Unternehmen hat geantwortet
Verkeerd gaas toch de hordeur plaatsen tot wij er zelf achter kwamen. Nieuwe hor mogen krijgen vanwege deze fout hiervan was het gaas stuk en is deze scheef geplakt. Nu zegt Solerza dan had je... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
👉 “LET OP: WIJ GEBRUIKEN TRUSTPILOT NIET ACTIEF” Omdat we de voorkeur geven aan echte, geverifieerde klantbeoordelingen via Kiyoh. Op Kiyoh kunnen uitsluitend onze echte klanten hun ervaring delen na een bestelling zo weet je zeker dat elke review betrouwbaar is. https://www.kiyoh.com/reviews/1069854/solerza
Niederlande
- solerza.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
solerza is een top bedrijf
Solerza is een top bedrijf. Hebben mooie horren en luxaflexen van top kwaliteit. Ook de service is heel goed en altijd vriendelijk personeel!! Echt een aanrader!!!! En als je een klein probleem heb komen ze kosteloos terug om het te fixen.
Het begon allemaal veelbelovend
Het begon allemaal veelbelovend.
Na mijn bestelling van 5 raamhorren en 2 schuifdeurhorren werd ik netjes door Solerza benaderd om op korte termijn een afspraak te maken. Ze kwamen inderdaad snel en op tijd langs om alles in te meten.
Tijdens het inmeten werd alles netjes uitgelegd, althans, dat dachten wij toen.
Er werd aangegeven dat ik rondom 4 kozijnen extra houten latten moest aanbrengen zodat de horren goed vastgeschroefd konden worden. Dat betekende concreet dat er 16 losse latten gezaagd, gemonteerd, opgevuld, tweemaal geschuurd, in de grondlak gezet en uiteindelijk afgelakt moesten worden. Dat was dus behoorlijk wat extra werk. Over dat deel was Solerza in ieder geval duidelijk. De 4 raamhorren zien er nu ook netjes uit.
Ook de 2 schuifdeurhorren werden opgemeten. Daarbij werd aangegeven dat wij eerst zelf de oude horren moesten verwijderen. Dat hebben wij gedaan. Deze zaten er al ruim 20 jaar strak en netjes in, volledig aansluitend op de kozijnen. Ze waren alleen defect geraakt en aan vervanging toe, precies waarvoor wij Solerza hadden ingeschakeld.
Volgens afspraak zou het ongeveer 2 werkweken duren voordat levering en plaatsing zouden plaatsvinden. Ook dat verliep volgens planning.
Wel ontvingen we tussendoor meerdere mails met verschillende leverdata, wat voor verwarring zorgde. Daardoor moesten wij zelf nog bellen om duidelijkheid te krijgen over de daadwerkelijke lever- en plaatsingsdatum.
De communicatie met de klantenservice hebben wij overigens als prettig en duidelijk ervaren.
Vervolgens ontvingen wij een mail dat de plaatsing op een zondagmiddag zou plaatsvinden. Dat vonden wij opvallend, maar omdat Solerza aangaf het erg druk te hebben, hebben wij daar begrip voor gehad en onze zondagmiddag hiervoor vrijgemaakt.
Tijdens het plaatsen van de raamhorren voor de Velux dakramen leek alles in eerste instantie goed te verlopen. Er werd zorgvuldig gewerkt door twee monteurs en het resultaat zag er netjes uit. Nadat de vier raamhorren geplaatst waren, gingen zij beneden verder met de deurhorren.
Ik liep zelf nog even naar boven om alles te controleren. Toen bleek dat 2 ramen niet meer open konden omdat deze tegen de binnenkant van de horren aankwamen. Dat was dus niet gecontroleerd door Solerza. Gelukkig ontdekte ik dit terwijl de monteurs nog aanwezig waren, waardoor zij het direct konden oplossen. Dat deden ze zonder discussie, maar eerlijk gezegd vinden wij dit wel een essentieel controlepunt voor een bedrijf dat dagelijks horren meet en plaatst.
Beneden werden ondertussen de schuifdeurhorren geplaatst. Vrijwel direct zagen wij dat deze aan alle kanten te kort waren. Links, rechts, boven en onder sloten de horren niet netjes aan op de kozijnen. Het resultaat oogt simpelweg slordig en aanzienlijk minder strak dan de oude horren die hiervoor geplaatst waren.
Toen wij aangaven dat wij dit echt niet mooi vonden, kregen wij een reactie die eerlijk gezegd moeilijk serieus te nemen was. Volgens Solerza konden wij zelf de horren weer uit elkaar halen, bredere latten bijbestellen en deze er vervolgens zelf tussen plaatsen. Daarbij werd letterlijk gezegd dat het “even pielen met het koordje” was, maar “ook weer niet zo moeilijk”.
Vanuit Solerza werd verder aangegeven dat zij hier niets aan konden doen. Er werd totaal niet meegedacht in oplossingen of klanttevredenheid.
Kort gezegd kijken wij nu tegen horren aan die er aanzienlijk minder netjes uitzien dan de oude situatie, terwijl de deuropening ook nog smaller is geworden omdat de nieuwe horren kleiner zijn uitgevoerd.
“Zo doen we dat nu eenmaal” en “het kan niet anders met deze horren” was het antwoord dat wij kregen.
Vervolgens vertrokken de monteurs. Later die avond liep ik naar boven om iets uit het washok te pakken en toen bleek dat de deur naar het washok niet meer open kon omdat deze tegen de zijkant van de nieuw geplaatste hor aankwam. Ik heb diezelfde avond nog een stuk van de deur moeten afzagen om überhaupt het washok in te kunnen.
Ook dat was dus simpelweg niet gecontroleerd door Solerza.
Wij vinden het zeer teleurstellend dat wij nu met deze situatie blijven zitten en dat er vanuit Solerza geen enkele bereidheid is getoond om mee te denken in een passende oplossing.
Al met al zijn wij niet onder de indruk van de expertise die Solerza zegt te hebben.
Wij hebben ze in ieder geval niet zo ervaren en kunnen dit in deze vorm dan ook niet aanbevelen.

