurde product ontvangen😬
BAD company!
I received the wrong order with wrong items. After difficult contact, I was allowed to solve it myself and make sure that the wrong article would return to Sortio home. In the end I did because my invoice (which had to be paid) was about to start, purely out of self-interest, so they hadn't solved this for me. In short, a brutal service and don't fix it. Order from another site!
Na 3 weken nog steeds geen…
Na 3 weken nog steeds geen verzendingsmail gekregen. Ik wacht nog steeds op mijn stoel zonder enige communicatie.
Heel onduidelijk over levering
Heel onduidelijk over levering. Heb gebeld en er werd me verteld dat ik vandaag gebeld zou worden voor levering. Maar heb geen belletje ontvangen wil gwn mijn bestelling zsm. Het is verzonden zeiden ze op vrijdag ofzo
Beschadigd item, klantenservice waardeloos!
Stoel is dusdanig beschadigd dat het gewoon smerig uitziet. Is beschadigd ingepakt, want de doos en plastic is in tact. Heb via whatsapp contact opgenomen 5 minuten nadat ik de stoel binnen kreeg, geen reactie. Stoel is 189,- onwaardig!
Update; paar weken later.. na meermaals de klantenservice geappt te hebben, eerst afgescheept worden dat ze wachten op de leverancier.
Update; weer een week later, nog steeds niks gehoord…
The story continues!
Erg onduideijk
De stoel wordt niet op tijd (cf. bevestiging) geleverd. Bericht wanneer er wel wordt geleverd heb ik niet ontvangen.
Prachtige barkrukken en top service
Ik heb twee zwarte velvet barkrukken besteld en ze zijn prachtig! Er kwam er in eerste instantie maar 1 binnen, waarna ik contact heb gezocht met Sortio Home. Zij gaven aan dat de tweede kruk wat later verstuurd was, maar onderweg was en er de volgende dag zou zijn en of ik indien dit niet het geval was, direct contact wilde opnemen. Helaas kwam de kruk niet binnen, maar nadat ik weer contact had opgenomen werd er gelijk een nieuwe kruk verstuurd en deze werd snel geleverd. Top service en prachtige producten!
Leveringstijd verliep zoals…
Leveringstijd verliep zoals afgesproken. Product is zoals omschrijving. Prijs/kwaliteit is goed.
Prima service en snelle levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.