Bewertet mit 1 von 5 Sternen

45 minuten in de wacht gestaan voor een 2 de keer omdat na de eerste keer het probleem nog steeds niet verholpen is. Wordt er opgepakt om vervolgens de haak er direct op te gooien, mailen heeft geen z... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

There is no customer service when you need it. Yes ... they will send you useless messages duplicating what you already know does not work. Parts replacement?? All that gets you is more messages about... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Omdat ik mij niet kan vinden in onderstaande reviews wil ik mijn ervaring met Somfy delen. Afgelopen maandag een rails (Movelite 35 RTS) besteld via Smartbydecokay. (Schijnt een partnershop t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben een hier 500 appartmenten met gemiddeld 10 rolluiken per bewoner hier in Luxemburg Binnen 5 jaar al 2 somfymotoren moeten vernieuwen en nu weer 2 stuk. Motoren worden steeds zwakker en... Mehr ansehen

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  2. Garagentoranbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Somfy SA is a France-based company engaged in the design, manufacture and development of controls for openings and closures of homes and commercial buildings. The Company's range of products include automatic controls for awnings, rolling shutters, sto...

• Avenue du Nouveau Monde, 74300, Cluses, Frankreich

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Possibly the most useless cust svc ever

Bougt a Tahoma bridge to control roman blinds. Couldn't get the blinds to pair to the switch. Sppoke to customer support. They suggested a couple of things that didn't work then told me there's nothing they can do and that I need to have a dealer come to my house to set up. Wouldn't pass my case to engineering. Just flatly refused to help any further. Worst CS experience ever (after Microsoft)

13. August 2025

Somfy motoren niet meer te verbinden met Tahoma Switch

Tahoma switch na 2 weken al niet meer te verbinden met het internet. Nieuwe ontvangen maar nu zijn de rolluiken niet meer te verbinden met de switch…
Alles al geprobeerd via Youtube filmpjes maar helaas. Somfy klantenservice hang je eerst oneindig in de wacht…Spijt van dit product te hebben aangeschaft.

5. Juni 2025

Slecht bereikbaar

Ik heb bij hun na goed kijken op hun website voor specificaties een garagedeur opener bestelt.

Op de site staat dat de rail lengte 2,9 meter is.
ik ga er dan vanuit dat dit de maximale hoogte van de deur is...want wat heb ik anders aan dat gegeven.

product komt snel in huis en ik wil em gaan installeren. Alles netjes klaar gelegd op de vloer en de instructies erbij gepakt.
staat er IN de instructies (dus niet op de website) dat de maximale hoogte van de deur maar 2,3 meter mag zijn.

Dit is te laag voor mijn camper...dus wil ik het product retour sturen.

Tijdens dit schrijven ben ik al voor de 2e keer een poging aan het doen om hun klantenservice aan de lijn te krijgen.
de eerste keer stond ik 20 min in de wacht, maar ik moest iets anders doen. ondertussen ben ik nu voor de 2e ronde al ruim 25 min in de wacht.

hun Chat functie werkt ook voor geen meter... die zegt dat de medewerkers al druk zijn en dat je maar moet bellen tussen 10 en 18.

En zoeken naar een somfy dealer in de buurt op de site geeft ook GEEN resultaten :(

Edit: Na overde 45min in de wacht te hebben gestaan, dan eindelijk iemand van klantenservice aan de lijn gekregen.

de man was vriendelijk en behulpzaam. dit was dus dik in orde...maar je moet ze wel eerst te pakken zien te krijgen.

heb al netjes het retour label ontvangen om het pakker terug te sturen.

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 4 jaar gebruik en miserie buiten…

Na 4 jaar gebruik en miserie buiten gesmeten. Prachtige software interface super gebruiksvriendelijk. De hardware (intellitags, bewegingsdetectoren, de link) is simpelweg brol die niet werkt. Er is altijd iets mis. Eindeloze helpfiles en uren aan te telefoon met Somfy om te concluderen dat de wifi antenne niet werkt, de radioverbinding niet werkt, de tag niet werkt, ....

16. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al een half jaar storing op de…

Al een half jaar storing op de somfybox. Een nieuwe box moeten kopen maar de storing is nog steeds niet opgelost. Er wordt niet mee gedacht en er geen enkele service. Wel telefonisten die uiterst vriendelijk blijven en alleen maar "we kunnen nu helaas niet voor u doen" zeggen en " ik zou ook willen dat ik het nu voor u op kon lossen"
Waardeloos!

1. Mai 2025

Eenzijdig functionaliteiten stoppen

Dit is duidelijk een bedrijf dat NIET te vertrouwen valt. Zonder enige voorafgaande info nemen ze een BELANGRIJKE functionaliteit af : het beheer van je rolluiken zonder internettoegang. Terwijl dit voordien wel goed werkte, hebben ze dit gestopt. Nu MOET alles via hun gaan. Mocht ze dus ooit in een faling terechtkomen, heb je niets meer aan je rolluiken. Ik hoop dat ze die dag dan open staan...
Het stelt natuurlijk ook een betalende functie voor hen ter beschikking.

29. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect werkende rolluiken én vooral de…

Perfect werkende rolluiken én vooral de klanten dienst is daar zooooo kei goed !Ik had probleem met afstandsbediening en werd vakkundig ,vriendelijk ,en begrijpend te woord gestaan op een toffe manier .Kreeg zelfs op mail de stappen die ik kon volgen .En was poep simpel als je t weet uiteraard ..Van mij krijgen ze 10 op 10 ..

15. November 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima ervaring mee

Afgelopen maandag een rails (Movelite 35 RTS) besteld via Smartbydecokay. (Schijnt een partnershop te zijn) en donderdag om 09.00 sochtend geleverd. Verwerkingstijd dus erg snel.

Deze nieuwere rails had een klein wieltje welke over de rails rijdt bij de eerste runner. Mijn oudere rails had dit wieltje niet. Gebeld met de klantenservice (consument), werd ik snel te woord gestaan. Bij de helpdesk moest intern iets nagevraagd worden. (Ik belde immers pas om 17.00 avonds) de volgende ochtend werd ik terug gebeld en wordt het betreffende onderdeel opgestuurd.

De 5e ster zou zijn voor het gemak waarop Somfy online verkrijgbaar is. Nu via via sites en partnerschaps is het wel te verkrijgen maar is niet altijd even overzichtelijk.

Kwalitatief staat Somfy gewoon goed in de markt.

1. November 2024

geven geen redelijke termijn

radiator knopt werkt niet . een bekend probleem je wilt een oplossing maar somphy zegt dat ze een nieuwe aan het ontwikkelen zijn en dat je daarop moet wachten.
hoelang is onbekend waarschijnlijk december
dus je koopt iets het is kapot en ze geven je geen redelijke termijn om het op te lossen

17. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moet ik echt een ster geven ?

We hadden een codeklavier gekocht om onze garagepoort te openen. Bij de installatie bleek dat we een verkeerd type hadden. Dus teruggestuurd ... op de site staat dat je binnen de 4 weken je geld terug gestort zou krijgen ... nu 2 maanden later nog steeds niets. Zelfs geen antwoord op een mail, niets, geen bevestiging van ontvangst, NIETS ! Heel wraakroepend. Jammer dat ik hier nog een ster MOET geven. Nog nooit zo een slechte service tegengekomen. Dieven noem ik dat !!!

5. September 2024

Avis sur Somfy Protect

Avis sur Somfy Protect
Fuyez absolument ces produits catastrophiques !! Des bugs, des lenteurs, aucune souplesse dans l'application. Je l'utilise depuis plusieurs années, une horreur cette merdx à 1000 euros.
C'est certainement volontaire, c'est pas possible autrement !
Ce matin, encore intellitag de merdx qui déclenche l'alarme de la caméra extérieure (une première !) sans avertir bien sûr, sans moyen d'accéder à la caméra (classique, ça mouline ...) merci, encore une énième nuit gâchée....