Antwort von Solerza
We purchasedpoor installation preparation, low-quality accessories, missing mounting materials both a fly screen door…
We purchased both a fly screen door (horendeur) and a Jaloerse kitchen blind from Solerza. While the products themselves are reasonably good in terms of appearance and material quality, the overall experience with installation, included materials, and customer service was extremely frustrating and disappointing.
For the fly screen door, their team personally came to take the measurements, yet the final product was made so tightly edge-to-edge that installing it became unnecessarily difficult. A difference of just 2–3 cm would have made the installation process much easier and more practical. This is something that should have been considered by professionals during measurement.
The biggest issue, however, was the adhesive provided with the screen door. The adhesive quality was shockingly poor — the screen fell off completely after only one day. After contacting customer service and explaining the issue, they sent a replacement adhesive, but that one also failed within a single day. In the end, we had to spend additional money ourselves to buy a proper adhesive because the supplied materials were simply unusable. None of these extra costs were reimbursed.
The Jaloerse kitchen blind itself looks good and the quality is acceptable, but unbelievably, the package did not even include basic installation materials such as screws and wall plugs. Once again, we had to go out and buy missing parts ourselves just to complete the installation.
Also, if you are planning to buy the screen door to keep pets safely inside, do not trust it for that purpose at all. Our cat was able to push the screen aside very easily and escape outside without any resistance. So despite being marketed as a practical solution, it is clearly not reliable for pet owners.

Pfff waar te beginnen?
Pfff waar te beginnen?
Eerste positief: de mannen die kwamen inmeten waren erg aardig en attent om zelfs mee te denken in de kleuren van de gordijnen zodat het overeenkwam met de rest van de stijl.
Verder, tot op de dag van vandaag hebben we spijt van deze grote bestelling. Wij hebben voor de hele bovenverdieping raambekleding...
1. We konden de gordijnen niet goed bevestigen omdat de klemmen waarmee je ze kon ophangen niet sterk genoeg waren dus ze vielen naar beneden al bevestigde we veel meer klemmen dan normaal nodig zou zijn.. elke keer trokken we het gordijn eraf..
We kregen nieuwe klemmen opgestuurd maar gisteren trokken we de gordijnen weer zo van de muur...
2. Ze waren zooo zwaar! We hebben gewicht aan de onderkant van de gordijnen eruit gehaald, geen idee waarom het zó zwaar zou moeten zijn...
3. De aantrek-koorden gaan in de knoop of het plastic hoesje laat steeds los waardoor we nu plakband erop hebben moeten doen.
Ik heb veel gemaild met ze en er werden nieuwe materialen opgestuurd, maar het is het niet...
Nog steeds spijt van deze aankoop.
Familie Wolters Waarland
Offerte Solerza - #D855

Antwort von Solerza
Enorm goed werk verricht.
Enorm goed werk verricht door twee collega's van Solerza. Waren respectvol, legde alles prima uit en heel behulpzaam bij het maken van keuzes. Als ik kon zou ik 10 sterren geven.

Prima service
Prima service. Vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit. Snelle service. Alles mooi op maat.

Een hele fijne ervaring
Een hele fijne ervaring, snelle reactie en luistert naar de wens van de klant. Solerza is een aanrader!

Easy click jaloezieën
Zeer prettig bedrijf.
Goed advies gekregen.
Alles laten opmeten en plaatsen wat snel en goed is gebeurt.
Erg aardige mannen met plezier in hun werk.
De volgende keer ga ik zeker weer bij Solerza bestellen.
Heel erg bedankt,we zijn er erg blij mee.
Solerza is absoluut een aanrader!!!

Antwort von Solerza
Inmiddels onze 2de bestelling bij…
Inmiddels onze 2de bestelling bij Solerza. Zeer goed geholpen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Heel tevreden!

Antwort von Solerza
Op zoek naar goede en goedkope raambekleding Solerza is wat je zoekt.
Om mijn huis volledig en compleet van de juiste raambekleding te voorzien voor een goede prijs/kwaliteits verhouding ben ik het internet af gaan struinen. Na grondig onderzoek ben ik Solerza tegengekomen en heb een afspraak gemaakt voor informatie en inmeting, afspraak was zo gemaakt. Bij mijn afspraak ben ik duidelijk en vriendelijk voorzien van de gewenste informatie. Het uitgebreide assortiment wat zij bieden met een goede prijs/kwaliteits verhouding heeft mijn twijfels laten verdwijnen en heb mijn gehele huis door Solerza laten voorzien van de juiste raambekleding. Geen moment spijt gehad van deze keus en kan het iedereen ten zeerste aanbevelen.
Pluspunten van Solerza in mijn beleving zijn klantvriendelijkheid, service en dienstverlening, transparantie maar wat ook belangrijk is goede kwaliteit voor een scherpe concurrerende prijs.
Solerza heeft mij in mijn keuze geholpen waarvoor mijn dank, hopelijk is mijn review ook nuttig voor eventueel andere geïnteresseerden.

Antwort von Solerza
Hele goede en persoonlijke service
Topkwaliteit jaloezieën en uitstekende service! Ik ben snel en vriendelijk geholpen, en het bestellen ging heel eenvoudig. Alles werd perfect op maat geleverd en de lamellen zien er strak uit. Ook de levering was netjes op tijd. Echt een zorgeloze ervaring aanrader

Antwort von Solerza
Persoonlijk goed en eerlijk advies…
Persoonlijk goed en eerlijk advies mogen ontvangen van David. Zeer proffesioneel en klant vriendelijk personeel. Nog even kleurstalen besteld om meer zekerheid te hebben over gekozen kleur. Wat betreft de prijzen is het allemaal erg voordelig.

De prijs-kwaliteitverhouding is…
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De medewerkers hebben me erg goed geïnformeerd en gingen professioneel te werk. Alles verliep vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Topkwaliteit
Topkwaliteit, mooie prijs en een super service!! Het komt ook percect overeen met wat ik online had uitgekozen!

Antwort von Solerza
Goede service van Solerza!!
Van begin tot eind was het top, van het simpel maken van een afspraak tot levering. Verder was de uitvoering ook zeer professioneel! Topservice!!

Tevreden!!
Dit is inmiddels onze 2de bestelling bij solerza. We zijn eerst begonnen met de woonkamer als keuken waar we vrijhangende plissé gordijnen voor hebben gekocht. De ketting van de plisse werkt echt super, heel erg fijn.
Voor boven hebben we top down bottom up wand kozijn montage plissé gekocht. Super van kwaliteit en het was heel snel geleverd.

Antwort von Solerza
Snelle levering van onze aluminium…
Snelle levering van onze aluminium jaloezieen.

Antwort von Solerza
Super netjes ziet het eruit!
Super netjes ziet het eruit!
Een echte aanrader!

Antwort von Solerza
Kwamen afspraken na en gaven duidelijk…
Kwamen afspraken na en gaven duidelijk advies. Vriendelijk personeel

Antwort von Solerza
Goed geholpen middels online meethulp
Goed geholpen middels online meethulp. Snelle levering en goede kwaliteit jaloezie.

Antwort von Solerza
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.