9. August 2024

Service van niks.

Service van niks.

Begin dit jaar heb ik via een leverancier van Somfy producten rolluiken en zonnescherm gekocht. De leverancier had dit netjes gemonteerd. Maar als we een beoordeling moeten geven over Somfy zelf.. Daar is geen woord goed voor:

Het begon met foutmeldingen in de app. Bij alledrie de rolluiken. Deze foutmeldingen gaan ook niet weg. Producten opnieuw geïnstalleerd, foutmeldingen nog steeds aanwezig. Kreeg ik een mail van Somfy of ik een beoordeling wilde schrijven in de Appstore van Apple. Review geschreven en op verzoek van Somfy vroegen ze of ik telefonisch contact met ze op wilde nemen zodat ze me verder kunnen helpen met de foutmeldingen. En dit is de grap van Somfy: Als je als particulier belt, sta je letterlijk minimaal 20 minuten in de wacht. Diverse nummers geprobeerd, geen succes. Bel je naar de zakelijke lijn, krijg je binnen 1 minuut iemand aan de lijn maar diegene mag je niet helpen omdat je particulier bent. Dame garandeerde me dat er iemand contact met me op zou nemen, dezelfde dag nog. Je verwacht het niet, niemand belt terug. Een aantal dagen gewacht en niemand belt.

Rolluiken kosten rond de €1000,- per stuk. Dan verwacht je toch wel iets van service? Koop je iets van Somfy en het product is niet in orde. Krijg je niemand te pakken en verloopt je garantietermijn. Das pech, geld weg.

11. Juli 2024

Waardering klantenservice

Review alleen gericht op klantenservice.
Deze is geheel onbereikbaar, wacht al maanden, na diverse reclamaties op antwoord !!
Voor ons geen Somfy producten meer !!

1. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb rolluiken maar de app werkt niet…

Heb rolluiken maar de app werkt niet naar behoren geeft aan dat alles gesloten is terwijl alles open, en omgekeerd .
Blijft regelmatig draaien terwijl de rolluik al open of dicht is.
Heb alle updates gehad maar het probleem blijft nog altijd.
Heb zelfs camera's opgehangen om te kunnen zien of de rolluiken wel dicht danwel open zijn, omdat het probleem blijft.
Dus voor mij geen goede beoordeling.Dus een ster is meer als voldoende.
Heb reviews gelezen maar ben bang dat ik kat in de zak gekocht heb en onnodig veel geld heb uit gegeven.

7. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een geweldig slecht bedrijf

Wat een geweldig slecht bedrijf.
Meer dan €1000,- uitgegeven aan beveiliging.
Belogen en bedrogen door de klanten service.
Alarm gaat om de haverklap af , buren worden er gestoord van en er is niks aan de hand
Nu Eufy aangeschaft en wat denk je, .... Helft goedkoper en werk 10 keet beter en sneller

13. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rolluiken met Somfy motoren op zonne-energie

Heb acht rolluiken met een Somfy motoren op zonne-energie gekocht. Nog specifiek gevraagd of dit geen problemen op kon leveren nu er weinig tot geen zon is. Zou geen enkel probleem zijn. Nou nagenoeg alle rolluiken doen het niet meer. Geen melding, geen beveiliging, zodat de rolluiken automatisch omhoog gaan als er te weinig energie meer is. Echt gevaarlijk, maar bovenal waardeloos dat we nu op sommige kamers de rolluiken half omhoog hebben staan. En dan probeer je dit bedrijf te bellen. Nou, niemand te bereiken. Voor ruim 9 duizend euro deze apparaten gekocht, maar ik heb er spijt van. En dan heb ik het nog niet eens over de router van Somfy… om de haverklap ligt dit er uit. Dan ben ik bewust voor ‘kwaliteit’ gegaan, maar dat blijkt dus een miskoop te zijn geweest. Ben benieuwd hoe het bedrijf dit gaat oplossen. Als ze tenminste gaan reageren.

21. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr